Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Reklamfri Januari

Mina älskade läsare – jag hör er! Och läser alla era kommentarer.

Innan jul har det varit väldigt mycket samarbeten. Det är den tiden på året. Även om jag tackat nej till tio gånger mer och valt samarbetena med omsorg så förstår jag att ni tycker att det varit för mycket. Jag lyssnar såklart på er och vill att ni ska tycka det är kul att gå in på bloggen varje dag!

Därför lovar jag en nästintill samarbetsfri januari. Har två stora årssamarbeten, men som ni bara kommer att gilla. Annars andas vi ut och hämtar andan i januari!

JAG VILL JU ATT NI SKA SÄGA VAD NI TYCKER HÄR INNE.

Vad kan göra bloggen ännu bättre? Vad vill ni läsa mer om? Vilka är era bästa inlägg?

<3 <3 <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Skulle vara kul att läsa mer om ”klä dig efter din kropp” :-)

  Maja 2016-12-20 22:18:38
  Svara
 • Mer träning och hälsa! Bästa inlägget har absolut varit det med dina före och efterbilder när du tränade på Kampsportslabbet. Och ser gärna att du slutar lova ”mer info sen”, ”bildregn kommer i veckan” eller ”berättar mer efter lunch”, t.ex. Way out west och Hawaii. Tyvärr alltför ofta som dom inläggen aldrig dyker upp. Tycker ändå att du är grym och en riktig inspirationskälla! Kram och God Jul!!

  Helena 2016-12-20 16:08:09
  Svara
 • Inredning! Gillar verkligen din smak när det kommer till stil, hur du stylar kläder både privat och till olika modejobb!

  Fanny 2016-12-20 12:37:12
  Svara
 • Jag skulle vilja läsa mer om träning och hälsa, recept och bröllopsplaner. Gärna en frågestund också där vi kan ställa massor av frågor till dig :D

  Kram!!!

  Hanna 2016-12-20 09:21:38 http://favoritesbyhanna.devote.se
  Svara
 • Første bloggeren jeg har hørt om som lytter til leserne! Tommel opp for (nesten) reklamefri januar, det står det respekt av.
  Jeg er forholdsvis ny leser, fant bloggen din når jeg googlet noe innen interiør :) Selv om jeg ikke har vært her så veldig lenge har også jeg lagt merke til det flere har nevnt her, at lovede blogginnlegg ikke kommer eller kommer til en helt annen tid enn det som er forespeilet. Enig med de andre at man blir litt skuffet og kanskje ikke gidder å klikke seg inn på bloggen like ofte. Ellers liker jeg veldig godt interiørstilen din og synes blogginnleggene som handlet om renovering av leiligheten din var veldig bra! Så gjerne mer interiør! Og jeg har veldig lyst til å se bilder av hvordan du har pyntet leiligheten din til jul!! :)

  Eline 2016-12-19 23:57:25
  Svara
 • Leta upp alla de inlägg där du har skrivit att det kommer komma fler bilder eller inlägg på ett ämne som du precis påbörjade, men som aldrig kom, o släng upp dem :)

  Johanna 2016-12-19 22:47:30
  Svara
 • Förstår till tusen varför du har samarbeten, men saknar dina vardagliga inlägg, typ mat, din dag i bilder, tankar osv ! Puss

  Fanny 2016-12-19 22:11:45
  Svara
 • Bästa inläggen är när du bjuder på det vardagliga. Snabba ofixade bilder från livet. Det kan vara stökigt vardagsrum, vad du gjorde i helgen eller ett hopp på stranden..
  Förstår att du vill tjäna pengar på bloggen med dina samarbeten, men du behöver styra upp det lite. Det har blivit så mycket att jag tycker att du har försvunnit som person, och då finns det ju ingen anledning att fortsätta läsa just din blogg.

  Ma 2016-12-19 20:41:32
  Svara
 • Älskar dina vardagsinlägg tycker det är riktigt härligt!!

  Johanna 2016-12-19 20:17:37
  Svara
 • jag gillar mest dina personliga inlägg (som ditt senaste om din terapi), har följt dig i så många år så jag läser dig mer av den anledningen än som egentlig mode/inredningsblogg! men jag tycker ändå det är bra blandning, stör mig inte på reklaminlägg på bloggar. scrollar vidare om jag inte orkar läsa och ganska ofta är det ju bra rabatter och så =)

  Emma 2016-12-19 19:31:54
  Svara
 • Det vore kul om du följde upp dina inlägg och innehåll mer, som andra påpekat lite försiktigt. Du har många järn i elden men din blogg är lite som en bok. Om man får läsa om något i ett kapitel, minns man det och väntar plikttroget på mer. :)

  Barbro 2016-12-19 18:16:35
  Svara
 • Jag tycker du kan köra hur många samarbeten du vill, men då får du ”kompensera” med fler vanliga inlägg. Istället för att räkna antal samarbeten, antal ”vanliga” inlägg så tycker jag att du ska tänka %. Kanske 40/60? Jag kan reagera på många samarbeten när dom kommer flera på rad, i flera dagar. Om jag mellan samarbetena får läsa andra inlägg så bryr jag mig inte! Så mitt tips för en bättre blogg – tänk på balansen ( 4 samarbeten – 6 vanliga inlägg) :)

  sara 2016-12-19 17:46:21
  Svara
 • Jag gillar verkligen din blogg ! Men ibland känns det som att du inte lägger ner tid på dina inlägg utan bara slänger iväg dem för att få det gjort, det blir väldigt tråkigt att läsa. En annan sak jag tycker du kan förbättra är att du alltid lovar att du ska ”berätta mer sen” eller ”lovar att bättra mig med bloggen, lägga mer tid” osv osv men det sker aldrig, säg inte det istället så slipper man gå och vänta på att du ska berätta mer senare ….
  nu blev det väldigt negativt här kände jag , men det jag tycker är grymt med din blogg är variationen och framförallt dina outfits, dem outiftsen som jag inspireras mest av är när du har på dig budgetplagg för de kan jag mer relatera till och vill nästan alltid köpa för du är så duktig på att kombinera ihop kläder så man får upp ögonen för en blus eller liknande som man inte ens hade tittat på tidigare :)

  Ellinor 2016-12-19 16:50:30
  Svara
 • Jag började läsa din blogg ganska nyligen i samband med lägenhetsrenoveringen för att jag verkligen gillar din stil och själv köpte lägenhet under samma tid. (Har gjort många inköp pga dig, bl a ett marmorsoffbord och Flos golvlampa.) Och sedan blev jag liksom kvar. Jag letade som en galning efter Gucci-sandalerna i somras, men de var slut i min stl (försöker säga att jag även gillar din klädstil). Så ja, personliga inlägg om ditt hem och dina kläder uppskattar jag mest. En sak som jag verkligen inte gillar är dina inlägg där du lovar att skriva mer. Du gör nämligen aldrig det, och det är otroligt frustrerande, haha. Jag avskyr tomma löften, så säg hellre ingenting och se om du hinner istället och skriv då i så fall. :)

  Milou 2016-12-19 16:40:51
  Svara
 • Mer hur man stylar olika kroppstyper, typ vardag/ fest osv typ ta hjälp av vänner kanske, vore kul! Tror inte Linns makeover klädesmässigt kom upp? Kram

  Amanda 2016-12-19 16:03:39
  Svara
 • Älskar din blogg men hade gärna velat se mer outfits och hade varit kul med videos på olika tutorials tex på hur du sminkar dig, fixar håret, när du inreder osv samt vanliga vardagsinlägg :)

  anna 2016-12-19 14:13:32
  Svara
 • Helgen i bilder inlägg! Älskar sånna

  Elin 2016-12-19 13:43:03
  Svara
 • Något jag skulle tycka är pricken över i:et är att du svarar på kommentarer (du säger ju att du läser alla) när någon frågar var något är ifrån till exempel. Ibland är det inte utskrivet i inlägget. Kram

  Nathalie 2016-12-19 13:38:38
  Svara
 • Mer tutorials! Hur du lägger den perfekta basen, contouring, styling utav håret (vardags/fest) stylingtips, stylingknep osv. vore sjukt kul att läsa om och ta en del utav :)

  Johanna 2016-12-19 13:25:42
  Svara
 • Jag skulle vilja läsa om skönhet; vad du gjorde du exakt med dina tänder? Du förklarade så hastigt så fick ingen klar bild. Sedan skulle det vara intressant att läsa mera om dina fillers, tex i läpparna? Hur ofta gör du det, hur mycket lägger du i osv. Anser det inte vara för privat eftersom du också berättar om frans- och hårförlängning. Och sedan naturligtvis om bröllpsplanerna! :)

  Camilla 2016-12-19 11:50:06
  Svara
 • Jag skulle önska att du slutar skriva ”men mer om detta i ett senare inlägg” för det är så otroligt många inlägg du lovat som aldrig kommer och då känns inlägget du publicerat halvfärdigt och obearbetat och sen blir man irriterad över utlovade inlägg som aldrig kommer. Vet du med dig att tiden är knapp är det bättre att du nöjer dig med det inlägget du publicerar, utan att skriva att det kommer mer senare eller att det bara va en snabbversion, så slipper man förvänta sig mer. Kram <3

  Marie 2016-12-19 11:36:01
  Svara
 • Mer om din vardag!
  småfix i din fina lägenhet, middagar du varit på, outfits mm
  sen stör inte reklam mig så jättemycket, men per personligt helt enkelt!

  Em 2016-12-19 11:12:45
  Svara
 • Jag gillar verkligen din blogg som den är! Men kanske lite mer karriärstips eller dylikt? Skulle också vara oerhört roligt att få följa med i era bröllopsplaner! Kram!

  Ellen 2016-12-19 11:01:27
  Svara
 • Hej!!

  Jag är väldigt nyfiken på vad det var för förändring du gjorde för några veckor sedan! Om du skriver ett helt inlägg om det på bloggen så vill man ju veta vad det handlade om, speciellt för att du kände dig så himla glad och positiv över beslutet!:D

  Tack för en superblogg! Kram!

  Ida 2016-12-19 10:58:17
  Svara
 • Självklart vill jag få följa med dig i era bröllopsplaner, wiii ska bli så spännande att se vilken look och stil ni kör på. Sedan vore en sminkinlägg vara grymt kul, någon form av tutotial. Stor kram och kör hår!

  Ida- inredning, mode och livet däremellan 2016-12-19 10:35:23 http://www.idior.se
  Svara
 • Hej Petra,

  jag älskar mode och inredning. Jag älskar även dina vardagsbilder där vi får följa dig under hela dagen. Fortsätt med det du gör bäst!

  romana 2016-12-19 10:33:14
  Svara
 • Tycker du är bäst Petra!

  Lotta 2016-12-19 10:16:12
  Svara
 • Jag älskar mode och inredning, tips och samarbeten är en stor anledning till att jag följer bloggar. Jag väljer ju bloggar som har en inriktning jag gillar, så jag får ta del av erbjudanden som passar mig. Det skulle ju inte finnas så här stora, intressanta och frekvent uppdaterade bloggar om ni som lägger ner så mycket tid på dem får betalt på något sätt. Jag älskar mitt jobb, men jag skulle inte göra det om jag inte fick betalt. Självklart ska inte ni bloggtjejer jobba gratis. Jag skulle önska mer tips på produkter som är cruelty free, företag som tar ett etiskt ansvar genom hela produktionskedjan. Vi är många köpstarka, modeintresserade tjejer som försöker ta ansvar för vad vi konsumerar.

  Ingela 2016-12-19 09:59:15
  Svara
 • Jag vill läsa mer om din vän Mathildas fantastiska bröllopsklänning, det skulle komma fler inlägg om den i somras men det gjorde det aldrig ?

  Hanna 2016-12-19 09:08:30
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!