Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ny ambassadör för Spanx!

I det här inlägget förekommer reklam för Spanx. 

Missa inte den fina introfilmen de spelade in med mig för några veckor sedan <3

Jag har använt Spanx så länge jag kan minnas. Och oj vad jag blivit räddad av deras shape wear i många stunder. När jag var yngre använde jag bara Spanx när jag skulle pressa i mig ett klaustrofobiskt fodral och ville få till en snygg och smickrande silhuett. Vet inte hur många kvällar jag helt ändrat uppfattning om klänningen jag förkastat efter att ha fått på mig en Spanx.

spanx

Idag är Spanx så mycket mer än den där hudfärgade historien som formar kroppen. I och med att Spanx har breddat sitt sortiment har deras produkter blivit vardagsmat för mig – eller jag skulle snarare vardagshjältar. Det är inte bara utseendet som fått sig ett rejält lyft utan även funktionaliteten. I början när jag använde Spanx, slimmade det till hela kroppen, lika mycket – nästan överallt. Idag formar Spanx kroppen där man vill att det ska skulpteras och låter ens kurvor och rumpa ta plats.

Jag är så stolt och glad över att Spanx valt mig som ambassadör och under våren kommer vi gå igenom hela deras sortiment tillsammans <3

För mig handlar inte Spanx om att förminska och dölja, utan snarare om att skapa en fin silhuett och att lyfta fram sitt bästa jag. Jag skulle verkligen säga att Spanx är för alla – och att det finns en Spanx för alla tillfällen!

Spanx String

Mina nya favoritplagg är utan tvekan de höga trosorna med spets som är perfekta under ett par tighta jeans.

Säg hej då till muffinformen!

De är de trosorna som Hanna har på sig under de här tighta jeansen. Avskyr när det liksom rinner över byxliningen om man har ett par för åtsittande jeans.

spanx-string

Hur snygga är dessa liksom – och funktionella!

spanx-leggings

Haha, hittade en supergammalbild när jag har på mig Spanx leggings. Något som jag använder idag både som träningsbyxor och till vardags. Är besatt av de här byxorna. De håller verkligen ALLT på plats och är typ det skönaste som någonsin skapats.

skinnleggings-spanx

Här har jag stylat Hanna i deras skinnleggings! Perfekt till en vit skjorta, sneakers och en stickad tröja!

_________

Ni hittar Spanx lite överallt – på Ellos, Twilfit, NK, Åhléns osv. Ni måste in och kika på deras nya sortiment! 

___________

I det här inlägget förekommer reklam för Spanx. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Nice!

  blandare Blyfria 2017-02-25 22:06:04 http://www.nivito.se/hem-blandare
  Svara
 • Var är den ljusblå tröjan ifrån?? SÅ fin!

  Ebba 2017-02-25 17:01:46 http://www.liifeofebba.se
  Svara
 • I den här kommentaren förekommer reklam………………………………………

  Kotten 2017-02-25 11:21:45
  Svara
 • Hei Petra!
  Hvilken webside brukte du for å finne huset dere leide ved Gardasjøen?
  God helg :)
  Klem fra Oslo

  Christine 2017-02-24 22:32:07
  Svara
 • Åhh vad roligt!

  Amanda 2017-02-24 22:29:42 http://amandalarsson.nu
  Svara
 • Du är så lik Agnes Nicole i Hollywood fruar!

  Jenny 2017-02-24 21:22:50
  Svara
 • Detta samarbetet känns verkligen trovärdigt och inspirerande! Skit kul när du skriver om saker du verkligenanvänder. Roligt att se dig i rörlig bild också. Du ser verkligen såå annorlunda ut. Kul när man får se en annan sida av dig :)

  B 2017-02-24 20:57:30
  Svara
 • Vart ifrån kommer skorna hon har på sig till skinleggingsarna?

  J 2017-02-24 20:29:16
  Svara
 • Varför botoxa när du är så ung? Ser verkligen inte bra ut:( du är ju en naturlig skönhet!

  Sofie 2017-02-24 20:26:37
  Svara
 • Vilken storlek hade du på sin Buster + punch skärm till örsjölampan? Small eller large? :)

  Helene 2017-02-24 19:27:19
  Svara
 • Hej Petra! Jag undrar om du har sett det nya TV-programmet ”Zero Impact” där svenska familjer utmanas att minska sin klimatpåverkan som inte minst orsakas av vår konsumtion. Skulle vara intressant att få höra dina reflektioner kring programmet. Ha det fint! :)

  Länk till programmet:
  http://urplay.se/program/199527-zero-impact-del-1

  Om det nya TV-programmet "Zero Impact" 2017-02-24 19:05:41
  Svara
 • För Mkt botox..
  I kinderna.

  Pekka 2017-02-24 17:03:38
  Svara
  • Svar på Pekkas kommentar.

   Det är inte botox i kinderna, hon har fillers för att få mer markerade kindben. Botox är mot rynkor.

   Mimmi 2017-02-25 19:39:17
   Svara
   • Svar på Mimmis kommentar.

    Jag har alltid tyckt att de som kommenterar dina skönhetsingrepp är elaka och det tycker jag fortfarande. Dock ska jag erkänna att även jag reagerat på att du ser mer och mer fixad ut. Du är fin som du är! Bli inte hemmablind fina, vackra Petra.♡

    Linda 2017-02-26 09:54:31
    Svara
 • Var är den rödrandiga tröjan ifrån??

  Annica 2017-02-24 16:52:41
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!