Vår Julgran

julgran-2017

Kul att läsa era kommentarer om bloggen. Jag ska absolut börja visa mer glimtar och bilder från vardagen, mer så som bloggen var utformad från början. Inga problem, det fixar jag. Ibland är det lätt att gå vilse i bloggträsket.

För några dagar sedan reste jag vår gran. Beställde ju hem en gran från nätet, men visste inte exakt hur stor granen skulle vara. Låt oss säga så här – den är enorm. Hade köpt ljusslingor några dagar innan från Granit, som uppenbarligen inte räckte hela vägen ner.

Eftersom jag inte firat jul hemma på flera år så har jag inget julpynt hemma,alltså nada. Så det var bara att bege sig ut på stan för att shoppa. Det blev ett gäng brunröda, guldiga och silvriga ekollon – och sedan tog julkassan slut. Satan, vad dyrt det är med julpynt. Mycket dyrare än jag förväntat mig.

Måste börja styra upp här hemma nu inför vår Christmas Bonaza som jag och Markus ska ha på lördag. Det kommer vara både familj, släkt och vänner här. Ska även slänga ihop ett litet julbord. Sedan tänker jag att vi ska spela julklappsspelet, dricka juldrinkar, elda utav tusan och bara mysa.

Julgran

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vilken skön person du är Petra! Läser din blogg kontinuerligt och gillar din stil trots att jag är några år äldre. Härligt oxå att du kan ta till dig åsikter utan att sura ihop med taggarna ut som många andra gör trots att de ber om feedback angående sitt bloggande. Keep up the good work Petra! Och God Jul till dig och din familj!
  Kram!

  Eva 2016-12-20 19:43:15
  Svara
 • Åh funkar kakelugnarna nu? (obs typisk grej som är intressant att läsa om i din blogg!)

  ingrid 2016-12-20 15:53:08
  Svara
 • Hej Petra!
  Tack för en fin blogg och det arbete du gör med den, ska bli kul att se lite mer vardag också.
  Jag hade tyckt det var kul att se bilder på ert badrum och så undrar jag hur det gick med ert handfat? Ha en fin jul och ta hand om dig <3

  Jeanette 2016-12-20 10:01:09
  Svara
 • Var är vasen köpt? :)

  Emma 2016-12-20 08:04:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!