Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

That Honalulu Breeze….

I det här inlägget förekommer reklam för Deo Doc. 

Men herregud jag har ju helt glömt visa er de två sista filmerna från vår Hawaiiresa tillsammans med Deo Doc. Som världens bästa Maxinne hade styrt upp tillsammans med grundarna tillika systrarna Hedieh och Hasti. Tycker hela deras affärsidé är briljant. Varför ska intimprodukter lukta gammalt skurmedel och se ut som en gulsåpa i badrumshyllan.

Vi startade DeoDoc för att vi tröttnade på att det inte fanns bra och snygga intimhygienprodukter. Vår ambition är att revolutionera intimprodukter globalt som fastnat kvar i 80-talet. Vi tycker det är dags att behandla fiffi med lyxiga produkter med fin design som man vågar ha synliga i badrummet, samtidigt som produkterna har utmärkt kvalité och är utvecklade av läkare och gynekolog

De har precis släppt en 3-stegs intimrakningsserie som är helt fantatisk. Ni kan läsa mer om den här.

Och alla produkter hittar ni här! 

I det här inlägget förekommer reklam för Deo Doc. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer
 • Hej!

  Vi vet att detta är ett nytt koncept på den svenska marknaden och att många frågor kan därför uppstå. Lyssna gärna på Underlivspodden där en expert inom området, dr Gunvor Ekman Orderberg, professor inom gynekologi med 40 års klinisk erfarenhet berättar mer kring underlivsrelaterade frågor. http://www.ilikeradio.se/podcasts/underlivspodden/

  Vänliga hälsningar,

  Hedieh Asadi, leg läkare
  Grundare DeoDoc

  Team DeoDoc 2017-02-20 05:41:31 http://www.deodoc.se
  Svara
 • Jag har aldrig, aldrig, aldrig varit med om en gynekolog/barnmorska som förespråkat att man ska doftspraya sin fiffi. Luktar det så dåligt – ta en dusch eller raggartvätt för tusan, eller sök hjälp – något är fel då! Har aldrig varit med om maken till företag som gjort sig själv en sådan otjänst med denna sjukt ologiska reklam. Kommer ni med en pungspray snart med eller är det bara vi kvinnor som ska lukta ”breezar” medans flensost är ok?

  Malena 2017-02-18 15:48:30
  Svara
 • Om din fi#* luktar urk gå till gyn istället!! Frisk muffen ska lukta muffen, idiotisk din överdrivande reklam, pengar pengar och mer filler på dina sönderopererade läppar är den enda som är viktigt för dig. Så opersonligt din blogg är, att vilja att unga tjejer köper skit hit och dit

  Julia 2017-02-16 21:28:23
  Svara
 • Detta riktar sig till väldigt unga människor som är osäkra. Underlivet luktar som det luktar. det är naturligt och helt ärligt så tänder vi på varandras dofter, alltså den riktiga doften som kroppen avger naturligt. Om man svettas tar man väl en dusch?! spruta parfym som luktar päron känns så fel. Snälla tjejer spara era pengar och köp inte det bara för att det är snygga förpackningar som ni kan ha framme?!?

  Ann 2017-02-16 20:06:37
  Svara
 • Hur illa luktar din och dina polares muffar egentligen? Har aldrig känt ett behov att parfymera min. Varför liksom? Kan inte nån som förstår förklara? Blev ju inte direkt klokare efter att ha sett reklamfilmen. Och hur kunde du glömma bort att publicera den? Du blir bjuden på en resa till Hawaii? Skäms du för resultatet? Det hade jag…

  Flina 2017-02-16 16:42:38
  Svara
 • Va?! Vad har videon med produkten att göra? Vad gör ni ens?!
  Och vem har parfym i fiffin? Har du och ditt gäng såna problem med otäck lukt där nere kanske ni ska kontakta vården i stället.

  Anna 2017-02-16 10:30:29
  Svara
 • Så trist att Petra ska bli attackerad!! Det är väl jättebra att hon tipsar om produkter som ändå är lite intima?!

  Nu till en annan grej – finns det någon av de personer som hittills har kommenterat och uttalat sig ”om vad som är bäst” som faktiskt ÄR gynekolog?! ”Jag har pratat med en gynekolog-argumentet” duger liksom inte. Är man inte gynekolog/läkare då har man helt enkelt inte deras kunskap. Och jag tycker inte man borde tipsa om saker man faktiskt inte har koll på. :) Kanske borde man göra lite mer research innan också innan man kommenterar som om man vore expert.

  @Mathilda – Du vet väl att kokosolja innehåller ämnen som kan trigga allergier? Så eh NEJ kokosolja kommer jag aldrig använda för min fiffi!!!
  @B Det som är gammalmodigt är väl snarare utseendet på intimtvålen Lactacyd och det faktum att den luktar sjukhus??! Jag skulle aldrig ha något så fult framme i mitt badrum – usch!!! Dessutom är den jävligt rinnig och ser ut som urk (nästan som sperma)!!
  @Malin – Du vet väl att man har samma svettkörtlar i intimområdet som under armarna?? Jag tvättar då inte mina armhålor med ”bara vatten eller olja”, det tar ju inte bort svettlukten?? Inte för mig iaf. Så jag är en person som behöver en duschcreme under armarna med parfym som luktar gott och gör rent. Detsamma behöver jag för snippan, en fräsch intimtvål som gör rent och luktar gott. Att det är en allergenfri parfym som deodoc skriver är ju faktiskt helt ok att använda. Googla så kan du ju faktiskt läsa att det är så. :)
  Summa summarum: Låt Petra skriva om vad hon vill. Vi lever ju i ett fritt land så det är upp till var o en att använda vilka produkter man vill.

  /Sofia

  Sofia 2017-02-16 04:38:15
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Det är upp till var och en vad man vill använda såklart men själv använder jag inte längre skönhetsprodukter med en innehållsförteckning med 35 kemikalier i. Kokosolja kan säkert va allergiframkallande om man är allergisk mot nötter eller kokos. Själv har jag haft noll problem med den.

   Mathilda 2017-02-16 12:35:20
   Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   PS. Ingen attackerar Petra. Och givetvis får hon skriva om vad hon vill. Hon tjänar ju pengar på att skriva om deodoc och denna blogg ska givetvis gå med vinst. Med det sagt så borde det även gälla oss i kommentarsfältet. Jag hoppas även du förstår antingen ifrågasätter din rätt att köpa vilka produkter du vill.

   B 2017-02-16 09:31:46
   Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia! Vad roligt att du gillar deodoc. Vi är många som tycker parfymluktande underliv är absurt och att deodoc spär på osunda kroppsuppfattningar och skapar behov som inte finns. Missförstå mig inte, att ta fram en produkt för personer som lider av onorlama svettningar i underlivet är jättebra. Men att ta fram en linje parfymerade produkter som ska användas varje dag av personer som inte har några problem blir bara jättekonstigt och skevt. Underlivet blir absolut rent av att tvättas med enbart vatten eller olja. Så länge du inte har en bakteriellobalans som ger dålig lukt. Då bör du åtgärda obalansen, inte täcka över doften med parfym. Att en läkare uttalar sig om en produkt är inte trovärdigt. Är du intresserad av vad sjukvården faktiskt rekommenderar så skulle jag råda dig att ringa runt till lite olika läkare och gynekologer för att skapa dig en bättre bild. Roligt för dig att du hittat en produkt som passar dig. Det är tyvärr problematiskt att sprida en bild av kvinnors kön som något som bör lukta päron och kokos, för mig är det viktigare än snygga förpackningar i duschen.

   B 2017-02-16 09:28:46
   Svara
   • Svar på Bs kommentar.

    Hej B!

    Vare sig du eller jag vill det, så har vi faktiskt svettkörtlar i intimområdet. Så bara för att du säger att behovet inte finns, så blir det inte sanning. Rent anatomiskt finns svettkörtlarna där, vare sig vi vill det eller inte. Och rent anatomiskt så svettas vi faktiskt från armhålan och intimområdet, vare sig vi vill eller inte. Dessutom finns vi ju vanliga deodoranter för under armhålan på marknaden idag så visst finns det ett behov av att känna sig fräsch.
    Och eftersom det är samma svettkörtlar i armhålan som i intimområdet så ser jag inte alls hur svettkörtlarna el deodocs produkt i sig kan bidra till en skev kroppsbild? Då måste ju vanliga deodoranter också bidra till en skev kroppsuppfattning? Då är det väl minst lika problematiskt att deodoranter finns på marknaden eftersom deodoranternas existens sprider budskapet att armhålan inte ska lukta svett?

    Så bra att vatten och olja funkar för dig, men det gör inte det för alla människor och det är därför jag tycker det är bra att Petra tipsar om nya saker. Vatten och olja kan liksom inte passa alla, funkar inte på mig tex.
    På samma sätt som att du tipsar att jag borde ”höra mig för” så tipsar jag att du borde läsa på om vad en allergenfri parfym är. För då kanske du fattar att det är helt ok att ha allergenFRI parfym i intimprodukter.
    Vänligen,
    Sofia

    Sofia 2017-02-16 15:43:43
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

     Det här snacket om att vi har samma svettkörtlar i underlivet som under armarna är direkt taget ut deodocs reklam. Skulle vi ha samma behov av deodorant i underlivet som under armarna skulle vi rimligtvis haft en deodorant för det samtidigt som behovet av vanlig deo växte fram. Använder man inte deo luktar man svett men folk går inte runt och luktar ”kön” på sin arbetsplats. Man har svettkörtlar över hela kroppen inte enbart under armarna och i intimområdet. Jag har inget behov av att höra mig för om allergenfri parfym för jag anser det fruktansvärt skevt och orimligt med underliv som luktar päron.

     B 2017-02-16 18:40:08
     Svara
     • Svar på Bs kommentar.

      Hej B!

      Du har helt rätt i att vi har svettkörtlar över hela kroppen! Men viktigt att komma ihåg är att vi har två typer av svettkörtlar på kroppen: apokrina svettkörtlar och merokrina (ibland även kallat för eccrina).

      Apokrina svettkörtlar är belägna framförallt under armarna och i intimområdet och när vi svettas från dessa uppstår en karaktäristisk svettdoft då svettsekretet från apokrina svettkörtlar innehåller protein och fetter. De merokrina svettkörtlarna utsöndrar saltvatten som inte ger inte upphov till lukt.

      Svettning är väldigt individuellt, vissa svettas mer från armarna och vissa mer från fötterna eller underlivet. Även doften är väldigt individuell då den påverkas av faktorer så som genetik, kost och mediciner.

      DeoDocs produkter är svetthämmande och verkar direkt på svettkörtlarna, de har ingen förmåga att påverka ”könsdoften”.

      Vänliga hälsningar,

      Hedieh Asadi, leg läkare
      Grundare DeoDoc

      Team DeoDoc 2017-02-20 06:09:07 http://www.deodoc.se
      Svara
 • Varför så mycket reklam???? Allvarligt, lägg ner! Smygreklam, köphets, reklam, om och om igen.

  Anna 2017-02-15 18:01:31
  Svara
 • Håller absolut med förgående kommentarer! Varför dessa produkter?

  victoria 2017-02-15 17:16:48
  Svara
 • Pst. Du kanske ska se över stavningen i rubriken? :)

  Anna 2017-02-15 12:26:08
  Svara
 • Ni har det bra, undrar om deodoc är nöjda med er presentation. Ni får en gratis resa och gör en märklig film som du till och med glömmer att lägga upp.

  Anna 2017-02-15 10:40:07
  Svara
 • Ja man ska inte hålla på med tvålar och perfym där nere.
  Kokosolja är det bästa.

  Kram

  Mathilda 2017-02-15 09:54:32
  Svara
  • Svar på Mathildas kommentar.

   Hej Mathilda!

   Jag håller helt med dig, vanliga tvålar och vanliga parfymer har inget att göra i intimområdet! Vanliga tvålar har för högt pH och verkar uttorkande mot den känsliga huden i intimområdet. Vanliga parfymer innehåller ämnen som kan ge allergier och därför ska de inte heller användas i intimområdet.

   Däremot går det bra att använda en intimtvål som är anpassad till intimområdets pH, då denna bevarar pH balansen och inte verkar uttorkande.
   Det går också bra att använda en ALLERGENFRI parfym i yttre delen av intimområdet (ljumskar, blygdläppar och vulvaområdet) som är godkänd för det känsliga intimområdet.

   DeoDocs intimtvål är utvecklad av en professor inom gynekologi från Karolinska Institutet med över 40-års klinisk erfarenhet, samtliga produkter är dessutom testade dermatologiskt och gynekologiskt och är med andra ord godkända för gynekologiskt bruk.

   Kokosolja skulle jag aldrig rekommendera någon av mina patienter då kokosolja innehåller allergener, det vill säga ämnen som kan ge allergi och eksem och klåda i intimområdet.

   Vänliga hälsningar,
   Hedieh Asadi,
   Leg läkare, Grundare DeoDoc

   Team DeoDoc 2017-02-15 13:01:21 http://www.deodoc.se
   Svara
   • Svar på Team DeoDocs kommentar.

    Hej deodocs grundare
    Jodå kokosolja är jättebra att använda där. Mitt underliv blir superlyckligt av det och även resten av min hud. Har inte provat era produkter dom är säkert jättebra! Men jag håller mig till naturliga alternativ.
    Lycka till med er business☺👍

    Mathilda 2017-02-16 12:43:28
    Svara
   • Svar på Team DeoDocs kommentar.

    Fast är man allergisk mot kokos kan man välja en annan olja som man inte är allergisk mot. Det är som att påstå att man bör undvika jordnötter för att vissa är allergiska mot dem. Är man inte allergisk mot en allergen är den inte problematisk. Oavsett vad din personliga åsikt är så är det absolut inte lämpligt med parfym i intimregionerna. Sjukvårdens generella råd är att tvätta sig med olja och undvika diverse tvålar framförallt parfymerade. Att du rekommenderar något som du dessutom tjänar pengar på är inte det minsta trovärdigt.

    B 2017-02-15 17:20:19
    Svara
 • Nja Petra, det förstod jag inte riktigt. Men hur som helst, stranden ser digg ut! Kram /sofia fra Zurich

  sofia 2017-02-15 09:50:34 http://www.sofiacm.com
  Svara
 • Förstår ingenting?!

  Anna 2017-02-15 07:45:03
  Svara
 • Alltså va? Vad hade videos med produkten att göra? Den var meningslös. Spenderade de över 150 000 för er för det där?

  A 2017-02-14 19:42:28
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Hej! Tack för din feedback! Vad tråkigt att du upplever filmerna som meningslösa. Hur skulle du vilja att de skulle vara utformad för att de skulle tilltala dig?

   Vår nya doft heter ”Honolulu Breeze” och för att lansera den åkte vi alltså till Honolulu. Filmerna ska förmedla känslan och doften av Hawaiis magiska stränder och tropiska bris.

   Skriv gärna till oss på hellofreshness@deodoc.se med din feedback, vi vill hela tiden bli bättre för våra kunder!

   Glada hälsningar,

   Hedieh Asadi,
   Leg läkare, grundare DeoDoc

   Team DeoDoc 2017-02-15 12:42:10 http://www.deodoc.se
   Svara
   • Svar på Team DeoDocs kommentar.

    Hur många åker eller hårt i Hawai nån enda gång i sitt liv och vet hur det ska dofta? Haha

    Katja 2017-02-18 20:12:38
    Svara
   • Svar på Team DeoDocs kommentar.

    Produkten skapar ett behov konsumenten egentligen inte behöver?
    ”Skippa tvål och nöj dig med vatten” säger de gynekologer jag pratat med. Enda gången man ska tvätta underlivet med något annat är om det råder obalans exempelvis om det luktar illa under en period. Då känns det som att ett oparfymerat ph-balanserande alternativ är det bästa. Konstigt att uppmuntra till att använda kontinuerligt på ett så känsligt ställe. Eller jag kanske misstolkar det…

    Malin 2017-02-15 17:26:05
    Svara
  • Svar på As kommentar.

   Jag fattar heller inget alls :/ Och sen när rekommenderar gynekologer parfym i underlivet. Fifi som luktar parfym känns väl gammalmodigt om något. Trodde vi kommit längre än såhär. Saknas bara att de lanserar en douch med kokosdoft så kan vi vrida bak klockan ytterligare några årtionde.

   B 2017-02-15 09:34:29
   Svara
  • Svar på As kommentar.

   Måste tyvärr hålla med förgående talare!

   Ni såg ut att ha haft väldigt kul iaf!!! :)

   Emma 2017-02-14 22:32:40
   Svara
 • Fina bilder

  koppar blandare 2017-02-14 18:01:16 http://www.nivito.se/k%C3%B6ksblandare
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind