Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Fortfarande Sömnproblem

Sista kvällen i West Hollywood <3 

Herregud, hur jag lyckats bli så här jetlaggad? Sov ju hela flighten hem. Satt och jobbade till 02.00 igår och var dödstrött när jag skulle lägga mig, men det gick inte att sova. Låg vaken i en timme, rullade runt och lyckades väcka Markus säkert 20 gånger. Sedan tog jag en insomningstablett (eller är det en sömntablett, kanske därför jag blev helt paj) som jag hade köpt på flygplatsen och vaknade först 11.00. Herregud, kom inte upp – sovit genom hundra larm. Känns som att någon hällt kolasås i min hjärna idag. Gillar verkligen inte hur man mår dagen efter sömntabletter.

Vädret är iallafall förbannat trevligt även om dagsformen inte är det. Inatt måste det vända.

Har ni några tips? Mår inte alls bra i kroppen av det här känner mig helt groggy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tipsar också om melatonin, går att få på recept i Sverige (receptfritt i t.ex. USA så köp det där nästa gång du reser).

  Tipsar även om Atarax som är milt ångestdämpande och gör en trött – kan vara bra att ha hemma för de kvällar när hjärnan går på högvarv och man inte kan sova. Inte beroendeframkallande som sömntabletter är, och jag blir inte trött och dåsig dagen efter av dem.

  Linda 2017-05-04 09:58:20
  Svara
 • Vad var det för sömntablett?
  Typ Imovane eller Stinocht? Finns dom att köpa receptfritt i usa :)

  christine lindgren 2017-05-04 02:43:16
  Svara
 • Testa att ta magnesium istället. Det är avslappnande och rogivande på 20 min. Kroppen förbränner väldigt mycket magnesium när vi stressar så ett tillskott till kvällen är superbra. Ta inte för lite bara utan gärna 1000mg.

  Annica 2017-05-03 22:54:24
  Svara
 • Ett tips är att inte ta en sömntablett så sent, då man blir typ ”bakfull” långt in på förmiddagen.. Aldrig senare än kl 01 ??

  Rebecca 2017-05-03 22:35:09
  Svara
 • Jag brukar somna snabbare om jag tagit en varm dusch precis innan. Min kropp blir så avslappnad då. Hoppas det går bättre att somna ikväll!

  L 2017-05-03 18:08:12
  Svara
 • Melatonin? Om du köpte det i USA eller har nån kompis som kan ge dig? Har jag använt för att återställa dygnet efter resa över tidzonerna, funkar bra :)

  Sanna 2017-05-03 17:25:20
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!