Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Min egen stund!

I det här inlägget förekommer reklam för Nextory.

Ofta har jag svårt att komma ner tillräckligt i varv för att läsa en bok bland vänner på stranden. När jag väl läser så blir jag helt fast och kan inte lägga ifrån mig boken. Många gånger packar jag bara ner en massa böcker som resulterar i övervikt och som kanske inte ens öppnas. Ibland har jag köpt med mig helt fel typ av genre än jag varit sugen på väl på plats.

Men Linn, som jag poddar med, har övertalat mig till att börja lyssna på ljudböcker istället. Ingen övervikt och det bästa av allt är att du inte behöver bestämma vad du är sugen på att läsa redan innan avfärd. Jag älskar att gå och lyssna på stranden – och få min egen tid.

Jag har precis inlett ett samarbete med Nextory som har hur mycket ljudböcker som helst. Hur fantastiskt är det att ha ett helt bibliotek rakt i sin mobil?


Just nu är jag helt inne i Keplers första bok, Hypnotisören. Den är så spännande att jag bitit av varenda nagel. Såg filmen för något år sedan och tycker inte alls att den var speciellt nervkittlande, men boken är beroendeframkallande. Jag älskar berättelser där det aldrig går att förutspå nästa steg. När du är helt säker på vem mördaren är och så dras mattan under ens fötter. Är så peppad på att lyssna på de resterande böckerna från Kepler. Robin som jag är här med i LA har precis avslutat Kaninjägaren, som är den sjätteboken i serien och sa att den utan tvekan var den bästa – kan inte förstå hur det kan bli ännu bättre.

Har ni läst dem? Har ni några andra boktips?


Har till och med bitit av lösnaglarna – helt sjukt. Så spännande.

Jag kan få lite spasmer i benen av att ligga still för länge. Så jag har kommit underfund med att det här med ljudböcker är optimalt för mig. För då kan jag pilla med saker samtidigt som jag lyssnar. Jag älskar att cykla och lyssna eller städa och tvätta som nu för tiden istället kan bli en mysig stund eller flykt från verkligheten i någon timme.

Just nu kan ni dessutom få prova Nextory i 30 dagar helt gratis.

Allt ni behöver göra är att ange koden: Petra 

Nextory

Abonnemanget gäller bara nya kunder och går att säga upp när som helst. 

I det här inlägget förekommer reklam för Nextory.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Åh alltså din förlovningsring är to die for! Så underbart vacker! Och så stor jäkla sten!!! Vilken lycklig kvinna du är!

  Amanda 2017-05-01 16:55:56
  Svara
 • En fråg angående din vita linnékavaj från H&M, finns den i butik just nu eller är den köpt förra året? Letat men hittar den inte :(

  Lina 2017-04-30 19:41:12
  Svara
 • vart ifrån kommer baddräkten ifrån? FLAWLESS

  sarah 2017-04-30 19:02:30
  Svara
 • Älskar baddräkten! Var är den ifrån? Behöver den i mitt liv!

  Cecilia 2017-04-30 11:43:26
  Svara
 • Vart kommer baddräkten från?

  Maria 2017-04-30 11:12:42
  Svara
 • Finns det några bra böcker på detta märke? Typ klassiker?

  Anna 2017-04-30 10:38:52
  Svara
 • Oj vågar du lyssna på ljudbok samtidigt som du cyklar i trafiken?

  Camilla 2017-04-30 08:49:51
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind