Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nya Magprover och Kluckande Öra!

Blodprov

Haha, vad är det ens för min? Så kul hade jag när jag satt i väntrummet! Har precis varit och tagit nya blodprover för magen för massa olika saker. Även ett nytt B-12 test. Ska även göra en röntgen nästa vecka för magen. Nästa torsdag har jag ny läkartid på magmottagningen, hoppas jag får lite svar då.

 Jag har en annan superkonstig åkomma som jag måste få bukt med för jag håller på att bli tokig. Det kluckar i mitt vänsteröra, hela tiden. Konstant sedan en vecka tillbaka. Som att det blir lock, som sedan går tillbaka och så låter det kluck, kluck, kluck. Alltså hela tiden. Kluck, kluck, kluck, kluck. Undrar om jag kan fått vatten bakom trumhinnan eller något? Det driver mig till vansinne! Måste typ prata konstant så jag inte tänker på det, haha.

Så ska förbi vårdcentralen imorgon och be dem kika i örat.

Har ni haft något liknande?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Tror inte öronkluckret är farligt – blir sådär efter förkylningar ibland och försvinner helt av sig självt – i alla fall för mig! Lycka till :-)

  Jenny 2017-01-16 22:38:13
  Svara
 • Prova gå till en homeopat? <3

  Malin Sahlén 2017-01-14 23:04:02 http://www.youtube.com/malinsahlen
  Svara
 • Hej! Har exakt samma problem med örat ☹️ så jäkla jobbigt..

  Linda 2017-01-14 10:51:18
  Svara
 • Jag hade till sånt ljud i örat för flera år sedan, kluckade, som vatten liksom. Pillade och pillade och tillslut kröp det ut en myra! ?

  W 2017-01-13 19:00:44
  Svara
 • Jag hade också ett klickande i ena örat en period, gick till sergel city som har öronspecialister(vid Kungsträdgården). Där de sa som några andra sagt, stressrelaterat. Skulle se över min situation. När det lugnat ner sig så slutade det klicka i örat…

  Anna 2017-01-13 11:42:05
  Svara
 • Men shit va du får hjälp m din mage! Går du till privatläkare eller? När min mage spårade ur så totalt att jag inte ens kunde jobba så gjorde de en gastro, ryckte på axlarna o sa att det kanske va ibs, o det fick jag ”lära mej att leva m”. Du måste få specialbehandling eller ha turen att ha hittat en engagerad läkare. Lyx! Menar ej att va missunnsam, är bara förvånad eftersom jag har hört om sååå många kvinnor som får så kasst bemötande när det gäller magproblem. Hoppas det löser sej!

  Johanna 2017-01-12 00:39:10
  Svara
 • Måste bara säga att din blogg är så rolig att läsa igen med alla personliga inlägg ☺ Ha en bra vecka!

  linnea 2017-01-11 23:53:56
  Svara
 • Gör du allt detta hos en privatläkare eller har du gått genom en ”vanlig” läkare? Skönt att du får hjälp!

  Cassandra 2017-01-11 23:53:46
  Svara
 • Jag hade det för ett tag sedan. Det var järn- och folsyrabrist. Järnbrist kan ge öronsusningar/lock.
  Hoppas du blir av med det! :)

  Sabina 2017-01-11 19:47:06
  Svara
 • Som några redan kommenterat. Spänd käke (stress) ger tinnitus, sus och kluckande i öronen. Jag drar gärna upp axlarna och biter ihop käken när jag är stressad och får då tinnitus och lock för örat. Tog en evighet för mig att förstå det eftersom vårdcentralen bara frågade om jag varit på konsert med för högt ljud. Hoppas ni hittar vad det beror på men har du varit stressad under en längre period får man jättekonstiga symptom efteråt som man får dras med. Skulle kunna skriva en hel bok efter allt jag gått igenom:) lycka till. Mirella

  Mirella 2017-01-11 17:19:32 http://livetmedhund.se
  Svara
 • Krya på dig! ?

  Semmelmamman 2017-01-11 17:03:15 http://www.semmelmamman.se
  Svara
 • Hej Petra, tack för en bra blogg! För ett halvår sedan hade jag liknande problem med mitt ena öra. Det kluckade/susade hela tiden och jag höll på att få spunk. Först gick jag till vårdcentralen, som undersökte om jag hade vaxpropp eller ej. Det visade sig att det inte var någon vaxpropp, men problemet med örat kvarstod. Vårdcentralen sa åt mig att tryckutjämna regelbundet, vilket jag gjorde. Detta hjälpte inte. Till slut uppsökte jag en öronspecialist i Uppsala (kan varmt rekommendera henne!), som gjorde undersökningar, hörseltest etc. Det var inga problem med min hörsel och hon kunde inte se några andra fel. Hon ställde sedan ett antal frågor om min vikt och min kost och kunde därefter ge mig diagnosen Tuba Aperta. Hon sa att jag hade för lite fett i örontrumpeten, vilket gjorde att det glappade, och skapade detta kluckande/susande. Hon sa åt mig att försöka gå upp några kilo i vikt, vilket jag försökt med, och nu är problemen som bortblåsta. Halleluja!

  Johanna 2017-01-11 16:26:56
  Svara
 • Hej! Jag har haft det problemet med mina öron. Hade tryckni öronennoch det hjälpte med Nasonex, så det tar jag varje morogon. Inget farligt att använda det varje dag. Men som någon annan skrev, gå till specialist och inte vårdcentralen. Ha en fin kväll!

  Annicka Nilsson 2017-01-11 16:25:29
  Svara
 • Så sjuukt fint av dig att läsa vår blogg!!

  E&R 2017-01-11 16:21:56 http://nouw.com/emmaronjas
  Svara
 • Gå inte till VC med örat, gå till Cityakuten öronspecialist på en gång. Jag gick till VC, de såg ingenting. Problemet fortsadde så jag gick till Cityakuten öronspecialist. Det VC missat har nu lett till att jag ska operera bort hela mitt inneröra.

  Karoline 2017-01-11 16:19:42
  Svara
 • Har också magproblem sen flera år tillbaka, och börjar bli trött på att ständigt ha ont/vara svullen! Laktos har jag tagit bott från kosten sen fyra år tillbaka men den fortsätter att krångla och det känns som jag inte får nån hjälp heller… så får du nåt bra svar SNÄLLA dela med dig haha??
  Har även haft ”klickande” öron fram och tillbaka i ca 2,5 år. Ibland i flera veckor i streck, ibland månader och ibland har det varit helt borta i flera veckor! Gick till läkaren ca. 10 gånger för öronen. De kom fram till vaxpropp i öronen, förkylning, öroninflammation osv, men givetvis hjälpte ingen behandling eller medicin jag fick… Tillslut gav dom mig remiss till öron-,näsa och hals läkare som direkt skickade mig till tandläkaren. Då beror det inte på mina öron alls! Utan det var min käke som konstant var spänd pga stress som ledde till det ständiga ”klicket” i öronen. Blev därifrån skickad till en special tandläkare (efter lång väntetid) som gav mig lite saker att tänka på, hur jag ska slappna av käken osv. Om det låter bekant och du vill veta mer om käken och hur man slappnar av så hojta! ??

  PS 2017-01-11 16:16:57
  Svara
  • Svar på PSs kommentar.

   Låter som du borde utredas. Jag gjorde det och fick konstaterad IBS. Har kört FODMAP mathållning i ett år och blev sååååå mycket bättre.
   Det räcker inte med laktosfritt.
   Lycka till.

   Laura 2017-01-11 20:34:31
   Svara
 • Jag hade ett kluckande/susande öra (en känsla av att det som guppade till av en våg/som att känna ett pulsslag i örat – sjukt konstig beskrivning men det var så det kändes) till och från under ett par år. Tydligen hade jag lite extra vätska i örat. Tack och lov har det försvunnit. Hoppas att jag slipper det framöver :) Hoopas det går över fortare för dig!

  Sofia 2017-01-11 15:25:17
  Svara
 • Man ser ditt personnummer, bara så du vet

  Maria 2017-01-11 14:51:31
  Svara
 • Hej! Sorry, men måste informera att din adress etc syns på bilden :O kanske bra att sudda ut det.

  All kärlek. Tack för en fin blogg!

  Amanda 2017-01-11 14:51:02
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!