Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Fashion Week

petra-tungarden-stil

Jacka By Malene Birger, Ytterjacka By Malene Biger, Byxor Zara, Skor Balenciaga, Väska Céline, Örhängen H&M. 

Hann ju inte med modeveckans första dag då jag landade på eftermiddagen från Puerto Rico. Men idag hann jag iallafall med Stylein, J Lindeberg och Ida Sjöstedt. Tydligen sa jag hej och hamnade en plats ifrån William i Skam på J Lindeberg visningen. Har ju inte sett serien så visste inte alls hur han såg ut. Sedan var det dags att bege sig till Perfect Day för att spela in podden och det gjorde iallafall Linn avundsjuk som är ett Skam fan av rang. Som jag har längtat efter I nöd och Lust. Det är något visst med att sitta i den studion tillsammans med Linn. Som en terapitimme med en av ens bästa vänner. Fina Linn <3 Vad jag älskar henne! Och hennes kloka ord!

Ni ska få se dagen i bilder imorgon. Nu ska jag jobba undan det sista på kontoret innan jag ska bege mig hem till min fästman som lagat en sen middag till mig. Heja honom!

by-malene-birger-2017

by-malene-birger-spring-collection
Är helt förälskad i den här jackan från By Malene Birger som kommer nu till våren.

stockholm-fashionweek-2017
jacka

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Åh,vill bara slinka in som en motvikt till alla MODEHATARE här ;) jag älskar alla uppdateringar från modeveckan och min bloggläsar- och socialamedier-frekvens ökar med ungefär 300% just denna vecka! Letar upp massa bloggar som jag inte ens visste fanns, och er gamla godingar besöker jag typ varannan minut med förhoppning om massa nya bilder på godbitar för att stilla min fashion-abstinens! ?????

  Petty 2017-02-01 00:13:40
  Svara
 • Så kan det ju bli när man bara lever i sin Stockholmsbubbla, med sina stockholmsvänner, som är bloggare eller jobbar med mode, som hänger på samma ställen. Har man läst en blogg har man läst alla.

  Lisa 2017-01-31 14:01:59
  Svara
 • Jag vill inte vara taskig på något sätt men bilder på bloggen/bloggar från alla modeveckor är det tråkigaste jag vet som läsare. Jag tror att alla som går på modeveckor är så inne i det och såklart vill dela med sig, men jag personligen förstår inte hypen kring det. Tänker om det är någon annan som tänker som jag? Eller är jag ensam i mina tankar?

  Julia 2017-01-30 23:37:54
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Jag trodde bara det var jag som tyckte de flesta bloggarna blev tråkiga och ointressanta under modeveckan men då är jag inte ensam ?

   Keeyh 2017-01-31 12:16:04
   Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Jag håller med! Läser bloggar i mindre utsträckning denna vecka hehe

   Sofia 2017-01-31 05:27:04
   Svara
   • Svar på Sofias kommentar.

    Jag håller med om att bilder från visningar är trista, det är aldrig några kläder man som ‘vanlig Svensson’ skulle ha på sig ändå. Gillar dock rapporteringar a al vardag från modeveckan. Är man modeintresserad är det säkert kul att se även visningarna och det är ju bara några få dagar ändå.

    Linda 2017-01-31 06:59:44
    Svara
    • Svar på Lindas kommentar.

     Ja precis, övervägande del som läser bloggen är säkert modeintresserade? Menade absolut inte att hon skulle ha mindre inlägg ang det utan bara att jag som inte är det kan läsa lite mindre just denna vecka ;)

     Sofia 2017-01-31 07:53:56
     Svara
 • Hej Petra! Kommer ni börja podda snart igen? Saknar er podd så mycket, gör mina måndagar :) snälla börja podd igen! De skulle va så kul!!

  Sofie 2017-01-30 22:46:00
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Läste du ens texten??? Hon skrev ju i inlägget att hon spelade in podd med Linn under dagen. Jesus.

   Marie 2017-01-31 09:58:04
   Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!