Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

VINN DESIGNFÅTÖLJ!

I det här inlägget förekommer en tävling för Nordiska Galleriet. 

utrecht-armchair-cassina-green

Min killkompis har precis börjat jobba på Nordiska Galleriet och bad mig tipsa om att det just nu tävlar ut en Utrecht Armchair från Cassina i valfri färg till ett värde av 36500 kronor. Berättade precis för Markus om tävlingen – och då talade han om att han redan tävlat. Han hade spanat in tävlingen på min kompis facebooksida och visste att jag drömt om en sådan fåtölj och ville vinna den till mig. Så gulligt!

Iallafall nu kommer jag drastiskt förminska hans chanser att ge bort den till mig i present.

Per, min kompis, hälsar att alla som är med och tävlar och sprider tävlingen i sina kanaler också kommer få en fin julklapp från Nordiska Galleriet. Japp, det tackar man ju inte direkt nej till.

Hur ni tävlar? 

Klicka här! 

Vinnaren dras på julafton <3 Lycka till! Haha, jag håller tummarna för Markus! 

Ett-Hem

Fåtöljen finns i så många utföranden. Jag har alltid drömt om en i beige skinn. Den här bilden är från det magiska hotellet Ett Hem i Stockholm.

utrecht-armchair-cassina-lilac-Blue

Älskar att den är så låg och loungig.

Skinn

Vill ha den här fast beigare med sömmarna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Länken fungerar inte för mig?

  åsa 2016-12-21 06:42:34
  Svara
 • Hej!
  Jag har inga problem med samarbeten på bloggar överlag, men det som blir problem tycker jag är att inläggen blir så fruktansvärt tråkiga.
  Jag läste för ett tag sedan inne hos Sandra Beijer, att hon endast har samarbeten som tillför något för bloggen och läsaren. Att samarbetet i sig blir content, och ett extra uppsving i inlägget istället för tvärtom, som jag tyvärr tycker att dina samarbeten blir.

  Jag blir tyvärr inte sugen på att tävla om fåtöljen från Cassina (även om den är läcker liksom), men jag hade lust att tävla om det där soff-överdraget(som kanske inte passade mig eftersom att jag inte har plats till en soffa på 15 m2), så jag såg hur mycket tid och energi du lagt i det inlägget. Det var ett bra samarbete, som jag inte tror att någon störde sig på. Vi fick ta del av dig, och ditt arbete och det inlägget lyfte bloggen.

  Detta samarbetet tillför inte något, känner jag i alla fall. Du blir inte mer intressant, jag blir inte heller mer intresserad av Cassina eller NG.

  Tänk ”Tillför detta bloggen något?” varje gång du väljer ut en samarbete så tror jag att du hittar en fin balans mellan samarbeten utan att det blir allt för köpt.

  Jonna 2016-12-20 22:34:58
  Svara
  • Svar på Jonnas kommentar.

   Hej!

   Det här var inget inlägg jag fick betalt för, utan mer en grym tävling som jag ville tipsa om då chansen att vinna fåtöljen är jäkligt stor. Trodde ni skulle uppskatta den : )

   Som sagt som jag skrev i tidigare inlägg så har jag tagit åt mig kritiken och kommer ha en nästintill reklamfri januari och inte alls ha lika mycket reklam under nästa år. Dock är dessa kampanjer inbokade sedan månader tillbaka så måste fullfölja min del av avtalet.

   Men bra att du säger till!

   Kram och God Jul!

   Petra Tungården 2016-12-20 23:39:36 http://petra.metromode.se
   Svara
 • Känner samma:/

  J 2016-12-20 21:59:12
  Svara
 • Wow, supersnygg fåtölj!! Innovativ design.

  Kramiz aka

  A House With A View" 2016-12-20 21:52:16 http://ahousewithaview-aka.blogspot.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!