Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Vinn mina skönhetsfavoriter!

I det här inlägget förekommer reklam för Refunder och Bangerhead. 

En liten film om tävlingen och en närmare titt på alla produkter <3 Vet att jag säger till ett värde av 5000 kr, men la till fler produkter i efterhand – där av det ökade värdet! 

Nu är det dags för nästa Refunder inlägg. Den här gången har jag en riktig smaskig tävling till er. Jag har nämligen valt ut mina skönhetsfavoriter från Bangerhead som ni nu har chans att kamma hem till ett värde av över 6000 kronor.

Dessutom har Refunder och Bangerhead höjt återbäringen just nu bara för er till hela 7.5 % fram till den 7/5-23/5.

Så just nu får du extra mycket pengar tillbaka när du shoppar hos dem. Vid det här laget så vet ni ju hur Refunder fungerar eller hur? Men vi tar det en sista gång för er nya läsare.

Refunder Bangerhead

Hur det fungerar?

Det enda du behöver göra för att få återbäring är att bli medlem och shoppa. Det kostar ingenting att vara medlem och du får pengar tillbaka på alla dina köp. Du samlar din återbäring hos Refunder och kan när som helst gå in på ditt medlemskonto och se hur mycket pengar du har.

Så snart du har mer än 100 kronor kan du föra över pengarna direkt till ditt bankkonto.

Verkar det svårt?

Klicka här så kommer ni till deras instruktionsvideo! 

Bangerhead x Refunder

Okej, tillbaka till skönhetsbomben! Jag är ju en riktig skönhetsjunkie och blev helt lyrisk när jag slet upp lådan från Bangerhead som var fylld till bredden med allt jag älskar i badrumsskåpen.

Refunder Bangerhead

Bangerhead x Refunder

För mig är detta en riktig lördagsgodispåse. Koreansk hudvård, lyxiga ampuller fullproppade med näring, världens bästa locktång, ögonskuggor i jordnära toner, snigelslem ansiktsmasker, contouring i 3-steg, universums snyggaste läppglans.

Snail Bee

Låt oss kika lite närmare på några av mina utvalda favoriter.

St Tropez Mousse – Den här rackaren har följt med mig i över åtta års tid. Jag kan inte leva utan den här moussen. Jag applicerar alltid den med en handske från samma märke – då blir det alltid jämt. Brukar göra det någon timme innan jag ska gå och lägga mig och så duschar jag morgonen efter. Jag använder inte moussen till kroppen, utan egentligen främst till ansiktet. Jag sprayar ut lite på handsken och sedan applicerar jag brun utan solen med en sminkborste likt en 3:a i ansiktet. Där man normalt sett blir brun helt enkelt.

Koreansk Hudvård Det är alltid spännande när en ny krydda når smaklökarna. Just nu är nämligen Sydkorea världsledande på innovativ hudvård – och alltid först med det senaste. Och Bangerhead var först med att ta in det i Sverige.

Har ni provat de här mjukgörande maskerna med snigelslemextrakt? Alltså wow! Man ser lite halvgalen ut när man glider runt med den kladdiga masken hemma, men den gör verkligen underverkt. Snigelslemextrakt verkar antiinflammatoriskt, bakteriedödande, läkande och återfuktande, vilket gör att den lämpar sig för alla hudtyper, inklusive väldigt känslig och acnebenägen hud.

Just nu tvättar jag även ansiktet med snigelslem, haha. Det är för sjukt. Men den här rengöringstvätten är så bra. Markus skrattade så mycket när jag berättade om produkterna.

Snail Bee Mask & Snail Cushion Foam Cleanser 

Babor Serum

Lyxiga Ampuller – Babor Ampule Concentrates Moist And Lipid Algae Active: De här små dygriparna innehåller ren och skär magi. Du applicerar serumet efter du tvättat rent ansiktet och låter det sjunka in innan du applicerar din nattkräm.

Just dessa lugnar ner stressad hud och förbättrar fuktbalansen i huden. De är utan tvekan mina favoriter i serien, men så är jag ofta väldigt torr i hyn i vissa partier.

Clarins

Återfuktande kroppsolja – Clarins Body Treatment Oil – Jag gillar verkligen inte att smörja in mig eller snarare så avskyr jag känslan av att vara kladdig. Så jag brukar alltid smörja in mig med olja när jag står i duschen och har duschat klart. Den här snabbtorkande oljan från Clarins är min personliga favorit. Den ska dessutom hjälpa till att bevara elasticiteten i huden. Dessutom doftar den helt magsikt och sjunker in supersnabbt utan att bli kladdig.

Bangerhead x Refunder

Som ni vet är jag besatt av jordnära toner, bronzing och highlighter när det kommer till smink, här är några av mina favoriter.

Clarins – Instant Light Natural Lip Perfector 03 Nude Shimmer – Det här läppglanset har varit min trofasta vapendragare år efter år efter år. Tror jag har ett sådant här läppglans liggandes i varje handväska, i varje sminklåda. Vet inte ens om jag behöver förklara det närmare? Färgen är perfekt, glanset är precis lagom, det återfuktar läppen och doftar himmelskt.

Zoeva –Nude Spectrum – Zoeva är ett nytt märke på Bangerhead som jag precis fått upp ögonen för. Fick prova produkterna redan för någon månad sedan och tycker de är grymma. Dessutom ligger de ganska bra i pris. De här ögonskuggorna har riktigt bra pigmentering och sitter som en smäck. Dessutom innehåller paletten allt du behöver i färgväg om du frågar mig. Perfekta basfärger och fina bronzade nyanser.

Zoeva –Strobe Gel – Okej, kan vi prata lite om den här bronzade highlightern som tagit mig med storm? Använde den varje dag i LA. Jag applicerade den som highlighter i pannan och på kindenben. Men blandade även ut den med min Clarins olja och hade på benen på kvällarna.

Bare Minerals – The Royal Court – Jag har äntligen lagt vantarna på det perfekta contouringkittet. Älskar det matta sandfärgade brunpudret, den ljusa highlightern och det precis lagom rosa rouget.

Zoeva

Zoeva brushes – Även borstarna från Zoeva håller riktigt bra kvalité. Min favorit är den sneskurna varianten som är perfekt för countouring och rouge. Den andra lite större använder jag till löspuder. De har massa olika modeller på Bangerhead.

Bangerhead x Refunder
Anastasia Beverly Hills – Jag tycker utan tvekan att Anastasias produkter är bäst när det kommer till ögonbryn. Jag har använt deras skuggor i flera år. Jag brukar alltid måla brynen med den mörkare skuggan ytterst för att sedan applicera den ljusaste innerst. Det ger ett mjukare intryck.

Hemligheten bakom snygga ögonbryn? En bra snedskuren pensel! Deras är fantastisk, du hittar den här – klick!

Elf – Baked Highlighter – Älskar nyansen på den här highlightern och dessutom så fullkomligt jublar jag över det överkomliga priset. Ofta applicerar jag en flytande highlighter först och fixerar den med ett skimrande puder som denna.

Bangerhead

Fön Bangerhead – Fick den här fönen av Bangerhead när de lanserade hårverktyg. Och den är riktigt bra. Bra tryck i pipan, utan att den låter för högt. Just nu har använder jag dock Dysonfönen, men den här är också verkligen grym och har en riktigt bra prislapp.

Locktång Cerawand – Har använt den här locktången i flera år. Tycker lockarna blir mycket finare när den är konformad. Dessutom kommer den upp i riktigt hög temperatur. Men det absolut bästa? Sladden är 3 meter lång! __________

Hur gör du för att tävla och kamma hem allt smink?

Det är superenkelt! 

Allt du behöver göra är att svara rätt på en fråga och bli medlem på Refunder.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!

_______

I det här inlägget förekommer reklam för Refunder och Bangerhead. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Det kom ingen fråga, eller är tävlingen redan slut? :(

  Cathlin Richardsson 2017-05-08 20:34:43
  Svara
 • Länken fungerar tyvärr inte? :(

  Ivona 2017-05-08 18:46:54
  Svara
 • Länken fungerar inte? Kommer inte till någon tävling/fråga

  Josefin 2017-05-08 17:37:06
  Svara
 • Hej, du som använder tjänsten Foodora där deras riders får dåligt betalt, ingen semester eller sjukpenning. Kommentera gärna varför du väljer en sådan här tjänst där det låter som att deras riders arbetar under slavliknande förhållanden. Kan du stötta Foodora med gott samvete? http://osakrajobb.story.aftonbladet.se/chapter/livet-i-vantan-pa-nya-scheman/

  Johanna 2017-05-08 07:16:34
  Svara
 • Redovisar du någonsin vinnarna av dina tävlingar? ?

  T 2017-05-08 02:08:33
  Svara
 • Som stora bruna fläckar på kinderna i videon… : / är det rouget?

  Anne 2017-05-07 19:10:43
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!