Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ladda upp batterierna!

vardagsrum
Jag ber om ursäkt men nu är jag här igen – med energi!
Herregud, vad min kropp måste ha varit slut. I lördags sov jag till 12.00 och idag sov jag till 13.00! Haha, helt sinnes som en tonåring. Men jag antar att jag behövde det.

I fredags skulle jag ätit middag med Dasha. Men vi bestämde oss för att skjuta på det då jag var så trött. Så jag var bara hemma med Markus. Vi beställde hem mat och började prata om vårt bröllop som vi inte riktigt tagit tag i än. Vi har bestämt oss för att boka in en träff med en bröllopskoordinator som kan hjälpa oss med vissa val och plats.

philsburger

Vi beställde hem mat från Phil’s Burger. Fick dock bara i mig hälften, var så mäktigt. Men sjukt goda sötpotatis pommes.

margaux

Dagen efter lunchade jag med de här två puddingarna, Maggan och Forni, som jag lurat iväg till Phil’s burger. Men eftersom jag åt det dagen innan, samt kände mig helt energilös bestämde jag mig för att köpa med min en ingefärajuice istället. Vi brände av ett skvallermaraton av rang.

middag

Igår hade vi några kompisar över på middag. Kände mig betydligt piggare efter min 10 timmars sömn dagen innan.

Jag gjorde pankofriterad kyckling med chilimajonnäs till förrätt och pekingduck till varmrätt. Det blev faktiskt sjukt gott. Sedan gaggade vi en stund in på småtimmarna.

vardagsrum

Nu har vi precis betat av ett hav av disk här hemma.

stok

Och nu ska jag sätta mig och koka ihop några riktigt smarrig inlägg till er innan det bär av ut på en promenad.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Petra!

  Hur tar du hand om /skyddar din marmor? Ser att det står maaaassa glas och disk på bänkskivan vilket får det att klia i mina fingrar. Vi har cararramarmor hemma och det blir fläckar sååå lätt. Mest om man råkar spilla citron t.ex men även av vatten som inte torkas bort.. Har du några tips? :)

  Daniella 2017-02-21 20:49:01
  Svara
 • Petra! Jag skulle sååå behöva din hjälp. Vi flyttade in i en 3a för tre månader sedan och har det ena sovrummet som ett kontor/klädrum. Min sambo spenderar en del tid vid datorn så det är viktigt med skrivbord (ett stor, för han har 2 datorskärmar) men jag har så himla svårt att få till rummet. Kan du inte sätta ihop ett hemmakontors-kollage så jag får lite inspo? Känns som att jag har kört fast helt. Jättetacksam <3

  My 2017-02-20 10:46:05
  Svara
 • Vart kommer de två svarta tavlorna från?

  EmmaW@hotmail.com 2017-02-19 20:22:50
  Svara
 • Vart går det att köpa de häftiga ljusstakarna du har på middagsbordet?

  Nathalie 2017-02-19 16:55:42
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind