Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

HJÄLP monsterinflammation i hälen!

Hola Gupas!

Ber om ursäkt för utebliven bloggning från helgen. Alla dagar i Florens gick nämligen i ett. Men vilken festlig helg. Ami, en tjejkompis, hade bjudit in massa kompisar för att fira hennes födelsedag i Florens, där hon bor. Så allt var så uppstyrt från morgon till kväll. Jag och Linn hade tillsammans med massa andra härliga hyrt en knasig Airbnb lägenhet som mer såg ut som ett bohemiskt palats.

Ni ska få ett bildregn från i snart. Jag sov faktiskt till klockan 11.00 idag. Markus försökte väcka mig vid 08.00 men det var som att försöka väcka en döende. Herregud, var helt död. Ibland är det skönt att vara egen och bestämma över sina egna arbetstider, får jobba ikapp allt ikväll istället. Känner mig nästan lite febrig idag.

Men innan ni får se bilderna måste jag först ta mig till vårdcentralen asap. Har fått det sjukaste skavsåret i mannaminne. Det började på resan dit i mina gympaskor. När jag kom fram till Florens var det större en två femkronor. Nu har det utvecklats till att blivit någon form av inflammtorisk varhistoria ett riktigt köttigt infekterat sår. Det är så köttigt och infekterat att jag aldrig sett något liknande i skavsårsväg. Tror inte jag skulle satt compeed på första kvällen. Skulle vilja lägga upp bild så ni får se, men tror ganska många är för äckelmagade. Ska slänga på mig ett par flipflops nu och bege mig till vårdcentralen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Fick liknande skavsår för några år sedan, det utvecklades till rosfeber och spred sig upp i benet, hehe. Inte skönt. Hela foten svällde upp och jag var röd upp till knät.. En morgon när jag vaknade var foten blå :O Men klarade mig från blodförgiftning tack och lov, men fick inte gå på tre veckor och jag höll på att träna inför ett marathon då så det kom väldigt olägligt. Hoppas ditt skavsår inte går så långt :)

  Ebba 2017-03-20 20:59:33
  Svara
 • Jag hade två sådana skavsår på mina hälar för några år sedan,. Gjorde inte så ont, utan sved utav helvete så fort man kom åt det, värst var att duscha!!! Men har fört mig att jag bara härdade ut. Hade på vanliga (STORA!) plåster och sedan skavsårsplåster när det inte var lika illa. De var tyvärr ganska djupa och sjukt äckliga. Har fortfarande ärr efter dem, men mitt tips är att ”lufta” skavsåren mycket :-)

  Elin 2017-03-20 17:44:43
  Svara
 • Huvvaligen! Bara tanken på hur ont ett vanligt skavsår gör kan jag bara föreställa mig smärtan. Hoppas det löser sig snart! Kramar

  Ida- inredning, mode och livet däremellan 2017-03-20 12:31:36 http://www.idior.se
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind