Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Spyfärdig och Utomhuskontor!

Kampsportslabbet

Fy fan imorse var jag inte kaxig på Kampsportslabbet. Typ inte rört på mig på två veckor. Hur kan man tappa flåset så snabbt? Tji fick jag för alla hamburgare, vin och fried chicken. Trots att vi bara kör i 45 minuter så var jag levande död. Men tror att jag behövde det för att komma igång efter den här natten. Idag har jag så satans mycket jobb som måste in till tidningen. Det är alltid helt fantastiskt att vara iväg, men samtidigt lite ångestladdat då man alltid kommer efter med allt.

Outside-Office

Spenderar de första jobbtimmarna här ute på vår innergård innan det bär av ner till kontoret. Innergården är så himla mysig och lummig – ska verkligen nyttja den i år. Vill köpa en grill hit så man kan grilla till middag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Petra Tungårdens webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!