Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Welcome to the world <3

Jag har precis träffat ”Pablo” för första gången. Kan ni förstå att den här lilla köttlimpan har bakats i Maggans mage i nio månader? Jag kan inte förstå det! Det är ta mig tusan en av de sötaste ungarna jag sett. Så lugn, helt frisk – och så söt. Wow, det är så mäktigt. När han låg på Maggans bröst så kändes allt bara så naturligt.

Nämen, hur fina är dessa två tillsammans?

Alltså så fantastisk. Jag ska lära Pablo ALLT jag kan. Man blir ju lite lätt sugen på att baka en egen Pablo när man får hålla i det här mästerverket.

Pom och FLora
Forni och Amanda hade hämtat lunch från bästa Pom och Flora. Är besatt av deras avokadomacka och chiapudding med rabarber.

Pom och FLora

Maggan berättade om hela förlossningen från början till slut. OMG! B la om hur det känns som att man kräks neråt och att det är som att pressa ut en melon ur stjärten när barnet fasas ner i magen. Låter festligt!

Jag och Dasha har köpt så roliga presenter till Pablo. B la den här mustachnappen, haha! Ni ska få se mer bilder på de andra presenterna snart.

Amandas dotter Chloé var också med. Som alla trodde var Fornis barn nu när de var i Marbella, haha.  Tänk vad sjukt snart sitter vi alla där i soffan med varsin knodd i knäet. Herregud, vad tiden går fort!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Pablo!! Vilket otroligt fint namn han fått :)

    Lena 2017-05-04 16:38:07
    Svara
  • Vart är din tröja från Petra??? Måste ha den!!

    Lisa 2017-05-04 16:32:33
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!