Träning, Rött Kött och Ut med Julen!

Becore-Träning
Igår kväll var jag och brände av ett barre pass på Becore.
Känns verkligen som jag hittat en rolig balans i träningen. Tänkte blanda Becore med Kampsport på Kampsportslabbet och sedan egen träning. Kan tycka det är rätt skönt att köra själv också. Så nu kör vi sluta lyfta drinkar, börja lyfta vikter – eller jävligt tunga stora drinkar, haha.

Ikväll kommer ett fullspäckat inlägg med massa snygga träningskläder. Och ett litet roligt klipp från gårdagens träning.

Thaisallad

Igår kväll var tanken att jag och Markus skulle äta thaisallad med salmalax. Men ingen matbutik hade salmalax inne, så istället fick det bli oxfilé för Markus sprang på något supererbjudande. Köttet var supergott, men jag känner verkligen att min mage inte klarar av rött kött längre. Kanske någon gång ibland. Men hade så ont i magen hela kvällen efter. Man blir så tung av rött kött. Känns fortfarande som att det ligger ett helt djur i min mage. Inte så fräscht.

Provade att göra Nam Jim såsen från Farang. Den smakade som min thaisås, fast med en touch av mynta. Sjukt gott. Men de måste ha något hemligt i sin sås, för deras sås är en miljon gånger godare. Haha, ska på något sätt försöka smuggla in mig själv i Farangskök på prao. Det vore livet.

Vardagsrum Petra Tungården

Efter middagen städade vi bort julen. Äntligen!

Jag och Markus har dragit på det för att vi, som ni kanske minns, hade världens största gran. Vars barr var vassa som knivar. Haha, så både jag och Markus klädde på oss en mundering med vantar och ytterplagg för att kunna få ut bjässen. Satan. vad det barrade. Det är fortfarande kvarlevor i hela lägenheten, trots att jag dammsög två gånger igår.

Jag måste verkligen laga min Wassily fåtölj som gått sönder. Köpt den på auktion så vill lämna in den till en grym tapetserare. Måste även förvara den någonstans då den inte får plats i vårt vardagsrum längre.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Petra

  Mikaela Hansson 2017-01-16 08:57:48 http://www.farang.se
  Svara
 • Måste fråga vart din rosa pläd är ifrån?:)

  Hanna 2017-01-15 12:10:22
  Svara
 • Nyström Stockholm på Dalagatan är Stockholms bästa på läder. Din stol kommer att bli som ny. Otrolig yrkeskunskap. Besök deras lädervarufabrik med skinn i alla färger du kan föreställa dig. Deras skinn håller högsta klass och du kan även spana in deras helt underbara väskkollektion.

  Lotta L 2017-01-14 07:03:34
  Svara
 • Jag har haft exakt samma problem som dig när det kommer till magen men hade också problem med att gäspa. Det var som att jag inte får in något luft varje gång jg försökte gäspa. Fick gå på b12 vitamin och järn kur på recept. Detta var sen september och allt kändes bra och jag kunde äta som innan utan att bli dålig. Vid jul tog mitt recept för järn slut och jag har fått tillbaka mina symptom jag hade innan med huvudvärk, känslig mage och andningssvårigheter. Magen reagerar inte lika ofta som innan men när den väl gör det är det oftast när jag ätit lite feta och blodiga maträtter.
  Nu har jag fått järn på recept igen som jag hoppas kommer få mig tillbaka i fas igen. Det som jag tycker är mest oroväckande är att jag har sett så många bloggare + andra människor i min närvaro som har fått samma problem de senaste året. Själv undrar jag om det är en general stress eftersom 2016 vart sett som ett ”jobbigt år” det var mycket som hände och det var ändast misär som skrevs om i tidningarna. Undrar om häsloproblemen jag sett öka kan ha något med allt vi tar in från sociala medier och nyheter och att det gör då att kroppen reagerar negativt för att det händer mycket negativt som verkar närmare än förut för många olika anledningar. Hoppas du blir bra snart och även om det kanske låter dumt är det skönt att höra att jag inte verkar vara ensam med sånahär problem. Tack för att du delar med dig!

  Marie bg 2017-01-12 22:44:49
  Svara
 • Ett tips! Köp vanlig lax i fiskdisken, be dem ta bort skinnet. Kom hem och salta den en miljon med grovsalt och lägg i påse ca 30-45 min. Skölj sedan av saltet och du har perfekt snabbrimmad lax som påminner om Salma. Du kan tom skära upp den i skivor som påminner om Salma om du vill…

  Hanna 2017-01-12 11:02:47
  Svara
 • Jag har en möbeltapetserare i Midsommarkransen, Vattenledningsvägen. Lycka till!

  Camilla 2017-01-11 23:01:55
  Svara
 • Kolla Forks Over Knives dokumentären, den är så jävla bra och kunde hjälpa med mag problemen, finns på Netflix! :)

  jasmine 2017-01-11 21:13:26 http://sminess.blogspot.com
  Svara
 • Petra, du behöver köpa Barry! Det är en stor sopsäck som du stoppar ner granen i, den en enorm och håller fint för granen. Den kostar 49 kr.. googla! Super för att slippa barr i hela lägenheten/trapphuset??

  Lisa 2017-01-11 20:53:43
  Svara
 • Hallå, har jag missat något, var är podden?! :(

  Amanda 2017-01-11 19:53:50
  Svara
 • Hej! Tips på grymma tapetserare är ”Tapetserarna i Linköping” Otroligt noggranna och skickliga, har i princip klätt om alla våra designmöbler som inhandlats på auktion. Huserar i Linköping men hämtar och levererar även till Sthlm. http://www.tapetserarnalkpg.se

  Anna 2017-01-11 17:59:46
  Svara
 • Hej Petra

  Vad hade ni för ngn julgransbelysning i granen? Såg så fin ut

  /Carina

  carina 2017-01-11 16:19:28
  Svara
 • Jaa vad kul med träningsinspiration! Jag har också precis testat barre och nästa vecka blir det pilates. Jag gissar att vi är många som tar tag i träningen nu i januari så det vore jättekul att läsa mer om dina träningsformer så vi alla kan peppa varandra – kanske köra ett återkommande inlägg varje vecka med ditt träningsschema och tankar där vi läsare också kan engagera oss? Petras träningsklubb :-)

  Fredrika 2017-01-11 14:45:21
  Svara
 • Hej! Jag tror inte att du får ont i magen av att äta rött kött, förmodligen är det någon av kryddorna och med största sannolikhet vitlök eller lök och om ni använde jordnötter så kan det också vara det. Nötter och baljväxter är många känsliga för. Testa att utesluta det från din kost, hjälpte mig ordentligt (även om jag har många andra saker som jag också måste undvika tyvärr). Har gjort mycket research på det och enda sättet kött kan ge dig ont i magen är om du äter för mycket, du blir helt enkelt mätt och får inte ont i magen. Lycka till!

  Miriam 2017-01-11 11:28:18
  Svara
 • Hej, jag har en fråga. Varför är alla bilder så stora att man inte ser hela bilden på en gång? Jag har en vanlig mac laptop och måste alltid scrolla upp och ner på bilderna då man alltid bara ser 75 % av dem..tänker att då det är outfits och sådant så ser man aldrig helheten.

  Jane 2017-01-11 10:39:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!