Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Att vakna på fel sida!

Imorse vaknade jag som ett åskmoln. Ni vet en sådan morgon när precis allt är jobbigt. Vid 07.00 skulle några rörmokare komma och spola rören i hela fastigheten. Så cyklade ner till Sturebadet för att duscha där istället. Känner mig så trött idag, känns som om någon kört över mig och sedan backat tillbaka och sedan lagt gasen i botten för att platta till mig en sista gång, haha. Vill bara lägga in mig på ett detoxläger och hälla i mig nyttiga juicer. Brukar aldrig ha så här dåligt morgonhumör.

Hoppas humöret rinner av mig och min sedvanliga energi kommer tillbaka lagom till lunch. Strax kommer inlägget från Ellegalan. Många har frågat om: ”I Nöd och Lust” – första nya poddavsnittet kommer den 8:e februari.

Hoppas ni har en mysigare morgon <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Härligt att höra om podden, jag längtar!!

  julia 2017-01-18 07:55:47
  Svara
 • Finns en förklaring till varför :)

  Blue Monday is a name given to a day in January reported to be the most depressing day of the year, this year it is the 16th January.
  http://www.bluemonday.org/

  S 2017-01-16 15:57:46
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!