Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Rida i Solnedgången!

Har suttit med ett jobb sedan 06.30 imorse – både idag och igår. Men nätet här är så fruktansvärt långsamt, så nu kastar jag in handduken. Kanske inte så konstigt då vi befinner oss ute på en ö i Karibien. Landar på söndag eftermiddag, så får göra klart det sista då. Gud, vad man är bortskämd med bra uppkoppling hemma i Sverige. Så på söndag kväll kan ni se framemot ett inlägg fyllt till bredden med vårens trender.

Så om ni undrar varför det är mindre blogginlägg än vanligt beror det självklart på att jag är på semester, men också på grund av den fruktansvärt långsamma uppkopplingen.

Pizza
Igår lurade jag med Markus på äventyr. Som ni vet är jag en ganska rastlöst person. När jag var yngre kunde jag ligga och pressa i solen i all evighet, men jag kan inte det längre. Jag älskar att chilla på stranden, men kanske varannan dag. Sedan gillar jag att göra utflykter och aktiviteter.

Ridning Vieques

Så igår lurade jag med mig min älskling för att rida.

Vi har ju varit här både privat och på en pressresa för ett hotell tre nätter. Jag kommer berätta mer om hotellet och alla aktiviteter vi fått göra med dem så fort jag lyckas tanka upp alla miljoner bilder från dagarna. De andra åkte hem igår. Så nu har jag Markus för mig själv i några dagar.

ridning

Markus har aldrig ridigt förut, så han var jättenervös. Som tur var fick han världens snällaste häst, Pepe. Man kan säga att de fann varandra ganska direkt.

markus-strom

Blir alldeles varm i hjärtat när jag ser den här bilden på Markus. Blir typ lite mer kär. Haha, han var så söt uppe på hästryggen  – och så duktig!

ridning-vieques

Jag red ganska mycket när jag var yngre och sedan ridit sporadiskt genom åren på resor etc. Jag fick en minihäst, haha. Hade jag fått välja hade jag gärna ridit betydligt snabbare genom turen som sakta lunkade framåt. Men det var kul att heja på Markus!

solnedgang-ridning
Sedan red vi ner på Black Beach i Vieques.

black-beach

Black Beach är alltså som namnet så målande förklarar en svart strand. All sand under är kolsvart och känns lite som aska. Sedan blåser den vita sanden upp från havet och täcker stranden.

black-beach
Jag och Lorpan på Black Beach.

ridning-vieques

Sedan avslutade vi uppe på en kulle för att se solnedgången. Så mysig eftermiddag. Bäst av allt var att Markus verkligen gillade att rida. Han var så glad efter turen.

vieques
Det är så vackra solnedgångar här.

sunset-vieques
Kommer sakna den här vyn.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • HAHA :))))

  A 2017-01-28 00:22:53
  Svara
 • Vilken söt och liten häst haha!

  Kolla gärna in min blogg, senaste inlägget handlar om hur man tar sig in i modellbranschen :)

  http://finest.se/fannynord/2017/01/27/vill-du-bli-modell/

  Fanny 2017-01-27 22:46:21
  Svara
 • Jag var precis i Karibien och måste haft tur med nätet. Har varit där massor av gånger senaste åren och det har alltid varit no frills.

  pilla 2017-01-27 20:08:41 http://utochspring.com
  Svara
 • Hej Petra, vill bara säga att Fitnessguru verkligen är amatörer när det kommer till försäljning av dina produkter. Fick hem en smutsig catsuit (fräscht..) som de dessutom vägrar ta tillbaka. Har varken köpt dina produkter eller från Fitnessguru tidigare och lär ju heller inte göra det fler gånger heller efter deras sjukt krångliga retursystem och sen att de skickar hem smutsiga plagg. Förstår att de vill tjäna pengar men de 650kr de tjänar på att inte betala tillbaka mig förlorar de/ni såklart i förlorade kunder, enkel retailmatematik kan man tycka. Vill bara tipsa dig eftersom jag är säkert inte den första som fått skitiga plagg och jag hade inte velat att de hanterade min kollektion om jag sålde en..

  Fitnessgurus tabbe 2017-01-27 16:17:23
  Svara
 • Hej fina du, det ser ut som att du har en baddräkt på dig till shortsen, måste bara fråga vart den är ifrån?

  Miranda 2017-01-27 07:52:03
  Svara
 • Åh, så mysigt inlägg!!

  Emma 2017-01-26 20:59:31
  Svara
 • Oh wow I wish we had done that also.
  It looks amazing. Already miss that place.
  Take care and say hi to your hubby ;-)
  x

  Marianne 2017-01-26 20:01:49 http://traveljunkie.dk
  Svara
 • Åh, fina bilder! Som jag tipsat om förut – ni bara MÅSTE åka till Island, då kan ni både äta gott, njuta av härlig isländsk design, kultur, natur och även rida Islandshäst <3 *dröm* Bästa platsen i världen!

  Michaela 2017-01-26 17:04:56 http://nouw.com/lifeinflowmotion
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!