Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Måla om i vardagsrummet!

petra-tungarden-vardagsrum

Har ju fått för mig att vi ska måla om i vardagsrummet. Tror det kommer bli så tjusigt när snickerierna och stuckaturen kommer att poppa. Var och hämtade några prover innan vi åkte. Provmålade precis när Carro och Degen var här en snabbis, men gillar ingen av kulörerna så får svänga förbi igen imorgon och hämta några fler prover. De ska börja måla nästa torsdag. Tror det kan bli fint med en nyans som går lite mer åt det blåa hållet som fångar upp en nyans som är i taket.

alcro-farg

Den första blev nästan ljusbrun när den kom upp på väggen. Gillade nummer två bäst. Men inte helt klockren.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • yo den andra blir for kall, kann pa en matt svart från farrow & ball eller pistage eller gra/lila ok? lova att testa i alla fall
  nej nej kommer inte bli for morkt med svart trust me if you can
  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ee/f7/bc/eef7bc9fceea9984218946c10e6a76ed.jpg

  mrwhite 2017-02-03 18:36:58 http://mrwhite.com
  Svara
 • Vore det inte snyggt med en mörkare färg på golvlisten? Så att den binder ihop rummet lite mer? Med det taket känns det som om man mer får tänka mysig än ljust och fräscht för att få ihop det. Jag tror tom rätt ton mauve skulle kunna funka på väggarna. Eller en lite kallare grå-brun nyans som ni också testade.
  Det är såklart fint nu också men lite känns det som om taket inte riktigt hör ihop med resten av rummet.

  Sara K 2017-02-03 13:44:25
  Svara
 • Vad rolig du är. Varför inte måla om i rätt kulör när ni passade på att renovera och bygga om hela lägenheten ha ha. Orka börja måla nu när man bor i det och har möbler mm.

  sara 2017-02-03 11:35:11 http://misspinklady.blogg.se
  Svara
 • Haha jag tycker eran podd iaf är hel skön? Men jag undrar fortfarande vilken färg den 3 är. Pls pls svara jag ska också måla om lite hemma. Du är grym Petra ??❤

  Evelina 2017-02-03 10:37:05
  Svara
 • Var försiktig med blåa torn, kan lätt bli kallt i rummmat, typ badhus känsla, lycka till med färgvalet hälsningar Åsa-Li

  Åsa-Li 2017-02-03 09:00:04
  Svara
 • wow vad oskönt det var i podden när du fnissandes säger att du har en kompis vars lår går ihop när hon går. som typ majoriteten av alla kvinnor. gillar er podd men tycker du ofta bidrar med så mkt kroppsångest med allt prat om att ha en dit kropp och att du äter för mycket. du får såklart göra som du vill, men när du sänder ut dom här åsikterna i en stor podd för många tjejer är det många som påverkas och säkert tar åt sig. tur att linn är med och balanserar ut det något.

  amanda 2017-02-03 08:31:19
  Svara
  • Svar på amandas kommentar.

   Hej!

   Ledsen att det uppfattades så. Det var inte så det var menat. Allas lår går väl ihop? Jag menade inte det som något negativt : ) Och jag fnissade självklart inte åt det faktum att hennes lår skulle vara stora.

   Petra Tungården 2017-02-03 10:21:52 http://petra.metromode.se
   Svara
  • Svar på amandas kommentar.

   Blev också otroligt stött av din kommentar. Varför denna kroppshets och varför ens kommentera hur din kompis ben ser ut? Vore så mkt mer härligt om du kunde vända din kroppshets mot något mer åt hållet ”wow jag har en kompis, hon är så smart!” eller vad som helst. Bojkottar podden framöver tills den blir mer peppig och mer girlpower.

   Felicia 2017-02-03 09:46:37
   Svara
   • Svar på Felicias kommentar.

    Hur ska du kunna veta när den blir mer peppig och girlpower om du bojkottar den?:)
    Girlpower är ju att stötta/hjälpa och inte bojkotta:)

    Carolin 2017-02-03 14:40:40
    Svara
   • Svar på Felicias kommentar.

    Hej!

    Ledsen att det uppfattades så. Det var inte så det var menat. Allas lår går väl ihop? Jag menade inte det som något negativt : ) Och jag fnissade självklart inte åt det faktum att hennes lår skulle vara stora. Utan snarare det faktum att jag hade fått skavsår i rumpan och hon var tvungen att bära kalsonger på grund av värmen, inte storleken på hennes lår.

    Ska tänka på det! Absolut! Tack för feedback! Ibland är det så lätt att babbla på : )

    Petra Tungården 2017-02-03 10:23:41 http://petra.metromode.se
    Svara
  • Svar på amandas kommentar.

   Håller med om att det är för mycket kroppshets i podden. Du har ju ändå många unga lyssnare. Sluta säg att du ätit för mycket och sånt. Tror det var meryl streep som svarade på frågan om hon ångrar något hon gjorde i ungdomen: att hon bantat så mycket! Man blir inte lyckligare av att väga 2 kg mindre, och man blir definivt inte lycklig av att konstant tänka på hur missnöjd man är med sin kropp och hur man ska förändra den. Så länge man har hälsan så ska man vara glad! :)

   Anna 2017-02-03 09:23:55
   Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    Hej!

    Ledsen att det uppfattades så. Det var inte så det var menat. Allas lår går väl ihop? Jag menade inte det som något negativt : ) Och jag fnissade självklart inte åt det faktum att hennes lår skulle vara stora. Utan snarare det faktum att jag hade fått skavsår i rumpan och hon var tvungen att bära kalsonger på grund av värmen, inte storleken på hennes lår.

    Ska tänka på det! Absolut! Tack för feedback! Ibland är det så lätt att babbla på : )

    Petra Tungården 2017-02-03 10:23:51 http://petra.metromode.se
    Svara
    • Svar på Petra Tungårdens kommentar.

     Hej, måste säga att jag inte alls uppfattade det så att du faktiskt skrattade åt din kompis lår.. förstår hur du tänkte där Petra. Jag visste själv inte att det var ett problem för många kvinnor förrän jag gick upp några kilon. Tycker du gör ett bra jobb med podden och visar upp att ingen är perfekt. Älskar att du bjuder på detaljerna om skavsår i röven etc ;) haha

     Vero 2017-02-06 18:19:01
     Svara
 • Blått är jättefint. Tänk bara på att inte välja en för kall ljusblå färg. Det kan göra rummet väldigt kallt och svårt att få ombonat och mysigt! :) Fast nu skall ju inte jag bo där men ändå ett tips från en inredare.

  MVH
  Berith

  Pretty Home Blog 2017-02-03 08:17:45 http://www.prettyhomeblog.se
  Svara
 • Hej! Va heter den 3 färgen? ?? tyckte den va himla fin!

  Evelina 2017-02-02 22:38:54
  Svara
 • Tänk på att även när man provmånad så måste man göra två strykningar för att få fram slutresultatet. Lycka till!

  Nina 2017-02-02 22:29:56
  Svara
 • Tror du gör helt rätt med att blaffa lite färg på väggarna. I och med att taket är så pass mörkt och allt annar så ljust så blir det lite fel i rummet, taket och de mörkare möblerna känns tunga, en lite smutsig färg på väggarna tror jag kommer bonda ihop allt och ert matbord kommer också att poppa mer. Skall bli kul att se förändringen!

  Fru K 2017-02-02 22:01:08
  Svara
 • Inte blå men två vääldigt fina nyanser är Farrow and balls ”pavillion grey” och jotuns ”soft skin” tror sistnämnda skulle vara underbar till taket!!

  Carolina 2017-02-02 21:42:07
  Svara
 • Har precis målat en fondvägg i vårt sovrum! ALLTSÅ, där snackar vi den perfekta, ljusgrå , färgen!

  Budget billig och så jäkla snygg! Speciellt till våra stuckaturer! Kram
  Vill du att jag mailar bild? :)

  Erika 2017-02-02 20:40:54 http://nouw.com/erikategnebo
  Svara
 • Du tänker fel, i söderläge ska väggar vara gula, i norr blått. Det e därför er lägenhet inte blir mysig. Detta är gammal vetenskap!

  anna 2017-02-02 20:28:09
  Svara
 • Är du ute efter typ blå grönt? Ja gillar denna väggfärg! Så snygg; https://www.instagram.com/p/BO61meDB2_F/

  Mickan 2017-02-02 19:53:43
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!