Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

AW på Elverket, Middag hos Forni, Urban Ride, Brunch på Miss Clara och Girl Boss!

Daniel-Eriksson-Freddie-Larsson

I fredags hade jag och Freddie möte om vårt bolag (som lanseras om bara några veckor!). Efter vi gått igenom leveransen och lite annat smått och gått så gick vi ner till Elverket för en aw med Daniel.

Vi sprang in i två gamla kollegor till mig så vi hängde med dem en stund också. Satan vilken pangdag det var i fredags. Helt magiskt.

Balkong-Forni

Sedan bar det av hem till Forni och D för att äta middag. Vi började med en drink och ett glas rött på deras magiska balkong.

Haha, vi dividerade ganska länge om vad vi skulle äta tills vi kom på den briljanta idén att vi kunde beställa från olika konton och olika telefoner på Foodora. Vi tyckte att vi var genier. Haha, tills jag kom att det är gratis leverans hela maj månad så vi hade likväl kunnat beställa allt från samma. Jaja, snillen spekulerar. Alla blev nöjda iallafall. Jag har blivit besatt av de varma rödbetorna från Napolyon med chevrekräm och pinjenötter. Så blev så nöjd att jag fick igenom det valet.

Michaela-Forni-Petra-Tungården

Hade så kul i fredags. Vi avslutade hela kvällen med att ganska sent sätta på ”Sing” i soffan efter hets från min sida. Och så satt vi och skrattade framför den. Så längesedan man satt med ett annat par och kollade på en film mitt i natten, haha.

Urban-Ride

Dagen efter lyckades jag såklart försova mig och vaknar av att Mira står och bankar på min ytterdörr. Vi hade nämligen bestämt att vi skulle köra Urban Ride på morgonkvisten. Så jag slängde på mig kläder på två minuter och hoppade förvirrat in i bilen.

Foodjunkie

Edita var också med på passet! Fan, vad kul det var! Och så jobbigt! Urban Ride är som spinning (fast roligare!) med vikter och riktigt skön musik. Kommer absolut köra det igen har så satans träningsvärk i benen idag.

Mitt emot Urban Ride ligger ett café som heter Pascal så där vi åt en snabbfrukost. Varför ser alltid glutenmackan tjugo gånger godare ut?

Gluten

Min var inte lika festlig, men god!

Efter spinningen åkte jag hem och svidade om för jag och Lorpan hade en brunchdate med Steffi och Jonas.

Miss-Clara-Brunch-

Jag och min bästa buco. Jag och Steffi har känt varandra i så många år.

Vet ni hur vi lärde känna varandra? Det här är så sjukt! Båda var i Lund och firade Valborg och sedan råkade jag hjula över henne i en park – och sedan dess har vi varit jättebra vänner.

Fried-Chicken

Jag har inte ätit brunch på Miss Clara innan, men den var grym. Jag beställde in Korean Chicken Wings som var magiska.

Och sweet potato fries till hela bordet med tryffelmajo och parmesan. Satan vad gott det är med parmesan på pommes, ska alltid ha det.

Brunch-Miss-Clara

Markus och Jonas beställde en lyxig tunnbrödsrulle. Så kul rätt!

Gucci
Buco provade mina nya solglasögon!

Steffi
Sedan traskade vi ner till Riche för att möta upp några andra vänner.

Skrattade så mycket och blev kvar där i bra stund. Men vid åtta snåret bestämde jag mig för att ta mitt förnuft till fånga och rulla hem. Markus var på en födelsedagsfest så jag beställde hem mat och började kolla på: ”Girl Boss”. Ni måste se den! Handlar om storyn bakom grundare och webshopen Nasty Gal och hennes framgångshistoria.

Imorse började jag dagen med vårstädning med vår mysiga förening. Det är så få som bor i vårt hus så alla känner alla. Nu står städning och jobb på schemat. Ska plåta två roliga samarbeten här hemma. Sedan måste jag börja tvätta och packa upp mina resväskor. Har inte hunnit det än.

Hoppas ni haft en trevlig helg <3 Uppdaterar er mer i eftermiddag! Och missa inte att kika i ikväll då det kommer upp en grym tävling!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Petra!
  Jag lyssnade på din och Linns pod idag. Jättebra som alltid! Ni pratade snabbt om alla dina åkommor och jag känner igen mig i en del av det du beskrev. Förstår att det blir privat men om du känner för det får du gärna skriva ett inlägg om det och hur det går med allt. Får du någon hjälp av vården och blir det bättre? Tack för att du delar med dig, det betyder mycket för många! Kram och krya på dig

  Jessica Petersson 2017-05-07 23:32:18
  Svara
 • Och var är de fina byxorna från? ?

  Amelia 2017-05-07 15:20:46
  Svara
 • VART ÄR DIN FINA TRÖJA PÅ BRUNCHEN IFRÅN? Måste ha, besatt av polokrage atm.

  Puss sprudlande, vackra, fartfyllda, ärliga Petra!

  Mikaela 2017-05-07 14:40:43
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!