Middag på Finca Besaya!

Innehåller annonslänkar. 

snapchat
Igår var det sista kvällen med hela gänget. Så vi bestämde oss för en bonanza middag på Finca Besaya, som har så jäkla god mat. Hade helt glömt av Snapchat, kanske ska börja med det igen. 

klanning-na-kd

Jag hade på mig det här fina kittet från NA-KD Kjol + NA-KD Topp.   Och mina favoritklackar från Gucci. De kan verkligen lyfta vilken outfit som helst. Helt klart ett av mina bättre köp. 

joanna-fingal-stine-goya

mathilda-lundin
Hur somrig är klänningen Mathilda har på sig från Nelly som jag beställde innan resan? Fingals kostym är också så fin! Den kommer från Stine Goya, tror det är från deras vårkollektion. 

img_6047
Sedan bar det av till Finca Besaya för en montermåltid. Hela gänget rullade därifrån efter middagen. Äter inte kött lika ofta, utan väljer mina tillfällen. Och det här var ett av dem. Sedan beställde vi till en helt magisk potatispuré. 10 poäng! 

img_6042
Och drack det här vinet från Aalto, som är helt sinnessjukt gott. Väldigt fylligt, runt och mjukt. Det var en killkompis som tipsade mig om det sist vi var i Marbella. Haha, fina Jannike! Ni har väl inte missat att hon har en blogg? Klicka här! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!