Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Spännande Möte

Sara-Biderman-Petra-Tungården-980x899

Idag var det riktigt tufft att komma upp ur sängen. Skulle vilja bli väckt av en orkester och 30 grader gassande sol. Så man verkligen vaknar. Funderar på att gå och köpa en Philips Wake Up Light idag. Jag behöver alltså sätta ett Sonos larm ute i vårt vardagsrum för att gå upp på morgonen annars vaknar jag inte, utan är typ medvetslös när jag stänger av larmet om mobilen bara ligger bredvid sängen.

Nu bär det av till kontoret, har ett spännande möte med Biderman och ett produktionsbolag om en eventuell serie.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag köpte en Wake up light till min sambo men använder den typ mest själv (fast man kan ställa in två väckningstider) =) Hur bra som helst! Man kan även se till att radion går igång så att man vaknar till ljud. Jag älskar att sova men Wake up lighten har verkligen räddat mig mer än en gång från att missa möten!

  Mona 2017-01-04 11:35:59 http://www.monadoust.se
  Svara
 • Petra, du är allltid så himla inspirerande, så nu ska jag inspirera dig for a change :D
  Istället för en Philips wake-up light ska du köpa Philips HUE. Utan tvekan din topp 5 bästa investering någonsin! Det är vanliga glödlampor som du skruvar in i dina lampor och vips har du en inbyggd wake-up light i hela lägenheten om du skulle vilja. Dom är även kompatibla med Apple home appen så i framtiden när de e som mörkast kan du tex ställa in att alla lampor i hela lägenheten tänds samtidigt, musiken startar och ditt hälsote börjar koka lagom färdigt tills du tagit dig upp ur sängen. En liten bonus är dessutom att du kan dimma lamporna i olika vita ljus eller färger som kommer bli sjukt snyggt bakgrundsljus på dina bilder :D
  Jag lovar, lamporna räddar mig varje dag när klockan ringer!

  Johanna Nilsson 2017-01-04 09:13:53
  Svara
 • Jag är precis likadan med larm… sätter tre stycken varje morgon jag måste upp i tid o kommer liksom inte ens ihåg att jag har stängt av dem när jag väl vaknar?! Suck :(

  elin 2017-01-03 12:16:05 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • Tyckte jättemycket om konceptet med Wake Up Light men det sket sig tyvärr totalt när mitt morgontidningen jag ”löste det” med att gömma huvudet under kudden i stället. Så det gick sådär! ? Men vet att det fungerar kanonbra för andra ? Lycka till på mötet!

  Clara, Bossbloggen 2017-01-03 11:58:57 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
 • Spännande, lycka till!!!!

  Semmelmamman 2017-01-03 11:06:42 http://www.semmelmamman.se
  Svara
 • Min pojkvän fick en sån klocka i julklapp och vi provade den för första gången i morse! Jag som vänt på dygnet helt under ledigheten och vaknat kring 12:30 vaknade pigg som en lärka av ljuset klockan 05 (!!!!) i morse. Kunde inte somna om och är fortfarande pigg. Prova köp, seriöst!

  J 2017-01-03 10:14:35
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!