Mot Marbella!

Arlanda
Inatt blev det inte många timmars sömn. Hann slumra i två och en halv timme innan jag hoppade in i en taxi för att plocka Fingal och bege oss mot Arlanda i vinterlandet. Satan vad mycket det hade snöat. Taxin körde trottoarvägen för att kunna plocka mig då det inte var plogat än. Nu är jag verkligen så less på vintern. Det räcker för det här året. Nu har man kollat igenom alla filmer på Netflix, haha. Vill bara hänga utomhus i solen nu.

Såg dock en så bra film igår som någon rekommenderade i helgen. ”Based on a true story” – det älskar man ju! Hacksaw Ridge – se den.

Joanna fingal

Jag och Fingal hängde på låset på Joe and the Juice. Beställde deras glutenfria tonfiskmacka. Fy tusan vad de är dåliga på att göra glutenfria sådana mackor. Tycker alltid de är lite halvljumna och mosiga. Saggiga liksom. Det vanliga brödet är ju kanske en miljon godare.

Petra Tungården

Nej, den mackan var verkligen inte alls god. Haha, ändå slank hela mackan ner.

Nu sitter vi strandade på planet. Precis när de boardat hela planet och redan var en halvtimme försenade så säger de att det är flygstrejk i Frankrike så alla som flyger över måste vänta på nya SLOT-tider. Så nu väntar en timme på planet utan någon luft. Tycker så synd om familjen framför som har en nyfödd bebis. Den tycker inte att det är superkul att chilla en timme extra på planet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!