Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

I’M HOME

Los-Angeles
Oj, kan inte minnas senast jag bloggat så här lite. Men nu är jag äntligen tillbaka igen <3
Landade igår eftermiddag i Stockholm. Och idag lyckades jag nog dessvärre helt förstöra jetlaggen för jag sov till 13.30. Tror i och för sig att jag verkligen behövde de timmarna i sängen. Snoozade från klockan 08.00 – ändå rimligt.

Lovar att det här kommer att bli en fullspäckad bloggvecka fylld till bredden med roliga inlägg. Nu ska jag sätta tänderna i massa jobb som jag ligger rejält efter i och sedan bär det av ut på en promenad i solen.

Nu kör vi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Var är den fina vita skjortan från? Kram <3

  Erika 2017-05-01 22:03:59
  Svara
 • Det där med jetlag är verkligen så jobbigt, men det brukar alltid gå över snabbt och jag tror precis som du att timmarna av sömn var välbehövliga efter resan! Jag brukar i alla fall bli utmattad bara av tidsomställningen i sig, haha.
  http://nouw.com/bellss

  Bella 2017-05-01 18:13:16 http://nouw.com/bellss
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!