Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Komplimangernas Månad!

I dag är det dags att spela in ett sprillans nytt avsnitt av I nöd och Lust! Ni missade väl inte förra avsnittet? Och ni har väl inte missat vår nya utgivningsdag? Söndagar! Jag och Limpan hade nämligen så himla svårt att få ihop våra veckor inför onsdag. Så nu kan ni börja med att lyssna på I nöd och Lust och sedan kan ni knäppa på Fingals nya poddcast: Sovmorgonpodden med en av mina smartaste kompisar Gustaf Brickman.

I förra avsnittet pratade vi kärlek, kärlek, kärlek! Tycker det blev ett riktigt mysigt avsnitt! Vi pratar en hel del om hur romantiska vi svenskar är och hur alla hjärtans dag ger singeltjejer ångest och förhållandetjejer känner sig tvungna att vara sexiga när de bara vill ligga på soffan! Gör hela februari till komplimangernas månad istället! Eller vad tusan hela 2017 – varför inte!

Ni hittar senaste avsnittet här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Petra,
  Har precis byggt fyra garderober med blanka vita dörrar, ganska höga och måste ha garderobshandtag. Vet att du är en fena på buster and punch och det är där jag kommer att köpa. Tänker såhär, garderoberna är stora, snyggt med små knoppar men kommer det se för mesigt ut. Då tänkte jag ska man köpa de som heter T-bar, men det kanske blir för mycket med fyra stycken på rad och kommer man att tröttna, eller så tänkte jag de med knopparna och plattan, men osäker där med. Vad skulle du rekommendera? :)

  annie 2017-02-23 22:08:47
  Svara
 • Hej Petra! Tack för en grym blogg och en helt fantastisk podd! Jag skriver till dig på grund av ett stylingproblem, och eftersom du är stylingexpert tänkte jag att du kanske kan hjälpa mig.

  Min största längtan har i många år varit att hitta de perfekta boyfriend-jeansen. Gärna med uppkavlade ben, lite slitna och normal till hög midja. Problemet är att jag har en typisk päronformad kroppsform vilket innebär att jag har smal midja, stor rumpa, kraftiga lår och även kraftiga vader. Dessutom är jag bara 1,62 m lång (kort). Jag har provat att gå upp i storlek men då blir de för stora i midjan, min vanliga storlek blir tajt på låren och jag får inte alls den där snygga chica looken.
  Kan jag glömma den här typen av jeans eller har du något förslag på hur jag kan hitta ett par sådana godingar som passar min kroppstyp?

  Jag är vanligtvis en strl 38 i jeans (förmodligen för att jag bara använder stretchjeans så annars kanske en strl 40)

  Tack på förhand och ha en fin dag!

  //Sofia

  Sofia 2017-02-22 21:59:59
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Just den modellen är väldigt svår. Det resulterar ofta i att man ser större ut än vad man är. Jag har som dig ”fylliga” lår och då ”försvinner” liksom baggy effekten. När du är kurvig är det snyggt med plagg som formar sig efter kroppen. Päronformen är oftast snyggast i ett par bootcut som balanserar upp höften.

   Dock så har jag ett superbra tips för Levi’s har precis släppt ett par nya 501:or – Skinny. De är mycket mer följsamma och mycket lättare att få till i passformen än ett par vintage. Finns i massa olika snygga tvättar : )

   Kram!!

   Petra Tungården 2017-02-23 10:20:23 http://petra.metromode.se
   Svara
 • Å underbart! 😍 Kram Sofia ( www.sofiacm.com )

  Sofia Hellström 2017-02-22 18:07:45 http://www.sofiacm.com
  Svara
 • Svenskar romantiska…what? :P Jag tycker helt tvärtom att svenska (spec killar) har en del att lära när det kommer till att vara romantiska. Haha

  moa 2017-02-22 17:46:41
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind