Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Komma igång med träningen, Brunch på Riche, Bounce och Middag på Farang!

Bodypump

Nu känns det äntligen som att jag är igång med träningen. Smygstartade ju lite i julas. Men nu är jag mer taggad än någonsin. Klassiskt januari beteende med andra ord. I onsdags såg jag ut så här innan det bar av till Sturebadet för att bränna av ett bodypump pass.

Caroline-Sandström-Lägenhet

Efter träningen åkte jag hem till min favorit Snarro för att äta middag med henne och Fingal. Knappt sett dessa två under hela julen för båda har varit iväg, så allas munnar gick i ett. Hade så mycket att avhandla, haha.

Stockholm-Medicus

På torsdagen stökade jag av några möten sedan bar det av till Stockholm Medicus för att göra en till IPL behandling under ögonen. Det börjar verkligen bli bättre, snart är fläckarna under ögonen helt borta.

Petra-Tungården-Vardagsrum-

Sedan cyklade jag hem för att ta emot ett bud och jobba lite med bästa Mira som också hade varit utomlands. Det blev kvittoredovisning kombinerat med en jäkla massa snack.

Foodora

Sedan beställde vi en sen libanesiskt lunch från Foodora. Jag är besatt av libanesisk mat. Brukar alltid beställa från Beirut Café, men nu provade vi något nytt ställe som skulle vara ”nyttig” meze. Sjukt gott var det iallafall.

Sedan hade jag och Markus bara en hemmamys kväll. Vi såg en grym ”spionfilm” med Alicia Vikander, ”The man called U.N.C.L.E” – så snyggt filmad. Se den!

Vinter

Dagen efter vaknade jag upp pigg och fräsch. Hur härligt med en ledig fredag? Jag traskade bort till Becore i solen.

Fitnessguru

Och brände av ett Barre pass. Barre är så jäkla kul – och jobbigt! Mycket jobbigare än vad man vid första anblicken tror. Övningar utförs vid en balettstång, det är typ en blandning mellan balett och pilates. Benen skakar verkligen efter.

Kök-Petra-Tungården

När jag kom hem hade Markus städat köket, hurra!

Lee Broom

Är verkligen så nöjd med den här lampan från Lee Broom. Måste dock köpa nya ledlampor till, ljuset i dessa är horribelt. När man tänder lampan ser det ut som en operationssal, knallgult ljus.

Riche-Lunch
Efter träningen duschade jag lite snabbt och begav mig ner till Riche.

IMG_0499

För min bästa killkompis Freddie hade äntligen behagat komma hem från Mexico. Som jag saknat den dåren. Han, jag och Fingal åt köttbullar, drack cava och hade ett skrattmaraton av rang.

BIderman

Sedan blev jag och Markus upphämtade av Sara och Daniel. Jag hade nämligen sett ett inslag från Nyhetsmorgon där de var ute och testade Bounce. Det är ett studsmattaland som ligger ut i Kungens Kurva. Så efter lite övertalning lyckades jag få med mig kvartetten ut dit. Det var jag, Sara, Daniel, Markus och fem miljoner barn och deras föräldrar, haha.

Bounce

Markus är en riktigt akrobat. Helt galen och orädd. Han gjorde massa volter, medan jag gjorde kullerbyttor, haha.

Bounce

Okej, det här var bland det roligaste, en basketplan där man kan dunka med studs. Jag var så nära, men lyckades aldrig riktigt nå upp till korgen.

studsmattta

Markus försökte lära mig att göra volter, men som ni ser gick det mindre bra. Vågade liksom aldrig.

Petra-Tungården-Soffa

Sedan åkte vi hem till oss och softade lite och sedan in i duschen för att göra oss iordning för kvällens middag. Man blev verkligen svettig av att hoppa. Läste på någon reklamskylt att 1o minuters aktivt hoppande är som 33 minuter på löpbandet. Hur roligt att de även har träningspass där ute på Bounce! Vill så gärna prova det – Bounce Fit (tror jag det hette).

Selfie

Sedan blev det en supersnabb piff. Jag har köpt en selfiepinne, så kul, haha. Så igår var det premiär för den i hallen. Sedan fick den stanna hemma, vi är inte riktigt helt bekväma med varandras sällskap ute bland folk än.

Farang

Sedan bar det av till Farang. Mitt favoritställe. Som ni vet älskar jag asian fusion mat, skulle kunna äta bara Farangs mat livet ut tror jag.

Farang

Stiliga herrar <3

Farang-Meny

Vi drack vår nya favoritdrink Penicillin. Det är Daniel som har introducerat oss för den drinken, nu kan jag inte dricka någon annan drink. Det är som en whiskysour, fast rökigare och inte lika söt. Magisk är den, ni måste prova!

Softshell-Crab

Vi började med att dela på en softshell crab med grön mango, mynta, pomelo, grön ”nam jim” och jordnötter. Ser kanske inte mycket ut för världen, men alla smaker i den här rätten gifter sig verkligen. Nam jim såsen är sinnessjukt god. Måste försöka prova att få till den hemma.

Farang-

Finisar <3

Farang Krispig Gris

Sedan åt vi krispig gris till varmrätt. Om ni går till Farang så måste ni prova den här rätten, den är inte av denna värld. Synd att det kostar en jäkla slant varje gång man går dit, annars hade jag som sagt ätit där flera gånger i veckan.

Måste säga att det var en av de bästa fredagarna på mycket länge. 2017 startar med flaggan i topp.

Hoppas ni har en lika fantastisk långhelg. Nu ska jag hugga in i nästa projekt, ska visa er om någon timme!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Är ljuset hemskt trots dimmer på lampan? Drygt att köpa så många nya lampor…! Funderar själv på
  Lampan fast i det svarta utförandet….

  Poddkollen 2017-01-08 22:55:54 http://poddkollen.se
  Svara
 • Jag älskar verkligen din blogg. Hittade hit för ca ett halvår sedan. Det är inspirerande bilder, drömmiga bilder och tips man kan liksom drömma sig bort en liten stund som småbarnsmamma ?

  Victoria Trammer 2017-01-07 20:35:05 http://victoriatrammer.blogg.nu
  Svara
 • Wooow vad kul inlägg att läsa!!!
  Ha en bra lördag KRAM

  Johanna 2017-01-07 18:27:54
  Svara
 • Tack så sjuuukt mycket för att du läste vår blogg!!

  E&R 2017-01-07 15:16:47 http://nouw.com/emmaronjas
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!