Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Volanger, Bara Axlar och Beiga Nyanser!

I det här inlägget förekommer reklam för Cubus.

Cubus-Valda-Plagg

Topp Cubus, Kjol Cubus.


Som ni vet har jag ett längre samarbete med Cubus och nu har det blivit dags att välja ut den här månadens godbitar ur sortimentet. Volanger har nog aldrig varit hetare än vad de är den här säsongen. En trend som vi sett på var och varannan visning den här säsongen. Tycker den här kjolen har så fint fall – så fint med den kortare draperingen framtill.

Slå två trendflugor i en smäll och axla vårens hetaste ringningoff shoulder. För i vår hänger det bokstavligen på axlarna – one shoulder, off shoulder. Våren 2017 låter vi axlarna och armarna sno allt strålkastarljus. Skjortor, blusar, klänningar – you name it. Låt skjortan glida ner på axeln, investera i bubbliga former och asymmetriska plagg.

Cubus-Basplagg
Cubus-Basplagg
Cubus-Basplagg
Jeans Cubus, Tröja Cubus.


Cubus är verkligen mästare på att tillverka jeans med perfekt passform till ett bra pris. Har hyllat deras denimplagg flera gånger tidigare, men tycker verkligen att de ger en så smickrande silhuett. Och framförallt så är de så förbaskat sköna. Skulle kunna dra ut på en joggingrunda i dessa. Jag har länge varit på jakt efter de perfekta beiga jeansen. Dessa kommer att användas flitigt i i vår och sommar. De är dessutom i perfekt ankelhöjd.

Den här tröjan måste ni kika närmare på. Den har nämligen en så fin detalj i ärmen som inte riktigt kommer fram på bilden. Det var ju så mycket kyligare på kvällarna än jag packat för, så använt tröjan varje kväll. Som ni vet älskar jag att matcha beige med beige, ton i ton.

Cubus-Basplagg

I det här inlägget förekommer reklam för Cubus. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Petra! Varifrån kommer din solglasögon som du har på dig på bilden med de beiga kläderna? Undrar också om glasögonen du har på dig på bilderna från Tel Aviv.
  Hade du inte kunnat göra ett inlägg om dina favoritglasögon (de du själv äger och visar upp på bilder) och var de kommer ifrån så att man kan få lite inspiration? Kram

  Nathalie 2017-05-04 12:05:53
  Svara
 • Hej Petra :-) Får man fråga var den fina volangblusen kommer ifrån? Visst är det bara kjolen som är från Cubus?

  Daniela 2017-05-04 11:23:09
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!