Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Svala Material och Ångest

Linnéplagg

Kommer spendera så löjligt mycket tid i mina nyfunna vapendragare från Mango. Snubblade över både toppen och byxorna precis innan jag åkte. Jag lånade även med mig ett kit till modellen och plåtningen som Mathilda istället la vantarna på. Haha, så nu kan vi bästismatcha outfits i sommar.

Idag har jag haft en lätt släng av ångest inom mig. Har så många lösa jobbtrådar som jag måste ta tag i. Sedan blir jag ännu mer stressad över att det är fint väder och jag sitter inne. Klassisk svenskångest. Är det bara jag som blir stressad av att det är fint väder när man själv måste spendera all tid inomhus, haha!

Jag vet att det kommer rinna av mig lagom tills jag vaknar imorgon, men ni vet när hjärtat slår snabbare och känslan av att du glömt något nästan förlamar kroppen. Och trots att du får så mycket gjort så känns det som att du uträttat – ingenting.

Mitt bästa knep då är att skriva ner en lista på precis allt du har innanför pannbenet och få ner det på papper. Det kan vara de mest banala sakerna men som faktiskt stressar dig. Så det är precis vad jag ska göra nu. Sedan ska jag ÄNTLIGEN ta mig ut utanför dörren och äta middag med Linn och Carro och planera morgondagens podd.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Fan vilken dum kommentar av Hanna. Köp större kläder som passar, då!? Petra kan nog inte relatera till din problematik..Vad ÄR problematiken??? Skaffa åtminstone liiite självförtroende–

  sofia 2017-05-03 23:19:08
  Svara
  • Svar på sofias kommentar.

   Det kanske var det som Hanna försökte göra, få självförtroende och pepp av Petra som lyser av detta – men i stället blev hon näthatad av er andra surnissar.

   Sara Knutsson 2017-05-04 21:02:38
   Svara
  • Svar på sofias kommentar.

   Men gud vilken hemsk kommentar, så otroligt osympatisk och elak.. Det är ju bra att du har gott självförtroende men alla kanske inte har det. Ingen idé att dumförklara andra i en sårbar situation. Skärpning!

   Tove 2017-05-04 09:36:59
   Svara
  • Svar på sofias kommentar.

   Oj vilket argt svar. Snacka om att strö salt i såren!

   Jag jobbar med kläder och ser så många kvinnor som gömmer sina vackra kroppar i stora kläder. Det gör mig så ledsen! DU ser smalare ut med tightare kläder! I promise you. Försök fundera ut vad du tycker om med din kropp och vill highlighta. Är det din midja? Satsa på ett par högmidjade jeans och en tightare top till som framhäver det T.ex.

   Isabella Nesi 2017-05-04 09:14:14 http://www.throughmydreams.devote.se
   Svara
 • Hej Petra.
  Åh vad jag gillar dig och din blogg. Man blir får alltid ett leende på läpparna när man läser din blogg. Och tack för podden med Linn! Lyssnar alltid på söndagar innan jag ska sova! Nu till min fråga, hur hanterar du dina tankar kring att använda tighta kläder på kurvig och kvinnlig kropp? Jag har så extremt svårt med tighta kläder speciellt byxor. Varje gång jag tar på mig tighta byxor skriker det bara att jag ska bli smalare så allt passar. Kan inte du peppa mig (och förhoppningsvis andra) kring hur du tänker, och kanske om du tänker lite lika i mina spår! Tack fina Petra för att du är du! Kramis

  Hanna 2017-05-03 18:43:13
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!