Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Fashionweek Mingel och Garderobstök!

Proteinbar

Igår när jag var hos Emelie så bjöd hon mig på världens smarrigaste proteinbar. Dessvärre upptäckte jag efter att det var massa laktos i efter. Men satan vad god den var, synd att den inte var laktosfri då hade det åkte ner en jädrans massa sådana i magen framöver.

smink

Sedan begav jag mig till kontoret där jag slog läger framför vår spegel för att lägga en liten kaka.

no18

Tadaa! Satt och störde Linn medan jag sminkade mig. Så mysigt att dela kontor med sina vänner.

selfie

Sedan bytte jag om det är ju ändå fashionweek. Så Markus trasiga cashmeretröja fick stanna på kontoret. Sedan tvingade jag Pålle att ta en selfie med mig. Hon hade lånat världens finaste dress från Baum und Pferdgarten dagen till ära.

selfie

Haha, en klassisk Petra bild – cola light, smink i drivor och kläder överallt.

fashion-week

Sedan mötte jag upp det här charmiga gänget…

fashionweek

fashionweek
Mot fashionweek!

modeveckan

Sicken kvartett!

garderob-petra-tungarden
Igår blev det poddinspelning, sedan en sväng till kontoret, en middag hemma spansktid och sedan massa fix och trix med outfits. Nu ser dessvärre min garderob ut så här. Måste städa den ikväll då vi ska filma där imorgon. Ska typ ringa över min lillasyster och be om hjälp, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!
  Snygga! Kan inte du spela in en sminkvideo?

  Anna 2017-02-02 06:37:02
  Svara
 • Sminkborstarna*

  Hannah 2017-02-02 05:32:10
  Svara
 • Att lägga sminkbordtarna på golvet är det äckligaste jag sätt, fy fan va gross och extremt ohygieniskt

  Hannah 2017-02-02 05:31:32
  Svara
 • Oj oj oj, viket snyggt gäng med tjejer. Många blickar är jag säker på. Skitsnygga! Själv har jag laddat vår outlet med galna erbjudanden. Som Missoni Handdukar och morgonrockar till 50%. Vi har en liten lagerrensning så här innan öppnandet av vårt showroom. Du hittar det på https://www.prettyhome.se om du är intresserad.
  MVH
  Berith

  Pretty Home Blog 2017-01-31 17:28:38 http://www.prettyhomeblog.se
  Svara
 • Vet att frågan varit uppe förut men inte fått svar. Låna kläder?! Hur funkar det? Säljs de som nya efter det eller som begagnade? Jag för min del skulle inte vilja köpa nya kläder som varit utlånade och använda.

  Fröken 2017-01-31 14:48:00
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!