Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Inspelningar, Kollaps, Stök och en lugn dag!

BallingslövMan såg inte benen i den här scenen. Jag sitter alltid med benen slingrade som en orm. Väldigt konstigt. 

Herregud, vad jag trött jag var igår. Det slog nog alla rekord. Det var som att de tre senaste dygnen hann ikapp mig – jetlaggen, allt fläng, filmandet, modeveckan, piffandet i lägenheten inför inspelningen. När jag stängde dörren och hela filmteamet gick total däckade jag i soffan framför Gilmore Girls. Jag har nog aldrig varit så tacksam och glad för en osminkad dag på kontoret som jag är idag. Har massa jobb med magasinet som ska in på måndag. Så det blir mycket jobb i helgen också. Men sedan är det lugnare igen.

Mitt nyårslöfte var att prioritera mig själv. Att hinna träna, inte jobba lika mycket. Det gick bra de första veckorna. Mitt problem är att jag inte ser mitt jobb som ett jobb. Så det är ibland så svårt att särskilja allt. Men efter den här helgen börjar jag om igen på en ny kula.

Refunder

Hela lägenheten var belamrad igår med folk. Man förstår inte riktigt hur många människor det behövs för en inspelning. Men så mysigt team igår, alla var supergulliga.

ballingslov

De hade satt en lampa ute på gatan som skapade ”dagsljus”. Hur härligt hade det varit att behålla den.

garderob-lumi

Jag hade piffat i garderoben kvällen innan, så det skulle vara tipptopp.

petra-tungarden-garderob
Min favoritkappa från Day <3

Sovrum
Dessvärre hamnade all skit i sovrummet istället. Som dock fortfarande ligger kvar där eftersom jag sov i soffan. Markus är iväg på en advokatkurs, så ikväll måste jag nog röja undan det här så vi kan sova där till helgen, haha. Inte hunnit packa upp min väska från Puerto Rico än.

Nu ska jag springa och köpa lunch och tidningar. Uppdaterar er mer strax! Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Skorna med gult på näst högst upp! De ser sååå fina ut men jag kan inte zooma in.. varifrån kommer de? Har du en länk? Eller kan du ta en närbild och berätta mer… blev besatt här haha!

  Anna 2017-02-03 08:54:11
  Svara
 • Haha första jag såg på bilden var benen, sitter själv ofta så brukar folk påpeka :) bekvämt!

  Maria 2017-02-03 06:22:14
  Svara
 • Så fina pallar till köksön! Har letat i en evighet men inte hittat ngra fina men dessa var ju ursnygga!! Vart är de ifrån?? :)

  Johanna Strandberg 2017-02-02 19:24:17
  Svara
 • Hej
  Jobbar Markus som jurist eller advokat?

  Hej 2017-02-02 14:56:38
  Svara
 • ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR DINA UPPDATERINGAR NUFÖRTIDEN! Tack, du äger! ??

  S 2017-02-02 12:59:28
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind