Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Venice

Venice Petra Tungården

Vi landade vid lunchtid igår i Los Angeles. Flighten gick verkligen så snabbt, dock lyckades varken jag eller Fingal sova något.  Mathilda har ju lokaliserat världens finaste hus i Venice som vi bor i precis vid kanalen. Ska ta massa fina bilder, det är helt fantastiskt inrett. Alltså vill ha varenda möbel i hela huset. Även om vi gick i säng i tid igår så är jag helt slut idag. Pillade ändå i mig några drinkar under aftonen och sedan tror jag att jetlaggen och brist på sömn gjort sitt. Måste nog ta en powernap i eftermiddag om jag ska orka med kvällen. För i afton ska vi nämligen fira Robin som egentligen fyller år imorgon.

Så glad att jag får vara här i LA med några av mina absoluta favoritpersoner.

Venice Petra Tungården

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • In case you think of a parody, it likely borrows a number of the unique paintings, right? that could normally rely towards you in case you’re arguing that it’s truthful use, but courts as an alternative apprehend that it is kind of a need with parody.

  maria denial 2018-02-19 09:05:28 http://www.assignmentninja.co.uk/
  Svara
 • I have read such a big number of books that I simply recognize what looks right. I speedily overlooked the guidelines I remembered when I considered punctuation. Then again, I am likely a superior essayist on the grounds that a middle school educator forced me to graph a sentence and ponder how it ought to be organized.

  TallyMenning 2017-12-26 14:52:41 https://domyessay.today/
  Svara
 • Missa inte inte Gjelina när du är där, så god mat och kul folk! På Gjusta äter du den den perfekta brunchen :).

  Irene 2017-04-24 10:13:50 http://www.resorochaventyr.se
  Svara
 • SÅ JEFLA SNYGGGG

  Lina 2017-04-24 09:44:42
  Svara
 • Hej,
  Tycker om och lyssnar på din pod men blev så himla illa till mods när du använde m-ordet. Hoppas att det beror på okunskap som du valde att använda ett sånt kränkande ord (som kan jämställas med n-ordet) för du känns som en genuint trevlig person som inte skulle använda dig av det om du var medveten om hur ett sånt ord landar hos andra människor. Webbadressen som jag lämnar länkar till en artikel från metro om rasistiska ord som kan vara värd att läsa igenom. Hoppas du inte ser detta som ett hyttande pekfingren utan mer som en vänskaplig knuff i rätt riktning vad gäller ordval. Ingen kan veta allt men alla kan ta till sig av ny info och göra medvetna val därefter.
  Vänligen lisa

  Svara
 • Hej Petra! Varifrån är byxorna som du har på dig på den här bilden? Det är ju inte samma som i förra inlägget :)

  Karolina 2017-04-22 17:37:51
  Svara
 • Hej för ett tag sen skrev du om en brun/countouringgrej i liksom ”roll”format. Vet inte riktigt hur jag ska förklara men hittar inte när jag går tillbaka. VAD är det för märke på den? Du är så snygg så behöver den i mitt liv. Tack.

  hej 2017-04-22 16:11:13
  Svara
 • Alltså wow och vilken matchning med inredningen, ser ut som en riktig reklambild! Njut! Kram Ida

  Ida 2017-04-22 10:25:49 http://www.idior.se
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind