Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Kaos i garderoben, Köttbullar på Riche, Bio och Mammahäng!

Garderob

Gud, vad kul att alla verkar gilla vardagsinläggen. Lovar att fortsätta med det.

I förrgår började dagen med att jag möttes av det här kaoset. Lyckas alltid stöka till hela gardroben på fem minuter trots att allt hänger så fint och iordning. Älskar verkligen min nya garderob. Nu har vi äntligen fått rätt färg på heltäckningsmattan också, så nu ska den bara läggas in.

Flos-Sarfatti

Det verkar vara något fel på elen i det rummet för alla lampor går sönder precis hela tiden. Nu är det typ fyra som fungerar, måste kolla upp det. Och rätta till alla lampor som är på sniskan, haha.

Ögonbryn

Efter jobb fram till lunch bar det sedan av till Stockholm Medicus för att hänga med min nya bästis Maria, haha. Kan vara världens gulligaste och proffsigaste person. Hon skulle kolla till mina pigmentfläckar under ögonen, som blivit tusen gånger bättre. Ska köra en omgång till efter jul med IPL så får vi se om det försvinner helt. Helt fantastiskt att det faktiskt går att göra något åt solfläckar och hudskador så enkelt och snabbt.

Stockholm-Medicus

Här är hon sötisen. Hon och hennes man, Magnus, har haft egen klinik i en jäkla massa år, men har precis öppnat en ny klinik mitt i stan vid regeringsgatan. De är familjekompisar till en av mina närmsta vänner som tipsade om dem när jag hade fått pigmentfläckarna under ögat. Nu är jag typ lite förälskad i dem. Så himla gulliga människor.

Riche-Köttbullar

Sedan gick jag på stan en sväng innan jag mötte upp Smarran som satt och jobbade på Riche. Det hela slutade med att hon, jag och Markus åt en tidig middag tillsammans. Jag åt köttbullar, som jag nästan alltid äter där.

Marith-Wellin-Berger

Sedan traskade vi till Telia butiken som hade ringt tidigare under dagen och sa att min nya mobil äntligen hade kommit. Varit sådan väntekö på nya sjuan plus. Min gamla telefon är ett telefonsamtal från att säcka ihop. Måste ladda den fyra gånger om dagen för batteriet helt lagt av. Ska se om man kanske kan laga den så mamma kan få den.

Bike-Id

Visst förgyller verkligen mina silverpjucks tillvaron. Så festliga skor. Haha, och de matchar min cykel.

Mys

Inne på Telia var det kö. Så jag och Marith la oss i en av sängarna i deras installation i butiken och skrattade.

Sedan gick jag och Markus och såg nya filmen med Brad Pitt, Allied – så bra. Ni måste se den!

Smink

Igår hade jag på mig min nya favorittröja från Happitude när jag sminkade mig, som Jossan Dalhberg startat.

Jag brukar alltid använda ett krämigt brunpuder. Tycker det ser mer naturligt ut. Det här från Milk, som jag skrev om för någon dag sedan, är grymt. En matt krämig brunkräm som är superlätt att applicera. Sedan fixerar jag det med ett transparent löspuder, så det sitter som sten hela dagen. Vill jag vara extra festlig och brun applicerar jag ett vanligt brunpuder över.

Forni-Michaela-

Sedan mötte jag upp Forniluren på kontoret och jobbade undan några timmar.

https://andreasenglund.com/sv/oljemalningar/
De byter möbler lite hela tiden här på kontoret. Så kul och inspirerande att sitta i en ombytlig miljö. Älskar den här nya tavlan. Jag antar att det är Andreas Englund. Kollade aldrig signeringen. Hans tavlor har alltid så fint ljus.

Koloni

Sedan var det dags för lunch. Vi gick till Koloni och köpte med oss mat. Köpte en sjukt god vegitarisk taco wrap.

No18

Maggan kom och käkade med oss. Man blir ju så himla nyfiken på hur det är att vara gravid, haha. Och allt runt omkring. Det blev en riktig långlunch.

Margaux-Dietz-Gravid

Hur kul att man börjar se Maggans mage kika fram? SÅ MYSIGT! Är så peppad på att den där lilla pojken ska ploppa ut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Vad tycker du om iPhone 7 plus? Känns storleken bra eller ovant stor? Vilken färg beställde du? Har beslutsångest mellan rosa och svart :)

  Sofia 2017-01-02 21:55:55
  Svara
 • Såååå fin i tröji <3 :D Puss!!

  Josefin Dahlberg 2017-01-02 09:11:02 http://josefindahlberg.se
  Svara
 • Hej Petra! Jag undrar över den grön- och vitrandiga tröjan som du har på dig i en bild här ovanför, varifrån är den? Så himla fin. Kram

  Lollo 2016-12-30 00:22:10
  Svara
 • Din blogg det senaste är fab! ?? Så inspirerande & härlig.

  Malin W 2016-12-29 18:22:39
  Svara
 • Måste säga att din blogg har blivit mer balanserad och mycket mera rolig att läsa det senaste! Älskar dina vardagsinlägg :) Älskar också hur man ser att Margaux lyyyyser!!

  Frida 2016-12-29 15:00:24
  Svara
 • Ääääälskar de här inläggen! Har alltid varit min favoritblogg men nu är det härligare än någonsin att klicka in här.

  Emma 2016-12-29 14:59:32
  Svara
 • Hej Petra!

  Jag är så stolt över mitt senaste inlägg, att jag vågat lyfta ämnet kring alkohol/ alkoholfritt. Har du lust får du mer än gärna gå in och kolla och säga vad du tycker/ hur du upplever hetsen kring alkohol och framförallt nu lagom till nyår! http://halsojunkie.se.

  Sandra 2016-12-29 13:58:19 http://www.halsojunkie.se
  Svara
 • Kan du inte berätta va du gjort för injektioner i ansiktet? Skäms inte, Du är jättefin :) har du foundation under den där kräm contouringen? Kram!!!!

  Anna 2016-12-29 13:47:37
  Svara
 • Har du tips på ett matt krämigt brunpuder från något annat märke? :) Milk går endast att handla i USA
  Tacksam för svar!

  Lo 2016-12-29 11:29:34
  Svara
 • Vad jag älskar din blogg nu! Nya inlägg när jag tittar in, som är personliga och visar din vardag. Underbart! Då gör det inget med lite reklaminlägg ibland. Hoppas du känner för att fortsätta i samma linje!

  Anna 2016-12-29 11:14:47
  Svara
 • Snälla var kommer din ull kappa ifrån ?

  Isadora 2016-12-29 10:45:12
  Svara
 • Petra! Vart har du hittat din jacka? Så mysig och fin!

  Julia 2016-12-29 08:33:34
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!