Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Sturebadet, NO18 och Julmiddag på Bardot!

Fitnessguru
Ni efterfrågade mer vardagsbilder – så nu kör vi! Ska bli bättre på det, glömmer ofta av att fota.

I den här texten förekommer reklam för Fitnessguru. 

I tisdags var jag och tränade på Becore i min catsuit från Fitnessguru. Den är så jäkla skön och träna i, jag avskyr när plaggen ”glider isär” och man visar magen. I den här sitter ALLT på plats (den har inbyggd sporttopp). Och den är perfekt om man vill ha en kortare tröja till.

Den finns fortfarande kvar på Fitnessguru (klicka här!)

Frukost-Sturebadet

 Igår började jag dagen på Sturebadet. Tanken var att jag skulle hänga på låset vid 06.30, men jag försov mig. Vår städerska skulle komma vid 08.00. Så då smet jag hemifrån istället. Men hann inte träna, då jag hade ett möte tight efter. Men frukost hann jag med. Verkligen fail att gå till sitt gym och äta istället för att träna, haha.

Josefin-Dahlberg

Hade möte på kontoret så sprang upp och lämnade mina saker på rummet. Vi har måttbeställt en spegel och satt in i en igenbyggd dörröppning…

Kontoret-No18-Petra-

Tadaa! Så bra! Dessutom ser rummet mycket större ut!

Blommor

Vi hade fått våriga blommor från Gina Tricot!

Metro-Mode-Magasinet
Självklart ligger Metro Mode magasinet på plats! Och som ni ser är bordet tillbaka på kontoret igen!

Linn-Herbetsson
Limpan var där och jobbade flitigt!

Rödbetsbiffar

Sedan gick jag hem för att äta en sen lunch för jag skulle ta emot ett bud och byta om inför rimstugan på NK. Forni har fått mig att börja äta mycket mer vegetariskt. Så nu försöker jag äta vegetariskt så ofta det går. Men tycker det är ganska svårt att komma på vad jag ska laga. Så har massa olika frysrätter som är vegetariska hemma, om jag behöver laga något snabbt.

Rödbetsbiffar-Sallad-

Så igår blev det en sallad på rödbetsbiffar! De är faktiskt sjukt goda! Tips!

Rimstuga-Mastercard

Sedan bar det av till Mastercards rimstuga på NK. Haha, det var så kul, men också så svårt. Så många härliga människor som kom fram och hängde som de här chica tjejerna. De var mina första ”kunder”. Tur att jag fick värma upp och öva lite med dem.

Dasha-Lägenhet

Efter två timmar i rimstugan bar det av hem till min gamla lägenhet och numera Dashas hem. Jag hade nämligen styrt upp en julmiddag för Metro Modes säljare Ida, Charlotta och Leni. För att de står ut med mig. Kände att det var dags att skämma bort tjejerna. Vi började med skumpa och snacks!

Snapchat

Tog snapchat bilder med Idas mobil. Sedan instastory kom har jag helt slutat med snapchat. Dock saknar man ju alla filter på Snapchat.

Metro-Mode

Sedan bar det av till Bardot för att äta middag och dricka drinkar. Det är en ny resturang i Stockholm som ligger mitt emot teatergrillen, gamla nattklubben Collage. Jag älskar Bardot, väldigt mingligt och kul med ett nytt ställe!

oxfilé

Oxfilén som jag åt var magisk och rödvinsskyn till var grym!

Mastercard-Jul

Sedan fick mina rimlappar från Mastercard agera smycken.

Det blev en jädrans massa tjejsnack och en drös med drinkar. Idag är man inte kaxig. Nu är det slut med vardagsdrickandet, varit så mycket julmiddagar och events senaste veckorna. Känner mig lite sjuk dessutom. Haha, man är ju inte 21 år längre. Baksmällan slår betydligt hårdare ju äldre man blir.

Vill typ bara dricka juicer, träna och göra hälsosamma saker nu, haha. Kanske får bli en helvit januari, är rätt sugen på det. Bara rensa kroppen på skit, klassiska januari tankar.

Petra-Tungården-Renovering

Imorse kom vårt handfat, de håller fortfarande på att monterar det. Så fort det är klart kommer bilder såklart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Dear Petra,

  I have been reading many comments about your blog … that you should do this and not do that. I would like to say I don’t think you should change a thing. The reason I began to read your blog (and continue to do so) is you seem so genuine. Others who blog – especially about fashion – are so, so concerned with appearing perfect, everything must look perfect and sound perfect and happen in perfect order. So silly. I don’t expect you do post every single day or to tell me about every aspect of your life! I am happy enough to have a little glimpse into the world of a very nice and very stylish and very REAL person. Thank you for being YOU. It encourages me to be ME!!!

  Benthe Jansen 2016-12-23 16:20:24
  Svara
 • Gillar verkligen detta inlägg, kul att få hänga med i vardagen! :)

  Linnea 2016-12-23 14:41:47
  Svara
 • Härligt inlägg :) Ert badrum är så jäkla snyggt!! Bra jobbat!

  Cornelia Granslätt 2016-12-23 10:57:49 https://corneliagranslatt.com/
  Svara
 • Åh vad jag gillade detta inlägget! MER sånna! :)

  mallan 2016-12-23 10:21:28
  Svara
 • Så roligt med fler vardagsbilder!! Så snygg rosa tröja, var är den ifrån??? Stor kram och god jul!

  Ebba 2016-12-22 20:02:50
  Svara
 • Hej!
  Badrum in the making, håller på med planeringen av en marmor dröm här hemma.
  Vilken ”färg” är er marmor?
  Tacksam för svar!
  God Jul
  Kram

  Emma 2016-12-22 18:38:19
  Svara
 • TACK så sjukt mycket för att du läste vår blogg!! Det gör oss oerhört glada, kram!

  Emma & Ronja 2016-12-22 15:47:39 http://nouw.com/emmaronjas
  Svara
 • Jättejättejättekul med vardagsbilder! Fortsätt med det :D

  Evelina 2016-12-22 14:36:20
  Svara
 • Så bra inlägg! Mysigt att få hänga med i din vardag

  Hannah 2016-12-22 14:33:47
  Svara
 • Ånej man ser ditt korts nummer på andra bilden!

  Sofia 2016-12-22 14:17:14
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!