Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Volangbonaza!

Toteme-Na-KD
Foto: Lisa Höök. 

Innehåller ad-links: Topp Na-Kd, Byxor Totême, Skor Balenciaga, Örhängen H&M. 

Det här är utan tvekan min nya partyuniform. De här byxorna från Totême är som ett par pyjamasbyxor med sin breda resår, kommer att leva i dessa. Älskar detaljen med den vita sömmen. För några inlägg sedan skrev jag att vi kommer se extremt mycket bara axlar i vår, både off shoulder och one shoulder.

Vill du samla extra trendpoäng adderar du dessutom volanger. För just nu svämmar butikerna över med böljande plagg. Den här säsongen tar volangerna även uttryck på våra accessoarer. Även våra skor är smyckade med volang. Vi fick en försmak av trenden redan i höstas, men i vår tar verkligen volangerna över.

Toteme-Na-KD

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Petra!

  Hur går det med bröllopsplanerna? Kan du inte dela med dig av lite tips här i bloggen? Vore kul! Jag behöver lite tips då jag gifter mig 2018 :)

  Emma 2017-01-07 13:41:50
  Svara
 • Du är så sjukt fin!! TACK för att du läste vår blogg!!

  E&R 2017-01-06 16:09:57 http://nouw.com/emmaronjas
  Svara
 • Vilken storlek har du i byxorna?

  Josefine Ask 2017-01-06 12:54:02
  Svara
 • Åh du är så vacker och jag vet att jag kommer låta som en sån bitch nu men din contouring på näsan på senaste har sett ut som du har Michael Jackson näsa ? Du har såå fin näsa annars! Självklart har väl inte jag med detta att göra med och om du känner dig vacker så kör på, men var så sjukt uppenbart med dessa bilder..

  Ada 2017-01-06 12:07:18
  Svara
  • Svar på Adas kommentar.

   Oj, haha ibland kan det gå lite till överstyr när jag är framme med penseln ; ) Haha, ska lugna mig lite med sminket.

   Petra Tungården 2017-01-07 15:14:01 http://petra.metromode.se
   Svara
  • Svar på Adas kommentar.

   Jag har reagerat på precis samma- det är nåt MJ-aktigt med Petra nuförtiden, det måste finnas nån näsoperation och fillers bakom…Enbart smink ändrar inte på utseendet så mycket.

   Hanna 2017-01-06 20:29:15
   Svara
   • Svar på Hannas kommentar.

    Haha, älskar att du pratar om mig som att jag inte läser. Nej, jag har inte opererat näsan : ) När skulle jag haft tid att klämma in en operation och komma undan med det? Bloggar varje dag, två gånger om dagen. Dummaste jag hört, haha.

    Petra Tungården 2017-01-07 15:18:08 http://petra.metromode.se
    Svara
 • Hej! Jag har en fråga, är Gucci-skorna (guldiga/silvriga) med öppen tå även trendiga i vår?

  http://petra.metromode.se/2016/04/04/new-in-forstorda-skor/

  Kram

  Signe 2017-01-06 11:33:33
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!