Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Portrait of a Lady.

Portrait-of-a-lady

Jag köpte Portrait of a Lady från Fredric Malle på Cow för ett tag sedan fast i mindre flaskor. För en månad sedan tog den slut. Sedan dess har jag tänkt på den här doften varje dag. Framför allt när jag satt på mig ett plagg som fortfarande doftar som parfymen. Problemet är att Fredric Malles produkter är så förbannat dyra, alltså sinnessjukt dyr – nästan så det är som att spraya på sig ett regn guld varje morgon. Jag bestämde mig helt enkelt för att det var för stor utgift – och började mitt förtränga arbete.

Sedan gick en jävel förbi mig igår, hon svepte förbi – men doften hängde kvar och letade sig rakt in i mitt hjärta, haha. Och dessvärre var jag precis runt hörnet från Cow, så jag var tvungen att gå att köpa den. Det här med karaktär.

Man pratar ju ofta om att sätta guldkant på vardagen. Det här får helt enkelt bli min guldkant. Igår unnande jag mig till och med ett litet lyxsprut innan jag skulle gå och lägga mig – så gott doftar den.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Satte mitt take away i halsen på tåget när jag såg priset! Jesus!

  M 2017-04-20 13:15:38
  Svara
 • Hej Petra!
  Tack för en fantastisk blogg. Hur gick björn borg tävlingen? Har jag missat vem som vann?
  Går denna parfym endast köpa på nätet eller finns den någonstans i Stockholm?

  Kram A

  Anna 2017-04-20 13:12:02
  Svara
 • Jag blev nyfiken på exakt hur dyr en parfym kan va? Hur långt kan det sträcka sig prismässigt? Satte kaffet i halsen när jag såg priset haha! Men va fan Petra, du är grym, du jobbar stenhårt och tjänar bra med cash. Kör bara kör ;) Plus det finns betydligt värre saker att spendera pengar på! Mat, resor och saker som får en själ att må bra är väl aldrig för dyra- egentligen? :)

  tp 2017-04-20 09:05:48
  Svara
 • HAHAHA! Älska karaktären! Den är helt jävla fantastisk! ❤️❤️❤️

  Tilda 2017-04-20 09:03:11 http://tildabjarsmyr.com
  Svara
 • Det roligaste är att jag läste det här inlägget igår på dagen och blev sugen på att testa parfymen. På kvällen gick jag och min sambo ut med hundarna i humlan och en blond tjej gick förbi och luktade MAGISKT gott, vände mig om och såg att det var du (om det nu var det, haha). Så, jag är såld.

  Anna 2017-04-20 08:33:39 http://annasvahn.se
  Svara
 • Kan du inte skriva ett inlägg om vilka parfymer du använder och vad du gillar för parfymer?

  Ossian 2017-04-19 19:37:46
  Svara
 • Hej! Jag vill tipsa om ett svenskt solglasögonmärke som jag tycker borde få mer uppmärksamhet! Zerpico heter dom och har just nu igång en Kickstarterkampanj för sin nya modell. Den finns här: https://www.kickstarter.com/projects/zerpico/titan-titanium-aviator-sunglasses-with-changable-l
  Tack för bra läsning!

  Issa 2017-04-19 18:53:50
  Svara
 • Fast har man en inkomst som du + jobbar skitmycket så är det bara att unna sig! :D

  Camilla 2017-04-19 14:24:56
  Svara
 • Petra! Vill du snälla säga vart jag hittar skjortklänningen du hade i Florens! Försöker googla mig fram men hittar den inte! ????

  Malin 2017-04-19 13:29:46
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind