Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Rött + Skinn

skinnrock
Skinnkappa Stand, Tröja Cubus, Byxor och Klackar Zara.

Så här såg jag ut för någon vecka sedan innan jag skulle iväg på ett event. Älskar de här klackarna från Zara, men de är så förbaskat svåra att gå i. Framförallt när man går toksnett som jag gör, då blir det extra svårt. Så de får mest stå i hyllan men den aftonen fick de följa med ut på festligheter.

Just nu sitter jag och försöker kolla ikapp Gilmore Girls. Det har ju kommit en ny säsong. Har ni sett den? Gah, är så peppad på att se den! Min lillasyster Millo kollade alltid på Gilmore Girls när vi var mindre. Hon var besatt. Jag såg aldrig klart de gamla avsnitten, så jag kämpar tappert med dem nu. Men jag kan bara kolla när Markus inte är med för han tycker att det är världens absolut jobbigaste program. Han tycker bara att de skriker, gapar och pratar alldeles för fort hela tiden. Jag försöker menande förklara att det är hela charmen.

rott

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ha ha, min sambo tycker precis likadant!
  Men för mig är det the all time serie någonsin! Min må bra serie ?

  Jen 2017-02-21 19:31:33
  Svara
 • Jepp, kollar de sista, nya, avsnitten på Gilmore just nu. Gillade verkligen den serien fast det egentligen inte händer så mycket.

  Byxan är så fin på dig. Har en snarlik, men jag har svårt att få till den med överdelarna. Kan vara för att jag alltid måste klä ner den men platta klackar pga en ond Hallux.

  Annika 2017-02-21 09:51:12
  Svara
 • Åh skorna! *emoji med hjärtögon*

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2017-02-21 07:54:08 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • Gilmore Girls är så himla härliga ju!! Älskar den serien så mycket att jag har sett den 3 gånger typ xD Dock så blev jag lite besviken på den nya säsongen, speciellt på slutet… men hoppas att du kommer att gilla den =) Vilket snygg outfit du har förresten <3<3

  Lacky 2017-02-20 23:48:09 http://nouw.com/lackykpop
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind