Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Käftsmällar med Sandra Beijer, Dagen efter Piller och Från vin till Rom.

I-nöd-och-lust-Podd

Ni har väl inte missat de senaste I Nöd och Lust avsnitten? 

Käftsmällar med Sandra Beijer. 

Sandra Beijer gästar studion och svarar på frågor om kärlek som svaghet, att bli riktigt arg och om barndomen. Dessutom ger Sandra sjukt bra raggningstips till Linn och avslöjar även ett magiskt ställe för hångel.

Dagen efter piller. 

I veckans avsnitt blir det intensivt prat om sex, att vara pryd eller frigjord, rollspel och att störa grannar. Petra berättar hur hon iklädd stringtrosor sprang ifrån en brand i sin lägenhet och Linn sover genom en bombexplosion på sin gata. Och varför är Stockholmskillar såna j***a pussies?

Från vin till Rom. 

I veckans avsnitt berättar Petra om en resa till Kina där hon blev lurad att äta groda och när hon var wedding crasher i Filipinerna. Linn känner sig understimulerad och pratar om att köpa sig kvalitetstid och om skräcken om att skaffa barn. Vad finns det egentligen för fördelar med att flytta ihop? Varför betalar Petra en sjukt hög elkostnad? Vi får höra om en första dejt som ledde till ett flygplan och att det släpps ner nakna människor i skogen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Petra, vem vann refunder tävlingen?? :D

    Hanna 2017-04-11 11:49:49
    Svara
  • Hej Petra! Jag lyssnade på podden när du pratar om att eventuellt åka till Apulien i sommar. Gör det, säger jag bara!! Jag var där i somras och det var fantastiskt. Måste bara tipsa om en liten stad/fiskeby som heter Otranto. Vattnet är lysande turkost och det finns ljuvliga restauranger som gömmer sig i gränderna. Det är ingen partystad men otroligt mysigt. Kram

    Cattis 2017-04-11 08:43:11
    Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind