En bättre torsdag!

jotex

Igår var jag förbi Joannas en snabbis på deras kontor efter att jag och Linn poddat. Blev ett så bra avsnitt med en jädrans massa dejtingtips. Mer om det på söndag. Nouw’s kontor ligger nämligen på vägen hem till mig, några minuter bort. Just nu har Joanna ett samarbete med Jotex där hon fått inreda tre olika rum med deras produkter. Hon var inte riktigt klar med kontoret än, men oj vad fina saker de hade.

Den här dagbädden var ju urnsygg och hade dessutom en riktigt bra prislapp! Var inne på deras hemsida nu och kikade av ren nyfikenhet och den här sänggaveln var ju också riktigt fin.

middag
På kvällen gick jag hem till Margaux för att äta middag med henne och Ananda. Men även Theo hennes brorsa kom och våldgästade tjejmiddagen – och då pratade vi ännu mera dejter. För världens bästa Theo är singel (just saying!).

margaux
Mina favoriter <3 Hade så satans trevligt igår – ni vet en sådan middag när man avverkar allt mellan himmel och jord. Vi pratade såklart en massa sjuka gravidsymtom med även gamla festliga historier. Jag är så taggad på att deras små köttlimpor snart ska ploppa ut så jag kan lära dem allt jag kan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!