Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Följ med mig till gymmet!

I det här inlägget förekommer reklam för Refunder. 

Ni missar väl inte min första v-logg när Hannah Andersson, Fashionablefit slaktar mig på gymmet! Haha! Innan sommaren ska jag orka gör minst 15 riktiga armhävningar.

Bäst av allt? Refunder bjöd mig på det här PT-passet. 

Eller okej, tekniskt sätt unnande jag mig det själv – mina senaste onlineköp gav nämligen så mycket pengar tillbaka att jag hade råd med ett PT-pass. För på Refunder får du pengar tillbaka på allt du handlar online. Riktiga pengar – rakt in på ditt bankkonto.

Helt på riktigt är det faktiskt ganska korkat att inte gå via Refunder om du ändå ska handla online. Jag shoppar ju nästan allt online från mat till resor till kläder till och med steamer och dammsugare. Om jag dessutom kan få tusenlappar tillbaka på saker som jag ändå hade köpt känns ju det som ett ganska givet val.

_____________

Jag har beställt hem ALLT jag behöver för januarimånad. Träningskläder, träningsredskap, vitaminer, haha. De har allt från Nike till Gymgrossisten till träningsresor.

Refunder-Träningskläder

Låt mig presentera min nya hatkärlek – Flovin! Jag läste nämligen om den här mattan i en utländsk träningstidning när vi var på Hawaii. Och blev helt överlycklig när jag fick syn på den online.

Okej, tänker ni nu – en matta med lösa kuddar.

Vet ni hur jobbig den här är? Jag är i chock!

Perfekt när man inte pallar ta sig till gymmet som igår, när det nalkades storm. Det brinner på riktigt på insidan av mina lårmuskler. Demonstrerade nämligen mattan för Markus igår kväll.

Spana in några exempel på övningar man kan göra på mattan på youtube – klicka här!  

Workout-Flovin
Flovin-Träning

Flovin-Träning

Utfallsstegen blir en miljon gånger jobbigare när du måste aktivera och spänna hela kroppen.

Byxor –> Nelly.

Träningsredskap

Om jag åker hem direkt från jobbet – så är det kört. Därför tänker jag att 2017 blir året som jag gör det omöjligt att misslyckas. Det vill säga att jag med andra ord kommer att minimerar ursäkterna. Så nu har jag beställt hem ett hopprep (vi brukar alltid värma upp med det på Kampsportslabbet) och vikter till vristerna. Så jag tänker att jag ska göra hemmapasset lite jobbigare, genom att addera tyngd.

Spana in det här rumppasset som Ida Warg lagt upp. Klockrent hemmapass! Vad gjorde man innan youtube? 

Klick –> Hopprep –> Vikter

Becore-Träning

Inget januari utan nya träningskläder. Okej, jag vet det är superytligt men jag måste ändå säga att det är så satans mycket roligare att gå till gymmet i nya träningskläder. Jag får verkligen en extra spark i rumpan.

Oftast har jag på mig mitt egna kit som jag designat från Fitnessguru. Men det är kul att variera sig ibland.

Casall

Mina nya träningsbyxorna från Casall är helt magiska. Jag älskar att de är så höga i midjan, de håller nämligen in precis ALLT. Resåren är helt magisk. Heja resårer.

Gillar verkligen att den här sporttoppen från Only Play är så djup v-ringad. Så den inte syns under linnen. Och att den verkligen håller ens byst på plats, ofta brukar det ena utesluta det andra.

Klick –> Sporttopp –> Byxa

Only-

Haha, ser ut som att jag håller på att drunkna i min egen klyfta.

Träning-Grått

Becore är sjukt bra för balansen också. Mina ledbland är så svaga, så det känns verkligen som att man blir stabilare i hela kroppen av passet.

Refunder-träning

Tycker verkligen Nelly Sport har sjukt mycket fina träningskläder. Beställa dessa byxor häromdagen, men såg nu att de dessvärre redan var slut.

Träningsbyxor
Work-Refunder-Träning

Min killermin. Det som är soft med Becore är att man inte behöver släpa med sig skor till träningen. Man kör alltid passen barfota eller med specialstrumpor.

Omega3

Jag har mer eller mindre alltid ätit koststillskott senaste åren. Haha, ni ska se min ”pillerlåda” hemma. Har så mycket olika silcatabletter för håret, D-vitamin, C-vitamin, B12, Magnesium. You name it. Men framförallt Omega 3, Kokosolja.

Sedan lärde Kampsportslabbet mig att alltid dricka BCAA innan och under träning. Som ger extra energi.

Nike

Okej, bara för att demonstrera. Kommer inte tjata om det här varje gång. Men vill bara visa hur enkelt det är. Jag har installerat Refunders widget. Så varje gång jag går in på en Refunder anknuten shop eller googlar något så kommer Refunder dealer upp. Så du behöver inte gå in via Refunder varje gång du ska handla.

Så skulle jag slå till på dessa Nike’s, skulle jag ”tjäna” 77 kronor (plus 50 kr om du är ny medlem).

_________

Just nu får du dessutom 50 kronor att shoppa för om du blir medlem via min landningssida.

KLICKA HÄR!

________

Hur det fungerar?

Det enda du behöver göra för att få återbäring är att bli medlem och shoppa. Det kostar ingenting att vara medlem och du får pengar tillbaka på alla dina köp. Du samlar din återbäring hos Refunder och kan när som helst gå in på ditt medlemskonto och se hur mycket pengar du har.

Så snart du har mer än 100 kronor kan du föra över pengarna direkt till ditt bankkonto.

Verkar det svårt?

Klicka här så kommer ni till deras instruktionsvideo! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Refunder är fantastiskt! Undrar vad skon från Nike heter, hittar inte den å deras hemsida. Supersnygg är den!!!

  Patricia 2017-01-15 22:47:40
  Svara
 • Petra, kan du inte berätta vart din glittriga polotröja är ifrån. Du måste skrivit fel, den är inte från Ginatricot. Vill så gärna ha den på en fest i helgen! Help me!

  Sanna 2017-01-12 12:25:38
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hon skrev ju att det var från GT men ett tag sen och inte fanns mer online.

   Magda 2017-01-12 19:32:51
   Svara
   • Svar på Magdas kommentar.

    Jag har mejlat bilden till Ginatricots kundtjänst, och dom säger att dom aldrig sett tröjan. Så nej, den är inte ifrån GT, därav min fråga.

    Sanna 2017-01-12 20:17:32
    Svara
 • Finns dina träningskläder i butik?

  Ingela Lööf 2017-01-12 11:26:16
  Svara
 • Så härligt och peppande inlägg (trots reklam) . Har också letat efter den där Flowin så den ska jag genast kolla in, sjukt jobbigt!!

  Natta 2017-01-12 10:41:45
  Svara
 • Så jävla snygg Petra!!!

  Hannah 2017-01-12 10:36:22
  Svara
 • När är podden tillbaka? :) Jag hade fått för mig att den skulle dra igång direkt i januari men minns kanske fel? :) Saknar den!

  Cilla 2017-01-12 09:33:26
  Svara
 • Nu har jag också trillat dit :) Köper ju hundmat för ca 800 kr/mån, och Arken Zoo är anslutet! Kommer tjäna på det här, hehe.

  Anna 2017-01-12 08:40:26 http://instagram.com/enannaninterior
  Svara
 • Reklamfri januari?

  Johanna 2017-01-12 07:52:43
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Jag skrev nästintill reklamfri januari : ) Har några årssamarbeten som varit bokade sedan ett halvår tillbaka. Jag har inte haft någon reklam på över två veckor.

   Förstå mig rätt. Jag älskar att blogga, men ni måste också förstå att det är mitt jobb. Jag har verkligen lagt så mycket tid och kärlek på det här inlägget för att det ändå ska kännas intressant och personligt.

   Petra Tungården 2017-01-12 09:28:54 http://petra.metromode.se
   Svara
 • Skulle inte januari vara reklamfritt? hehe :)

  Sara 2017-01-12 07:16:37
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Jag förstår om du har större samarbeten inbokade och att det därför kommer reklam ändå. Men hur resonerar du med alla småsaker som du länkar till? Är inte det reklam?

   Kristin 2017-01-12 17:43:24
   Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Jag skrev nästintill reklamfri januari : ) Har några årssamarbeten som varit bokade sedan ett halvår tillbaka. Jag har inte haft någon reklam på över två veckor.

   Förstå mig rätt. Jag älskar att blogga, men ni måste också förstå att det är mitt jobb. Jag har verkligen lagt så mycket tid och kärlek på det här inlägget för att det ändå ska kännas intressant och personligt.

   Petra Tungården 2017-01-12 09:29:00 http://petra.metromode.se
   Svara
 • Hej Petra,

  Jag blev medlem via din länk men fick inte alls några 50kr att shoppa för från start. Måste man göra något mer än att bli medlem, tex att pengarna inte syns förrän efter man gjort sitt första köp eller så? Tacksam för svar!

  Med vänlig hälsning, Mina

  Mina 2017-01-12 04:06:00
  Svara
  • Svar på Minas kommentar.

   Hej Mina,

   Så roligt att även du blivit medlem hos Refunder! Din bonus på 50 kr kommer att registreras så fort du genomfört ditt första köp via oss.

   Tveka inte att höra av dig till oss på support@refunder.se om du har fler frågor.

   / Fanny på Refunder.

   Fanny 2017-01-12 13:54:59 http://Refunder.se
   Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!