Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Getting Gala Ready

manolo blahnik

Idag står Elle-galan på schemat. Har betat av massa möten nu hela förmiddagen och nu sitter jag på Corinne and Friends och får håret fönat. Sedan ska jag hem, försöka slänga på någon form av turbo brun utan sol på benen och sedan bär det av till en fördrink tillsammans med H&M och därefter nalkas gala.

Planen var att jag skulle ha gott om tid att göra mig iordning men alla möten drog ut på tiden så nu blir det nog jävligt stressigt iallafall, haha. Som vanligt.

Har så mycket att fixa nu i en vecka framåt för nästa fredag bär det av utomlands. Ska berätta mer om resan imorgon! Så helgen och nästa vecka är fullspäckat av en jädrans massa jobb.

Corinne-and-Friends

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Petra, Petra, tack för en superblogg som vanligt, vart hottar jag dessa skor, sergeant emit ditt svar, Vänligen Karoline

  Karoline 2017-01-15 16:24:24
  Svara
 • Hej! Jag har velat köpa de tightsen du gjorde i samarbete med FitnessGuru ett bra tag nu men varje gång jag tittat på hemsidan har min strl varit slut. Har xs – S. Nu verkar det som att tightsen är slut i alla storlekar och jag är desperat, vill så gärna ha dem! Har du möjligen några på lager som man kan köpa direkt via dig? Jag har mailat FitnessGuru själva men de hade tyvärr inga alls kvar :( Tycker verkligen att de är såsåSÅ snygga!
  KRAM

  wilma 2017-01-15 15:52:38
  Svara
 • Kan tänka mig att du var FAB! Undrar också hur dina tankar går kring Grand nu?
  Hoppas kvällen var kul!

  Johanna 2017-01-14 16:29:23
  Svara
 • Du är så himla fin!! Tack för att du läste vår blogg!!

  E&R 2017-01-14 14:46:08 http://nouw.com/emmaronjas
  Svara
 • Så snygga klackar!

  Sari 2017-01-14 14:17:21 http://rodeo.blogg.se
  Svara
 • ÅHH du var så fin på galan, jag bara måste fråga vart din ursnygga skor med strass är ifrån?? I need these shoes ?
  Kram

  Ida 2017-01-14 11:20:58
  Svara
 • Trodde du hade bojkottat Grand Hotell?

  lina 2017-01-14 10:02:40
  Svara
  • Svar på linas kommentar.

   Jag står fast vid att Grand agerade helt fel när de tillät den galan. Kritiken var främst riktat mot Sverige Demokraterna och de faktum att Grand inte informerat oss om deras gala och själva gav oss valet att välja om vi ville vistas under samma tak. Och självklart det faktum att de tillåter och uppmuntrar den vidriga typen av tillställning.

   Deras agerande kommer alltid att minnas. Men de har bett om ursäkt och kommer få sota för sitt beslut en lång tid framåt. Men Elle-galan är Sverige största modegala – och det är mitt jobb att gå dit.

   Petra Tungården 2017-01-15 16:11:47 http://petra.metromode.se
   Svara
   • Svar på Petra Tungårdens kommentar.

    Förstår dina tankegångar! Undrar bara hur de kommer få sota för beslutet en lång tid framöver? Uppenbarligen fick de ändå hosta elle-galan + att alla gäster dök upp utan att ens kommentera deras tidigare beteende. Känns verkligen som att det behandlas som vatten under broarna. Tyckte det var så jäkla power när du vågade sätta ner foten och säga ifrån mot dem tidigare!

    Johanna 2017-01-19 11:35:44
    Svara
 • Men det funkar att besöka Grand Hotel nu? Minns att du bojkottade dom efter deras SD-gala och flyttade nåt event därifrån? Men det kanske är vatten under broarna nu?

  Annika 2017-01-13 18:43:44
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Klart Petra inte skulle missa en sån typ av gala. Hon var väl först på plats igår kväll. Och tro mig hon har visats på grand flera gånger sedan november, har sett henne där flera gånger. Så det hon skrev och flyttade sitt event var ju bara i stundens hetta för att inte få skit för det just då. Hon kommer aldrig sluta gå på grand

   Sara 2017-01-14 20:34:12
   Svara
   • Svar på Saras kommentar.

    Haha! Herregud, vem är du? Obehagligt med folk som ljuger. Nej, jag har inte varit på Grand sedan galan. Jag tycker absolut att Grand agerade fel när de tillät den galan. Men inlägget var främst riktat mot Sverige Demokraterna och de faktum att Grand inte informerat oss om deras gala och själva gav oss valet att inte välja att vistas under samma tak.

    Petra Tungården 2017-01-15 15:58:59 http://petra.metromode.se
    Svara
 • Hej Petra!

  När du hade ett event i början av sommaren på Gina Tricot på Götgatsbacken så tog jag mod till mig och gick fram och pratade med dig, berättade om min expojkvän och hur sjukt jävla heartbroken jag var på grund av honom och hur taskigt han hade dumpat mig. Du var så himla gullig, gav mig fina råd och kramade mig. Vet du hur mycket det hjälpte? Jag hade en toppensommar, visst var det några ups and downs, men jag blev så mycket starkare och ofta tänkte jag på det du sagt till mig. Nu är jag HELT över honom, träffade honom på både Halloween och nyår (vi har gemensamma vänner) och det känns iiiingenting. Kan stå och se honom i ögonen och tänka ”Hur fan kan jag varit ihop med honom?”. Och imorgon ska jag på dejt med en supergullig kille! Så Petra, tack så sjukt jävla mycket för allt. För din blogg, för din och Linns podd, för vilken bra förebild du är – kvinnor kan!

  Ha nu världens bästa kväll på Elle-galan.

  PUSS.

  Linnea 2017-01-13 17:51:51
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea! Kan du inte dela med dig av råden Petra gav dig!? Sitter nämligen i samma situation nu.. kram!

   S 2017-01-14 14:08:59
   Svara
   • Svar på Ss kommentar.

    Han är en idiot som inte fattar hur bra du är, han gjorde bort sig, big time. Du är värd SÅ mycket bättre. Upp med hakan och le. Du har hela sommaren framför dig, det finns så jävla mycket mer killar där ute som kommer behandla dig bra. Dejta på, kör hårt. Ta hand om dig själv. Du är viktigast i ditt liv.

    Och kom ihåg S. Du är en underbar människa. Försök att inte var ledsen. Drick mycket cava (eller var du nu föredrar att dricka), parta mycket. Omge dig med dina bästa vänner. Ät massa god mat. Läs massa bra böcker. Se massa bra böcker. Snart kommer drömprinsen (eller drömprinsessan!). Det kan hända VARTSOMHELST. Jag träffade min på tunnelbanan. Du kommer antagligen inte tro på vad jag skriver för fan vad jag hade hånskrattat åt det jag skrev nu när jag var heartbroken. Men luta dig tillbaka, när det är soligt ute så ska du ta en promenad med en kompis och dricka en god latte. Ni ska snacka skit, var hur jävla taskig du vill. Säg att din kompis är ett svin. Du behöver inte vara en jävla ängel. Skit i det. Få ur dig bitterheten.

    Skriv dagbok. Kräks ur dig det onda. Drick vin på en måndag. Få ur dig ALLT det onda och det som smärtar i bröstet. Ligg runt, vad fan vet jag. Dansa till Spice Girls, gå till klubbar du aldrig varit på förut. Upptäck livet på nytt. Så kom jag över killen som sabbade mitt liv. Jag har fortfarande svårt att lita på människor, tror att ingen kan bli kär i mig för att jag fått för mig att min personlighet är vidrig. Men mitt nyårslöfte är att skaffa massa nya sköna kompisar! Dansa runt Stockholm, sparka på lyktstolpar och gråt i gränder.

    Om du vill snacka så har Petra mn mailadress.

    Puss på dig. Hoppas allt löser sig för dig. Jag hejar på dig darling!

    Linnea 2017-01-16 21:09:51
    Svara
 • var kommer tröjan ifrån?

  g 2017-01-13 16:33:36
  Svara
 • Ha det så underbart kul <3!

  Foodgeekz Sisters 2017-01-13 16:05:41 http://www.instagram.com/foodgeekzsisters
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!