Brunch på Riche, Spadag på Sturebadet och Lax i ugn!

Petra-Tungården-lägenhet-Sovrum

Dagen efter julafton vaknade jag upp och kände av gårdagens dryckesintag. Men inte så farligt att jag inte var redo att ta mig an dagen och alla diskrester från dagen innan. Haha, för jäklar vad mycket disk det var – och skräp! Ser fortfarande ut som vår hall är en återvinningsstation.

Michaela-Forni-Danni

Efter jag röjt undan så bar det av ner till Riche för att möta upp Forni, Danni och Smarran. Vi drack den godaste bellinin jag någonsin fått chansen att prova.

Riche

Så glad att Smarran äntligen flyttat hem till Stockholm efter år utomlands.

Riche

<3

Riche-Skagen

Jag beställde in en skagen.

Pannkakor-

Forni och Danni delade på pannkakor som gjorde mig avundsjuk.

Riche

Älskar Riche för hela stället är som en fritidsgård. När några är trötta på att umgås och vill gå hem kommer det nya offer att hänga med. Kvällen spenderades i soffan med godis framför tvn med Markus.

Leopard
Sedan var det dags för annandagjul. Jag slängde på mig mina nuvarande favoritskor i leopard.

Vinter

Och min nya favorithatt som jag snott av Niklas Berglind en blöt utekväll för några helger sedan.

Sturebadet-

Jag och Markus cyklade ner till Sturebadet där Forni bjöd oss på brunch! Sådan lyx!

Markus

Sedan hängde jag och Markus runt på Sturebadet. Simmade lite och sedan sov Markus mest på de mest otippade platserna, haha. Jag sysselsatte mig med att fota och filma honom.

Lax

Sedan bar det av hem för att fixa till kvällens middag. Vi skulle nämligen få finbesök av Bosse och hennes kille Magnus. Vi hade två stora laxbitar kvar i kylen så de åkte in i ugnen med lite olivolja, salt och citron.

Romsås

Sedan slängde jag ihop en romsås. Romsås kan vara bland det godaste jag vet. Här hittar ni receptet – superenkelt. Jag brukar dock inte ha i majonäs, tycker det räcker med crème fraice och så ingen tabasco. Och så brukar jag ha i lite mer citron än receptet anger.

Brysselkål
Till det serverade vi små delikatesspotatisar och grönkål och brysselkål tillsamman med parmesan. Min nya favoritkombination. Kommer leva på det här framöver.

Markus-Bosse

Bosse hade med sig hennes hund Morris som kelade med Markus hela kvällen.

Och det var juldagen och annandag jul <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
35kommentarer
  • You made some very good points here. Wonderful… I think you’ve brought up some really good points. Keep doing what you’re doing.

    Mide Küçültme Ameliyatı 2024-03-14 14:20:07 https://www.obezitecerrahi.com/tup-mide-ameliyati-fiyatlari/
    Svara
  • I very delighted to find this internet site on bing, just what I was searching for as well saved to fav

    Hugo Humphrey 2024-02-07 23:43:53 https://follow.bg
    Svara
  • I like the efforts you have put in this, regards for all the great content.

    Cristofer Mcconnell 2024-01-11 23:56:22 https://stara-zagora.info
    Svara
  • The art of crafting a katana sword is a meticulous and time-honored process that requires the expertise of skilled swordsmiths. The blade is traditionally forged from multiple layers of high-carbon steel, resulting in a strong, flexible, and razor-sharp edge. The unique curvature of the blade, known as the ”sori,” enhances its cutting power, allowing for swift and efficient strikes. The crafting of a katana is not merely a technical endeavor but a spiritual one, as the swordsmith infuses their passion, dedication, and respect into every step of the process.

    anime swords 2023-12-14 07:24:43 https://superkatana.com/
    Svara
  • Thank you for writing such an excellent article. It’s a new type of writing that can’t be found anywhere else. My blog has a lot of articles that you might be interested in. You’re welcome to read them. 먹튀검증

    먹튀검증 2023-10-28 08:13:05 https://totochips.com
    Svara
  • I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you!https://www.totovera.com

    totovera 2023-08-04 07:13:29 https://totovera.com
    Svara
  • This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place how to watch racing tv for free

    Svara
  • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. live horse racing channel

    today horse race live video 2023-07-02 03:12:28 https://oneotv.online/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
    Svara
  • I am confident that your writing will be loved by everyone because it is powerful enough, your literary talent is imaginative, and you will always love it, inspired by it, you are really great.먹튀검증

    먹튀검증 2023-06-27 05:03:13 https://nippersinkresort.com
    Svara
  • I believe that every ordinary sentence has its profound meaning, just like your words, which are powerful, clear in meaning, and powerful in every word and sentence. It shows that in the future, your ideas will open up, and you will be loved by more people. I hope you persist until the end. 사설토토사이트

    사설토토사이트 2023-06-21 04:42:46 https://nippersinkresort.com
    Svara
  • Incredible content, keep up the fantastic work!

    Svara
  • Can I share it?

    geometry dash 2023-05-29 06:47:38 https://geometrydash.io
    Svara
  • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing https://no19butik.com/

    kadriye baştürk kaban 2023-01-17 12:05:26 https://no19butik.com
    Svara
  • very satisfying in terms of information thank you very much https://yoykem.com.tr/

    Güneş paneli fiyatları 2023-01-17 08:31:35 https://yoykem.com.tr/
    Svara
  • Just added this blog to my favorites. I enjoy reading your blogs and hope you keep them coming!

    www polimer news live com 2022-10-07 18:41:31 https://oneotv.online/live/in-polimer-news-live-stream/
    Svara
  • Petra! Filten i soffan, vart hittar jag den? Håller med, bloggen har verkligen blivit super! :)

    Malin 2016-12-28 18:54:53
    Svara
  • Jag är nyfiken på hur det är med fotoförbud på t.ex. sturebadet. Jag tänker att det inte är speciellt roligt för tjejen i bakgrunden på bilden vid matbordet att bli smygfotograferad och publicerad på en välbesökt blogg.

    Alekzandra 2016-12-27 23:45:39
    Svara
  • Älskar att klicka in på din blogg senaste dagarna!!! Så kul med massa bilder och uppdateringar

    Hannah 2016-12-27 20:20:40
    Svara
  • Maten ser riktigt god ut!

    Berra 2016-12-27 18:50:02 http://blogg.vk.se/traningsberra/
    Svara
  • Hej! Vart är de fina leopardskorna från? :)

    Caroline 2016-12-27 18:03:56
    Svara
  • Hej Petra! jag har följt din blogg länge nu och slutar aldrig att förundras och bli så pass varm i kroppen av allt du visar och skriver!

    Jag såg att ni dricker massa vin på era bilder och tänkte bara tipsa om denna Vin-Luftare som är riktigt bra. Det rekommenderas alltid att man Luftar vinet i 40 – 60 Minuter innan man dricker det. Jag har hört detta i från matkocken Morberg och även i från andra kända matexperter. :-)

    http://www.presentis.se/produkt/vinluftare-fran-vinutri/

    Tack för en riktigt bra blogg!
    Bästa hälsningar
    Ullia Haernberg

    Ulla härnberg 2016-12-27 17:58:43 http://www.presentis.se
    Svara
  • hej petra! jag skulle gärna vilja veta vad det är för heltäckningsmatta ni har i sovrummet? vilket märke och färg:) vi bygger hus just nu och skall bestämma alla golv i dagarna. just mattan i sovrummet har vart svårt att hitta en som är fin och ändå mjuk.

    johanna henrysson 2016-12-27 15:54:44
    Svara
  • Kära Petra, vart är din rosa halsduk ifrån? Vill kopiera din outfit rakt av.
    Tack för en härlig blogg! Kram

    Hanna 2016-12-27 14:15:48
    Svara
  • Åh var är er fina taklampa från? :D Den i sovrummet!

    Maria 2016-12-27 14:03:10
    Svara
  • Hur gör du bryssel och grönkåls grejen? Förkokar du brysselkålen eller steker den enbart?
    Tack för smarrig inspiration!

    Fru K 2016-12-27 12:46:09
    Svara
    • Svar på Fru Ks kommentar.

      Detta var kvar från julafton ; ) Men koka brysselkålen 5 minuter, stek till grönkålen innan i olja och sedan ner med brysselkålen låt den få lite färg, sänk värmen och riv på massa parmesan. Massa flingsalt och pressad citron på tycker jag är gott.

      Petra Tungården 2016-12-27 12:53:06 http://petra.metromode.se
      Svara
  • Hej! Jag har följt dig mer eller mindre sedan starten och måste bara säga att det är så roligt att du bloggar på det här viset igen! Känns som att bloggen inte varit sig lik de senaste två åren, men nu så!

    Matilda 2016-12-27 12:20:07
    Svara
  • Var är din blus ifrån Petra? Sååå fin?

    Amanda 2016-12-27 12:07:30
    Svara
  • Kul att följa dig! Du visar alltid upp massa inspirerade bilder med härliga kommentarer.?

    Ingela Lööf 2016-12-27 12:05:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!