Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nyfunna Favoriter + Vinn en årsförbrukning av Planti!

I det här inlägget förekommer reklam för Planti. 

planti-yogoat

Just nu är mitt kylskåp fyllt till bredden med Plantis produkter – inte mig emot. Jag har nämligen blivit helt galen i deras havrevanilj yoghurt och deras Oatlatte. Den naturella yoghurten, är också himla trevlig, men jag är riktigt svag för vanilj så det är den som går varmast här hemma. Vaniljen smakar verkligen vanilj och blir extra festlig till min mammas glutenfria müsli och bär i alla dess former. Brukar ni ha mullbär i er bowl? Min nya favorit! Som godis!

Hur toppar du din plantibowl?

Skriv i kommentarsfältet! Bästa motivation vinner en plats +1 till mitt och Editas härliga frukostevent med Planti nästa torsdag, samt en årsförbrukning av Planti-produkter. Tävlingen avslutas på söndag.

___________

Har även provat att göra en proteinshake på vanilj yoghurten, med kokosflingor och frysta hallon. Den trion gifte sig förträffligt tillsammans.

Har ju mycket morgonpass nu på Kampsportslabbet och då har jag bara slängt ner en förpackning och tagit med till jobbet på morgonen. När jag inte hinner eller pallar göra en ”satsarfrukost”. Har även börjat missbruka zip-påsar till precis allt. Haha, i alla mina lådor ligger en miljon zip-påsar. Så jag har även en zip-påse med müsli i min gymväska, haha. Helt normalt. Tycker frukost oftast är så svårt att få till om man är på stan och nödvändigtvis inte vill äta en macka.

planti-yogoat

Alla Plantis produkter är såklart laktosfria och växtbaserade.

planti-oatlatte

Okej, kan vi prata om den här läckerbiten? 

Önskar att jag kunde teleportera över en till alla er läsare – för den här måste ni prova. Skulle inte säga att den smakar havre överhuvudtaget snarare en flashigare och krämigare version av gamla godingen Pucko, utan att bli för sliskig eller söt.

Lova mig att ni provar den här! Men jag förvarnar er redan nu, den är beroendeframkallande. På riktigt. Har börjat pimpa mitt kaffe med den här, så kaffet smakar hasselnötskräm. Mmmm…

oatlatte

I det här inlägget förekommer reklam för Planti. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
63kommentarer
 • Åh vilken rolig tävling! Jag älskar bowls i alla dess former. Gör jag bowls här hemma toppar jag alltid med hemmagjord granola, chiafrön, kokosflingor, färska bär, kiwi och en klick mandelsmör! Tro mig – det är en riktigt drömmig kombo!!!

  Ulrika 2017-03-20 17:24:46
  Svara
 • Jag tycker mest om topping med bitar av banan, rå kakao nibs och hallon! För att få ännu mer färg blir det lite supergreens på toppen, vetegräs är min favorit

  Marta 2017-03-20 13:29:42
  Svara
 • OBS OBS dessa är inte glutenfria ! Vet inte hur strikt du äter men som intolerant är den inte ok. Men tummen upp för vegansk

  Lovisa 2017-03-20 12:15:01
  Svara
 • Mums! Blir sugen i skrivandes stund bara jag tänker på att om några timmar ska jag få gå upp och äta frukost. I min bowl har jag fått en sväng av vår känslor och toppar den med kokosflakes, finhackade dadlar och en variant av cashewnötter eller pumpafrön, en klick jordnötssmör och sen pricken över i:et en sista touch av passionsfrukt och lite hackad mynta! Bowlen blir lite automatisk på hur vädret är men alltid skoj att utmana sig och testa sig fram nya smaker!

  Ha en super start på den nya veckan Petra!
  Kram Pauline

  Pauline 2017-03-20 00:14:08
  Svara
 • Jag är gravid och försöker hitta andra alternativ till att äta mer plantbaserad kost. Att vinna detta vore ju drömmen!

  Sophie 2017-03-19 20:29:52
  Svara
 • Efter att dagligen bombarderas av frukostbilder på instagram från Pom och Flora men inte så sugen på att åka de där 70 milen så har jag försökt återskapa de jag ser på bild till mitt frukostbord. Favoriten banana split bowl
  Oh my Lord!
  Planti med naturell smak toppad med smörstekta bananslantar, chokladmusli, rostade kokosflingor som avslutas med ringlad agavesirap och Jordnötssmör.
  HEAVEN

  Sofie 2017-03-19 19:56:23
  Svara
 • Bästa toppingen är banan, bananchips och kokoschips!! Kan inte bli fel!!! Någonsin!!

  Lisa B 2017-03-19 17:14:53
  Svara
 • Åh jag ÄLSKAR bowls i alla dess former och börjar alltid min dag med en sådan. Det jag helst ser på min bowl är först och främst hemmagjord granola, gärna med smak av tahini nedblandad med diverse frön, nötter och dadlar. På det toppar jag med hälsomagi som gojibär, chiafrön, hallon och beepollen om jag har tur. Sist men inte minst en redig sked CRUNCHY jordnötssmör och där har du min perfekta morgon-planti-bowl. <3

  Elinor Zacharias 2017-03-19 14:53:02
  Svara
 • Jag älskar Planti! Jag toppar med säsongens bär, torkade frukter, nötter och frön. För det är ju det som är så himla bra med Planti – man har alltid en bra bas, sen varierar man med det man har hemma och det som årstiderna bjuder på. Love it! Vill så gärna vinna detta priset! Puss och kram /Maria

  Maria Wendt 2017-03-19 10:24:52
  Svara
 • Plantibowl toppad med smultron, chiafrön och walnötter är ett riktigt somrigt tips! 🍓🍓🍓

  Beata 2017-03-19 10:24:16
  Svara
 • Topping innebär ju oändliga möjligheter, så resultatet kan se lite olika ut beroende på vad kylskåp och skafferi har att erbjuda. Toppingen innehåller dock alltid något ur dessa kategorier: frukt & bär, nötter & frön, superfoods.

  Låt mig presentera Planti Paradise:
  – Banan, blåbär, kiwi & passionsfrukt
  – Hackad hasselnöt, mandel & pumpafrön (om någon form av nötsmör finns hemma slänger jag på en klick sån också – bara för att VARFÖR INTE)
  – Rostade kokosflakes, gojibär, mullbär & chiafrö

  Tadaa! I med en sked, ät och njut.

  PS. Denna topping mix gör sig lika bra på gröt som i en plantibowl. DS

  D. 2017-03-19 09:45:29
  Svara
 • Hej!
  Jag har precis som du en ganska bråkig mage och har märkt att en av nycklarna till att få den lite mer sammarbetsvillig är att minska/hålla mig borta från mjölkprodukter. Jag har sedan jag var lite ätit Karlshamns mejeris produkter (då jag är uppväxt i den staden). Karlshamns mejeri är samma företag som nu bytt namn till planti! Eftersom jag har ätit deras produkter i en väldig massa år har jag testat alla möjliga kombinationer men har en riktig favorit!
  Deras blåbärsyoghurt som bas till bowlen som sedan toppas med
  -färsk mango
  -rostade kokosflakes
  -hallon (helst vildhallon, de är så söta och goda)
  -mullbär (en favorit sen många år) och allra överst en hemgjord granola med en hint av kardemumma. Bowlen avnjutes bäst framför Nyhetsmorgon tillsammans med en stor kopp the!

  Nora 2017-03-19 09:31:29
  Svara
 • Eftersom jag dagligen, minst 2 ggr per dag tar en skål med naturell laktosfri yoghurt så har jag skaffat mig ett riktigt utvecklat arsenal med olika toppingar. Min favorit är att ta några doppar stevia med kokossmak, kokosflingor, jordnötssmör, hallonpurè och avslutar med boveteflingor som blivit rostade med honung i ugnen, MUMS!

  Maria 2017-03-19 08:16:49
  Svara
 • Min stora svaghet här i livet är granatäpple, jag kan äta det till allt.
  I min bowl med planti vanilj hittar man alltid granatäpple, såklart, kokosflingor och för extra knaprigt några grovt hackade cashewnötter. Så smarrigt i magen!

  Ida 2017-03-18 23:33:27
  Svara
 • Lider av PL:anti (anti pruttkost o laktos) – med andra ord älskar och tål jag bara mat som varken är laktosfri och IBS-vänlig. Därför funkar dessa produkter så jäkla bra för mig!

  Beroende på vilken tid på månaden vi befinner oss i blir bowlen mer (eller oftast mindre) lyxig. Brukar köra lite olika varianter beroende på om jag käkar det till frukost, lunch eller middag. Ett tips om man är student med lite tid är att smula ner antingen riskakor eller knäckebröd i yoghurten (gärna smårutigt, lättare att bryta) – då blir det som flingor fast lite annan konsistens och inte lika sött. Klicka i en sked jordnötssmör och om du har tid kan du smälta lite hallon och blanda ner chiafrön i den mosade frukten för att skapa en hallonsylt. Skiva ner en banan och voila – på mindre än en minut har du en peanut butter and jelly bowl som är både söt, salt, krispig och mjuk.

  Jaxson 2017-03-18 23:32:34
  Svara
 • ÅH HERREGUD! Jag älskar Planti, så nu ska ni få höra mitt absolut bästa Plantibowl recept:

  1. Planti, gärna naturell
  2. Ös på med blåbär
  3. Toppa med kokosflingor
  4. Sist men inte minst – bipollen, extremt nyttigt.
  5. Eventuellt lite honung på toppen, efter smak

  Alltså detta är så SJUKT gott tillsammans, alla måste testa!

  Isabelle 2017-03-18 15:48:39 http://www.isabelsawtelle.com
  Svara
 • Toppar som alltid med min favoritkombo; russin, rostade pumpakärnor, chiafrön, kokosflingor, linfrö och björnbär. Ibland byter jag ut björnbären mot lite honung – ger världens energikick för dagen!

  Amanda Larsson 2017-03-18 14:40:34 http://amandalarsson.com
  Svara
 • Jag fullkomligt älskar hemmagjord, ugnsrostad, riktigt knaprig granola. Jag är dock för snål för att lägga 70kr för en riktigt god en och för lat att göra själv. Därför kände jag mig så himla finurlig när jag kom på att köpa en billig basmusli för en tjuga, pimpa till den lite med frön som ligger i skåpet, pudra på kardemumma, ringla på honung, en skvätt olja och vatten och sedan in i ugnen i 15 minuter. Billigt och superenkelt!

  Detta tillsammans med lite halvtinade hallon, Planti och honung kan jag äta till morgon, middag och lunch!

  Sandra 2017-03-18 14:26:28
  Svara
 • Jag håller fortfarande på att experimentera fram en perfekt granola att toppa min plantibowl med, nu är jag riktigt noga. I den har jag massa kokos (det godaste som finns), havregryn, valnötter och fröer. I bowlen har jag också banan och massa goda bär. Fantastiskt jäkla gott!

  Det skulle vara en dröm att få gå på detta event och få lite ny inspiration till nya frukostkombinationer. Årsförbrukningen av planti är ju också drömmens dröm!!

  Sandra 2017-03-18 13:12:02
  Svara
 • Min bästa topping (som numera är min favorit frukost) är hemmagjord granola (gjord på nötter, fröer blandade med kakao, agavesirap och kokosolja) färsk frukt såsom exempelvis mango och sen lite kokos till detta. Det blir så fint med färgklick på morgonen, dels blir man pigg, mätt och man får i sig massor med bra näring!
  Jag älskar Planti produkter och skulle bli överlycklig av sådan vinst!

  Veronica 2017-03-18 09:27:16
  Svara
 • Tummen upp för Planti i sin enkelhet! Men när det är dags för att lyxa till den, i stort sett varje dag, blir det blåbär, koksflingor och kakao. Mums!

  Sara 2017-03-18 08:11:47
  Svara
 • Åh vilken härlig tävling! Blir hungrig bara av att se dina bilder (och läsa allas härliga tips på topping). Jag blev så glad när jag hittade plantis produkter, äntligen kan jag äta ”yoghurt” utan att få magknip eller behöva sitta på toaletten hela dagen (förlåt för ärligheten hehe). En vanlig vardag när jag börjat klockan sju toppas min Planti med mammsens hemmagjorda granola som hon alltid har sett till att jag har i mitt skafferi (lyx)- den är gjord på glutenfria havregryn, kokosolja, lite agavesirap, äppelcidervinäger, linfrön, chiafrön, pumpakärnor och alla härliga nötter man kan tänka sig. En härlig helg när jag är ledig så toppar jag min Planti allra helst med ovan nämnda granola tillsammans med en stor klick mandelsmör, en matsked acaipulver, en skivad banan, kokosflakes och massa färska bär. Mums!

  Ida/ @im_healthyenergy 2017-03-18 08:10:19
  Svara
 • För bästa smakupplevelse toppar jag min naturella Planti med smörstekt banan, nån sked jordnötssmör, rostade kokosflarn och färska bär- slurp vad gott!

  sarah 2017-03-17 22:37:47
  Svara
 • Som vegan är planti det bästa i frukostskålen. Vaniljen toppas med färska jordgubbar, passionsfrukt och rostade, lättsaltade pumpafrön. På lördagar lyxar jag till det med riven choklad över🍓

  Linda 2017-03-17 21:39:59
  Svara
 • Jag toppar min planti med en müsli gjord på havregryn och alla frön och nötter jag har hemma typ pumpafrön, solrosfrön och krossade valnötter och paranötter. Sedan häller jag kanel och vaniljpulver över och lägger på ett bakplåtspapper på en plåt. Det bästa är att man bara behöver ha det i ugnen 10 minuter, så att det blir lite krispigt, för jag har aldrig tålamod att göra en ”riktig” granola så detta är snabbt och perfekt på morgonen även om man har lite tid. När muslin är klar toppar jag min planti yoghurt med den och lägger till vad jag känner för. Oftast chiafrön, blåbär, banan, jordgubbar eller hallon och lite agavesirap :) Älskar verkligen planti bästa för naturen, djuren och magen!

  Linnea 2017-03-17 20:54:52
  Svara
 • Har läst igenom vad folk brukar toppa sin frulleskål, sorry menar bowl, med. Känner R.E.S.P.E.K.T för alla som orkar göra egen granola (är det samma sak som musli eller vad är skillnaden?!?) och skam över att jag behövde googla vad kakaonibs är. Min egen version känns som total frukost-misär i jämförelse. Har sjukt svårt för att äta frukost men blir jääävligt grinig om jag inte gör det. Brukar därför göra en ”smoothie” av lite västbaserad yoghurt, havregrädde och havregryn som jag skakar direkt i flaskan till en ljusbeige, lite klumpig gegga. Nej, jag mixar inte pga lat. Det är inte vackert, verkligen INTE vackert…men det är veganskt, billigt och lätt att få i sig på väg till plugget!

  Becka 2017-03-17 20:38:59
  Svara
 • Detta tips passar inte för söta instagrambilder, men O.J. så smidigt och gott när man ska morgonträna:
  1. Ta fram din protein-shaker natten innan morgonträningen (alla delar, även dom där konstiga extra ”facken” du kan skruva på för att lägga tabletter och liknande i)
  2. Fyll huvudbehållaren med din favorit-planti och ett par matskedar havregryn (detta för att plantin ska bli fastare så det inte läcker i väskan plus att havregryn är nyttigt)
  3. Lägg din favortmusli, frön och nötter i ett av extrafacken och skruva fast
  4. Om du ska vänta ett par timmar med frukosten, lägg frysta bär på morgonen i facket närmast plantin så att den håller sig kall och fräsch

  Planti + shaker-hacks = optimal uppladdning efter morgonträning

  Julia Lindberg 2017-03-17 20:31:56
  Svara
 • Jag och kidsen (4 och 3) äter det till fredagsmys, med tex jordgubbar, kokos och riven choklad. Eller banan och agavesirap.
  Väldigt gott och det känns bra att kunna erbjuda min lilla tjej något gott som hennes mage inte får ont av!
  Nödvändigt för några, bra för många!

  Lois 2017-03-17 20:29:56
  Svara
 • Toppar med jordnötsmör, banan och havre eller musli för lite crunch:) enkelt och supergott!

  Elina 2017-03-17 18:42:54
  Svara
 • Åh jag verkligen älskar Planti! Jag äter den som så att jag gör en chiapudding och varvar Plantis soygurt creamy vanilla med chiapuddingen i ett högt glas, och toppar med färska hallon och kokosflakes. Suuuuuper gott! Blir nästan som en dessert :)

  Emma 2017-03-17 18:20:39
  Svara
 • Världens bästa Planti! Jag toppar det gärna med granola, pumpafrön, kokosflingor och färska bär!

  Cecilia 2017-03-17 18:19:17
  Svara
 • I stället för att toppa den naturella yoghurten med bär så skulle jag ha mixat den tillsammans med hallon, banan och mynta. En Superfräsch kombo som blir den perfekta smoothien och som dessutom är perfekt at ta to go under stressiga mornar!

  Karin 2017-03-17 18:07:35
  Svara
 • Åh älskar Planti, har precis upptäckt dem!
  Jag toppar min Planti (naturell) med pinjenötter, pumpakärnor, kiwi, äpple, blåbär och kokosflarn (gärna sånna lite större). MUMS!

  Cathrine 2017-03-17 17:23:53
  Svara
 • Åh wow vad detta var bra! Jag har som dig, mycket problem med magen, lider av kronisk magkatarr och är därtill laktosintolerant. Jag har dålig koll på vad man kan äta. Känner inte till planti och har inte kunnat äta yoghurt sen jag fått laktosintolerans för dem vanliga Arla laktosfria skapar ändå oreda. Wohoo detta finns alltså. Då tror jag spontant att jag skulle köra den naturella yoghurten mest och toppa med mango i massor, eller en annan variant med hallon och lakritspulver och äta den som en dessert mer.

  Maria 2017-03-17 17:18:42
  Svara
 • Jag toppar min bowl med hallon, hemmagjord kardemummadoftande granola och rostade kokosflakes. Enkelt och gott! Bäst toppas och avnjuts bowlen dessutom med havsutsikt en solig sommarmorgon!

  Skulle vara såå roligt att vinna detta då jag försöker äta mer vegetariskt och veganskt vilket studentplånboken inte alltid tillåter ;)

  Hanna 2017-03-17 16:28:42
  Svara
 • Åh spännande med oatlatte, den ska jag prova!
  Jag är barnsligt förtjust i mandelsmör, så jag toppar gärna en Plantibowl med mandelsmör, färska hallon och kokoschips, Mmmmmm!

  Linn 2017-03-17 15:31:16 http://linnlagar.blogg.se
  Svara
 • Granola, banan, hasselnötter, kokosflingor och kanel. Ibland kardemumma som är en stor favorit. Enkelt och gott, tröttnar aldrig!

  Helena 2017-03-17 15:13:09
  Svara
 • Planti + frysta blåbär + banan + kardemumma + kakaonibs (crunch <3) = anledningen till att jag tar mig ur sängen varje morgon.

  Erika 2017-03-17 14:31:44
  Svara
 • Granatäpple, gojibär och rostade kokosflarn! Krispigt, fräscht och väldigt smarrigt!

  katarina 2017-03-17 14:21:27
  Svara
 • Jag skulle toppa min planti med en skivad banan, blåbär från i somras och riktigt goda flingor.

  Antonia Axbrink 2017-03-17 12:51:20
  Svara
 • Mmm frukost efter ett harligt traningspass, det ar basta starten pa dagen! Den naturella yoghurten toppar jag med applen nystekta i kokosolja och kanel samt min mammas musli full med havre & boveteflingor, notter, pumpafron & kokosflarn samt torkade fikon…. Applena alterneras beroende pa arstid med tex rabarber, hallon, blabar eller apelsiner. Langtar nu redan till morgondagens frukost!!

  Johanna 2017-03-17 12:50:46
  Svara
 • Simpelt vinner. Jag tycker att det känns bra att använda frukt som är i säsong. Just nu är de svenska äpplena fantasiska, likaså apelsiner och kiwi. För textur: En handfull granola, gärna med någon nypa valnötter och solrosfrön i. Klart! SÅ gott, miljösnällt, och vitaminrikt.

  Gabriella 2017-03-17 12:43:41
  Svara
 • Frukost är den bästa måltiden på dan, som laktosintolerant är ja bekant med planti. Deras naturella eller vanilj yogoat med mango bitar, egen gjord granola på nötter, havre,pumpafrön,tranbär mm.och ringla över lite honung från Italien, kan inte bli bättre än så. :)

  Isabella stakset 2017-03-17 12:19:18
  Svara
 • Vill svara ”ett riktigt gott kalvlägg” som Edward Bloom skulle svarat. Hehe, skrattar alldeles för mycket åt den reklamen. Men här kommer min vinnarkombo: Torkade dadlar, torkat äpple, cashewnötter (krossade) och kanel. Och på fredagar får man lägga på den billiga hallonsylten som innehåller jätte mycket socker. <3

  Veronica Fredriksson 2017-03-17 12:17:33
  Svara
 • Äntligen grymma frukostalternativ utan mjölk!

  Jag brukar toppa med min egna müsli/fröblandning som jag gör direkt i stekpannan på morgonen. I den rostar jag lite av det som finns i skafferiet men oftast blir det havregryn, kokosflingor, pumpafrön, sesamfrön och linfrö. Jag smaksätter med kakao och kanel och har i en klick kokosolja. Sen blandar jag även i lite torkade tranbär. Extragott blir det att toppa hela kalaset med lite halvfrusna hallon! Mums!

  Josefine 2017-03-17 12:14:45
  Svara
 • Jag toppar oftast med min hemmagjorda granola, självklart också vegansk, toppa med agave-sirap istället för honung så får man samma söta känsla som med honung! Älskar blåbär, världens bästa medicin, så de ligger självklart också i skålen varje morgon. För en lite lyxigare helgkänsla brukar jag ha kokosflingor & kakaonibs, när det finns några kronor CSN kvar!

  Planti har verkligen gjort vegan-livet enklare och godare!
  Puss och kram.

  Emma 2017-03-17 11:44:02
  Svara
 • Jag älskar att toppa mina frukostar med så mycket frukt och bär som möjligt. (om jag fick drömma så skulle jag typ helst äta frukost flera gånger om dagen för det är bland det bästa jag vet) Men frysta och färska frukter och bär är det bästa, sen gärna pauluns granola och om jag har kokosflingor hemma tar jag gärna det. Sen ÄLSKAR jag kanel! Det är ett måste! om jag hade vunnit så hade jag tagit med mig min kompis som är laktosintolerant som hade älskat att få följa med på ert frukostevent (inkl mig själv då jag älskar all sorters frukost, laktosintolerant eller ej) sen hade jag gett årsförbrukningen till henne (med förhoppningar att hon ska göra jävligt god frukost så jag kan komma förbi henne och testa de smarriga produkterna)

  Olivia 2017-03-17 11:14:46
  Svara
 • Första givna tillbehör- krämigt jordnötssmör! Mango, granatäpple, kostade kokosflingor och Paulines müsli med smak av blåbär/hallon som även innehåller pumpafrön. Kanske ringla en skvätt honung över för bästa slutfinish! Yum 👋🤗..

  Elin 2017-03-15 11:54:03
  Svara
 • Plantis soygurt vanilj är också helt underbar! Perfekt till dessert, smakar precis som vaniljkräm :)

  Josefin 2017-03-15 11:12:05
  Svara
 • Att pimpa frukosten (eller mellisen, eller kvällsmaten…) blir en utmaning varje dag när man lever på väldigt begränsad inkomst och dessutom försöker undvika animaliska livsmedel. Men en kul utmaning! Man får spana efter extrapriser och sen göra det bästa av situationen. Med ett snyggt upplägg känns även billig frukt lyxig. Förutom frukt eller bär försöker jag även ha på sådant som mättar länge. Hackade mandlar och nötter, frön, havregryn (väldigt prisvärt) och om man har riktig tur i matbutiken: jordnötssmör. OH HAPPY DAY!

  Sofia 2017-03-15 11:09:26
  Svara
 • Eftersom att jag är vegetarian och gärna äter veganskt så får inte jag i mig lika mycket t.ex omega 3 som en köttätare, därför är jag noga med att jag får i mig rikligt med vitaminer i mina måltider. Till frukost skulle jag toppa min plantibowl med det jag har i skafferiet: pumpakärnor, chiafrön, sesamfrön och gärna blåbär som är egenplockade utanför min stuga i Luleås skärgård. Älskar känslan av att äta egenplockade bär från en ö eftersom det innebär en minimal klimatpåverkan och inga besprutningar. Kan de bli bättre?

  Alex 2017-03-15 10:51:58 http://www.alexaaaa.blogg.se
  Svara
 • Åh! Älskar Planti! Jag är laktosintolerant och är även känslig för mjölkprotein så Planti’s produkter är jag bekant med haha… Men jag har inte testat deras havreyoghurt än, måste göra! Tycker Oatlys är rätt dålig faktiskt… så denna måste jag testa!
  Jag toppar min växtbaserade yoghurt (eller istället för yoghurt; fet kokosmjölk med honung och äkta vaniljpulver, farligt gott) med hemgjord granola som fylls av mer nötter och kokos än havregryn, frukt och bär och sen till det viktigaste: extra kanel eller vanilj eller matcha pulver. Ja, matcha är riktigt gott att pudra över ”kokosyoghurten” och granolan. Och sist toppa med lite extra honung eller färska dadlar. Mums!
  Skulle kunna äta det till frukost, lunch och middag varje dag haha.

  Skulle bli helt orimligt glad över detta pris! Lyckan i det! :)

  Paula 2017-03-15 10:45:05
  Svara
 • Bästa toppingen enligt mig är go nuts! Rosta pekannötter, hasselnötter, mandlar, solrosfrön toppade med kokossirap i ugnen. Håller sig fint länge i glasburk. Toppa på Planti yogoat tillsammans med vita chiafrön, hallon, blåbär och passionsfrukt. Bästa blandningen av sött, syrligt och olika texturer. Samt vackert för ögat🙏 Håller tummarna för detta fantastiska pris! Se gärna mina frukostskålar och vegomat på Instagram❤

  Ida Lindberg 2017-03-15 10:42:55 https://www.instagram.com/lillavego/
  Svara
 • Min Plantibowl toppar jag med mandelsmör, banan, kakaonibbs och jordnötter. Så gott att blanda lite sött och salt! Kanske slänger i några mullbär också när jag ändå är igång. Älskar denna typ av mat, kan äta det till frukost, lunch och middag utan problem. Går ju att variera i oändlighet! På sommaren gillar jag att göra yoghurtpannacotta med kanel och rabarberkompott att äta som efterrätt. Fräscht och hur gott som helst!

  Amanda 2017-03-15 10:32:23
  Svara
 • Ar ocksa intresserad att veta var glasunderlaggen kommer fran :)

  Anna 2017-03-15 10:26:55
  Svara
 • WOW, lyxen att ta hem detta priset! Jag skulle toppa med egengjord granola (innehåll: härliga fröer, mullbär, fikon, kanel, kardemumma, lite agavesirap) samt kokosflakes och färska bär (helst jordgubbar pga man längtar ju till midsommartider). SLURP!!!

  Jasmina Insanic 2017-03-15 10:15:03
  Svara
 • Kokosflingor, ananas och mangobitar samt pressar över passionsfrukt! Gör vardagen lite mer exotisk såhär års i Sverige och får mig att längta efter att jag snart kan äta denna Plantibowl på balkongen igen!

  Anna Persson 2017-03-15 09:47:23
  Svara
 • Åh vad härligt!

  Tänk att få bli den lyckosten och vinna det priset! Jag fullkomligt älskar plantis produkter, för miljön och magen utan att kompromissa med smaken! Som student med stort matintresse blir det lätt hål i plånboken, men en årsförbrukning av plantiprodukter, wow! Alla plantis medlemmar är mer än välkomna att flytta in i mitt kylskåp på heltid. Att dessutom få bonusen och bli inspirerad av Edita (definitionen av hälsa) och dig (= ”lyx och läcker mat”-expert) är ju för bra för att vara sant!

  Håller tummarna!

  Sara 2017-03-15 09:37:12
  Svara
 • ÄLSKAR Plantis nya produkter, såå goda och mycket fräschare än ”vanlig” yoghurt. Det bästa att ha på är enligt min smak banan, mammas hemlagade granola och lite extra russin, mums!! :-)

  Emma Öström 2017-03-15 09:33:16
  Svara
 • Från menar jag 😂

  Mira 2017-03-15 09:07:15
  Svara
 • Vart är glasunderläggen till?

  Mira 2017-03-15 09:06:53
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind