Inspelningar, Kollaps, Stök och en lugn dag!

BallingslövMan såg inte benen i den här scenen. Jag sitter alltid med benen slingrade som en orm. Väldigt konstigt. 

Herregud, vad jag trött jag var igår. Det slog nog alla rekord. Det var som att de tre senaste dygnen hann ikapp mig – jetlaggen, allt fläng, filmandet, modeveckan, piffandet i lägenheten inför inspelningen. När jag stängde dörren och hela filmteamet gick total däckade jag i soffan framför Gilmore Girls. Jag har nog aldrig varit så tacksam och glad för en osminkad dag på kontoret som jag är idag. Har massa jobb med magasinet som ska in på måndag. Så det blir mycket jobb i helgen också. Men sedan är det lugnare igen.

Mitt nyårslöfte var att prioritera mig själv. Att hinna träna, inte jobba lika mycket. Det gick bra de första veckorna. Mitt problem är att jag inte ser mitt jobb som ett jobb. Så det är ibland så svårt att särskilja allt. Men efter den här helgen börjar jag om igen på en ny kula.

Refunder

Hela lägenheten var belamrad igår med folk. Man förstår inte riktigt hur många människor det behövs för en inspelning. Men så mysigt team igår, alla var supergulliga.

ballingslov

De hade satt en lampa ute på gatan som skapade ”dagsljus”. Hur härligt hade det varit att behålla den.

garderob-lumi

Jag hade piffat i garderoben kvällen innan, så det skulle vara tipptopp.

petra-tungarden-garderob
Min favoritkappa från Day <3

Sovrum
Dessvärre hamnade all skit i sovrummet istället. Som dock fortfarande ligger kvar där eftersom jag sov i soffan. Markus är iväg på en advokatkurs, så ikväll måste jag nog röja undan det här så vi kan sova där till helgen, haha. Inte hunnit packa upp min väska från Puerto Rico än.

Nu ska jag springa och köpa lunch och tidningar. Uppdaterar er mer strax! Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!