Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Alla Hjärtans dag!

urbancone

Igår kom Lorpan förbi kontoret och överraskade mig med ett uppträdande av Urban Cone som fraktades runt och spred kärlek med hjälp av Uber. Blev så chockad, haha. Deras låt: ”Old School” är grym – lyssna på den här!

Sedan cyklade vi hem och fortsatte jobba lite. Båda har sjukt mycket jobb den här veckan. Så vi har bestämt oss för att äta en mysig middag på fredag istället.

Blir aldrig klar med några av mina lämningar som jag håller på med. Har ni drömt att ni springer 60 meter, men liksom inte kommer någonstans i starten som att ni springer i slowmotion? Eller är det bara jag som ofta drömmer det. Jag hittar liksom inte det jag söker.  Känns som att jag vänt på varenda sten på internet. Det ständiga livsdilemmat. Men idag måste jag bli klar. Så bloggen blir lite lidande den här veckan. Åh, jag har så mycket roliga inlägg och bilder att dela med mig av till er, men just nu har jag bara lite för lite tid. Men jag ska försöka klämma in några roliga inlägg idag.

vardagsrum-petra-tungarden
Var ändå rätt mysigt.

markus-alla-hjartans-dag

Jag fick iallafall sitta nära min stiliga man.

ljus-lagerhous

Ni måste gå till Lagerhous och lägga vantarna på deras nya färgade ljus, de är så fina – finns i massa färger.

skagenrora

Jag hade sagt att jag skulle styra middagen. Efter allt Lorpan hade fixat i helgen inför min födelsedag. Men fick lite dispans eftersom jag har så mycket jobb. Så igår tackade jag gudarna för Foodora. Beställde hem en ”lyxmiddag” från Ulla Winbladh. Markus älskar nämligen deras skagenröra. Så lyxades iallafall samla något pluspoäng. Även om grundtanken var att jag skulle laga hemlagat.

biff-rydberg

Haha, inte världens finaste upplägg. Men wow – den här Biff Rydbergen var så god.

Åh, är så taggad på en toklugn vecka kommande vecka. Ska bara sitta på kontoret hela dagarna, inte flänga runt som en dåre. Ska nog flytta en massa möten också så mitt schema är inte är så fullspäckat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Såg ju nu att de är från kosta Boda… måste köpa !

  Frida Johansson 2017-02-16 09:04:42
  Svara
 • Hej Petra ! Åhhh va heter dessa värmeljusstskar från Ittala… mina dom som barn och letar efter dom. :) hoppas du kan hjälpa mig! :))

  Frida Johansson 2017-02-16 08:55:17
  Svara
 • Vi är på G att måla om i vårt vardagsrum också och jag föll för färgen ni valt !!
  Vad är det för färgkod?

  Annelie 2017-02-16 08:21:13
  Svara
 • Ah, byt vatten till grenarna! 😂

  Therese 2017-02-15 20:19:33
  Svara
 • Trevligt !

  mässing kökskranar 2017-02-15 18:41:23 http://www.pricerunner.se/sp/nivito-m%C3%A4ssing.html
  Svara
 • Foodora och Uber, har inte du samarbeten med dom??

  Annika 2017-02-15 14:53:45
  Svara
 • VART är agatstenarna/glasunderläggen från?

  Linnea 2017-02-15 13:08:03
  Svara
 • Vi har också ett Ox Denmarq bord och jag vet inte hur jag ska dekorera det. Tips? Ser att ditt står ensamt i ett hörn just nu :-)

  Annika 2017-02-15 12:43:28
  Svara
 • Fina Petra! Jag läser inlägg som dessa och blir helt matt bara av det – så förstår inte hur du orkat leva det livet så länge. Det kan säkert vara något annat med din mage också – men tror inte du kommer få bukt med den så länge du upplever dig sprinta 60 meter utan att nånsin komma fram. Ta hand om dig! Stor kram

  EM 2017-02-15 12:03:42
  Svara
  • Svar på EMs kommentar.

   Tänkte precis exakt det samma!!! Blir stressad och matt bara av att läsa. Det är inte konstigt att du har ont i magen när du lever så. Ta hand om dig!

   Anonym 2017-02-15 17:38:28
   Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind