Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Glitterpolo

Glitterpolo

Fått massa frågor om vart polon som jag hade på mig i lördags kommer ifrån. Den är från Gina Tricot, men köpte den precis innan jul,  så den kan nog vara slut hittade inte den online, men kanske kan finnas i butik.

Idag är jag riktigt segstartad känner fortfarande av lördagens middag i kroppen. Så sugen på att kickstarta veckan med en detox och rensa ut kroppen på all skit. Man är ju inte 20 år längre, haha. Kommer nog må lite bättre efter kvällens träningspass. Har börjat boka in pass redan veckan innan så jag inte ska kunna smita. Sedan får jag inte avboka dem om jag inte är sjuk. När man väl har kommit igång med träningen blir jag lätt besatt och bara vill träna hela tiden, men tills den känslan infinner sig krävs små trix och knep för att hålla igång.

Nu ska jag göra klart en massa kvittoredovisning innan mitt möte med min revisor i eftermiddag.

Kika in om någon timme igen, då kommer lördagen och söndagen i bilder <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Petra, undrar detsamma som tidigare tjej frågade. Har varit runt på 5-6 Gina i helgen och ingen känner ens igen tröjan. Säker på att de inte var någon annan butik som du köpte den i? Den var verkligen så fin!!! Kram

  Marie 2017-01-16 23:35:22
  Svara
 • Hej ! Älskar eran podd! När börjar ni podda igen? Snälla snart!:)

  Sofie 2017-01-16 21:42:24
  Svara
 • Hej Petra! Är du säker på att tröjan är från Gina Tricot? Var på två butiker idag och visade upp din bild, och ingen i personalen kände igen den. Är helt kär i tröjan så skulle bli så tacksam för svar. Kram

  Sandra 2017-01-10 16:19:47
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!