Markus Födelsedag, Inflammation i Örat och Hårbotten!

Igår hade jag gjort en tacobuffé till Markus. Haha, det här var de ledsna resterna efter buffén. Glömde fota innan. Jag satte på Gipsy King på högsta volym när han kom. Det bästa Markus vet är nämligen vanliga hederliga svenska tacos.

Best-Gift-Ever

Efter maten öppnade han sin present som var en låda med ett kuvert med ett kort.

Surprise

Antiklimax. Han fick ställa en fråga. Han frågade: ”Är det en sak?”. Jag svarade: ”Nej”.

Sedan drack vi lite vin och snackade skit hela kvällen. En mysig tisdagsfödelsedag.

Dekor

Vill hitta mer fin dekor! Älskar att bygga små stillebens överallt! Idag åker dock den silvriga ljusstaken från Klong hem till Cervera.

Innan jag gick och la mig tog jag en närmare titt på mina inflammerade hål som börjar urarta fullständigt. Det där nere är så inflammerat. För att inte tala om det där uppe som jag varit tvungen att vända på för det gjorde så ont. Varför kan de inte bara läcka som det ska. Måste bli bättre på att göra rent det med alsolsprit.

Nu ska jag buda tillbaka alla Cervera saker. Förutom tallrikarna som jag bestämt mig för att köpa loss. Tycker det här samarbetet var så kul att plåta. Höll på och pillade med det hela söndagen.

Igår var jag förbi Maria på Stockholm Medicus supersnabbt. Jag har nämligen gjort flera IPL behandlingar där och blivit vän med Maria. Ringde henne i panik förra veckan pågrund av min hårbotten och de är specialister på håravfall och sådant. Hon tyckte inte att det såg bra ut, men han inte undersöka mig. Men fick iallafall med mig ett schampoo och någon spray som jag ska prova nu innan jag ska boka en riktig tid. Låter ju så ofräscht men fått sådana satan klåda i hårbotten, som eksem ser det ut och är monstertorr. Det täpper tydligen till hårsäckarna så håret inte heller kan växa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
36kommentarer
  • I very delighted to find this internet site on bing, just what I was searching for as well saved to fav

    Lilly Ray 2024-02-07 02:12:09 https://qna.bg
    Svara
  • Awesome! Its genuinely remarkable post, I have got much clear idea regarding from this post

    Cierra Kerr 2024-02-07 00:25:00 https://respawn.bg
    Svara
  • You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. thank you for starting this up. This website is something that is needed on the internet, someone with a little originality!

    Damion Wheeler 2024-02-06 17:49:06 https://naemi.net
    Svara
  • naturally like your web site however you need to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth on the other hand I will surely come again again.

    Antwan Mejia 2024-01-11 22:23:05 https://stara-zagora.info
    Svara
  • I am truly thankful to the owner of this web site who has shared this fantastic piece of writing at at this place.

    CNN United States 2023-07-15 20:52:48 https://cnnusa.org/category/sport/
    Svara
  • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information. where to stream women’s afrobasket live stream

    Svara
  • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. https://freehorseracingtv.com/live2/

    free horse race streaming 2023-06-26 20:39:36 https://freehorseracingtv.com/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
    Svara
  • Nkgoo, geniş kapsamlı bilgi platformudur. Her konuda bilgi içeriği üretme amacıyla yayın hayatına başlamış referans kaynak sitedir.

    Addisyn Bell 2023-02-21 07:55:38 https://nkgoo.com
    Svara
  • Great post Thank you. I look forward to the continuation. https://farmasiucretsizuyelik.com/

    farmasi kazanç 2023-01-15 09:52:22 https://farmasiucretsizuyelik.com
    Svara
  • very satisfying in terms of information thank you very much https://no19butik.com/

    missemramiss etek 2023-01-15 04:59:33 https://no19butik.com
    Svara
  • Some really excellent info Sword lily I detected this. https://yoykem.com.tr/

    Güneş paneli fiyat 2023-01-15 00:52:30 https://yoykem.com.tr/
    Svara
  • Some really excellent info, Sword lily I detected this. https://freehorseracingtv.com/live/

    goodwood racing today on tv 2022-12-24 03:24:47 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
    Svara
  • Thank you for great content. I look forward to the continuation.

    izmir evden eve nakliyat 2022-12-08 10:23:38 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
    Svara
  • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing! https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/

    karşıyaka evden eve 2022-12-07 08:43:35 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
    Svara
  • It’s nice to see the best quality content from such sites. https://freehorseracingtv.com/

    Svara
  • I’ll definitely come back later to read this.

    Svara
  • Jag avråder starkt till att tvätta dina piercings med alsolsprit. Det är alldeles för starkt och uttorkande och kan snarare försvåra läkningen av dina piercings. Det allra bästa (som jag själv använder för mina nya helixpiercings) är att koka 2,5-3 dl vatten tillsammans med 1/4 tsk havssalt utan jod och sedan låta vattnet svalna till en behaglig temperatur typ ett par grader varmare än kroppstemp. Sedan kan du antingen doppa hela örat i en kopp med saltlösningen i 5 min eller använda en kompress eller liknande som du blöter i saltlösningen och sedan täcker dina piercings med i ca 5 min. Havssalt drar ut sårvätska och annat ”skräp” i hålet och tillsammans med värmen från vattnet så hjälper det kroppen läka hålet men är inte uttorkande och skadligt på samma sätt som alsolsprit eftersom vår egna kropp innehåller salt. En helixpiercing kan ta upp till 1 år innan den läkt helt medan piercings i öronenloben brukar ha läkt helt på ca 3-6 månader om man skött dem korrekt.

    Hanna 2017-05-13 20:52:50
    Svara
  • Hej Petra :) jag använder kolloidalt silver på alla mina sår och infektioner, superbra! Ni som också har munherpes, jag sprayar med kolloidalt silver även på detta så fort jag känner av och det blir aldrig något sår utan svullnaden går ner istället. Kolloidalt silver finns att köpa på många hälsokostaffärer. Kraaam

    Julia 2017-05-11 21:03:43
    Svara
  • Tipsat om schampot förut men gör det igen – daxxin från Apoteket, den lila. Jag hade det riktigt jobbigt med min hårbotten innan jag fick tips av en hudspecialist (alltså en läkare) om denna. Deras mottagning hade börjat sälja den där eftersom alla patienter som använder den är så nöjda. Blir ju nästan som psoriasis i hårbotten. Testa!! duschar jag med något annat schampo börjar det bli irriterat och klia direkt. Prova! Massera in ordentligt och låt det sitta några minuter och sedan balsam som vanligt :-)

    Anna 2017-05-11 06:56:01
    Svara
  • Testa Maria Nilas head and hair serie.

    Jobbar som frisör och har testat ALLT mot min trasiga hårbotten.

    Anna 2017-05-10 23:57:54
    Svara
  • Här får du sympati. Uh det här inlägget känns som ett sätt att komma över de härskna kommentarerna i det förra inlägget om Cervera. MySafety hjälper folk som tappar bort saker. Bonne chance

    Jessica 2017-05-10 21:53:00
    Svara
  • Jag tycker det låter som du har fått atopiskt eksem. kanske pga parfym du haft i schampoo, hudprodukter? Har själv atopiskt eksem som brukar blomma upp i perioder av stress och vid växling mellan varmt och kallt väder. strunta i dyra schamoon och köp t.ex fungoral samt apotekets hårbottengel som verkligen lindrar och tar bort klådan. Använd inga parfymerade produkter i håret under tiden! Samt uppsök läkare på vårdcentral eller en specialiserad hudläkare. Lycka till och hoppas det försvinner.

    Helena 2017-05-10 21:17:49
    Svara
  • Men gå till en riktig hudläkare kvinna!!

    Camilla 2017-05-10 19:29:26
    Svara
  • Härligt inlägg!

    Julia 2017-05-10 17:54:17
    Svara
  • Hej Petra!

    Jag kommer ihag att en kompis till dig trycker sweatshirts med liten text pa brostet, jag tror att du har en som det star ”Marcus girl” pa med ett korsbar efter…? Jag skulle garna vilja bestalla en sweatshirt men jag hittar inte inlagget pa din blogg med information om var jag kan bestalla den. Tacksam for svar!

    Ebba 2017-05-10 17:41:50
    Svara
  • Antar att du redan uteslutit psoriasis? Låter annars som det, som gärna blommar vid stress. Kliar, sjukt torr, stora ”bitar” som lossnar.

    C 2017-05-10 15:11:31
    Svara
  • Inget slår vanlig hederlig tacos (sitter och äter det nu ;) ). Vill ha inspiration till egna stilleben så hoppas du lägger ut sånt!

    clara 2017-05-10 12:15:23 http://claratoll.se
    Svara
  • Jag har senaste året haft problem med mjäll eksem håravfall i 5 månader och även inflammation i hårsäckarna. Blir bölder i nacken….har testat allt. Har aldrig haft problem innan och har kunnat färga och mina med håret utan problem.
    Till slut tack vare kortisonlösning (detta endast på de inflammerade punkterna) och med hjälp av försiktig massage med kokosfett i hela skalpem varje kväll (som får vara kvar över natten) , så har klådan slutat mjällen är borta och inflammationen är på väg ner. Inga mirakelmedel schampon eller annat har hjälpt mig alls. Jag har oxå gått sluta färga håret och inte använda spray…
    Jag gick dock oxå till privat hudläkare för att få exalt rätt diagnos.
    Testa kokosfett å hoppas verkligen inflamnationen släpper!!

    Malin 2017-05-10 12:06:36
    Svara
  • Hej, förlåt men jag förstod inte vad Markus fick i födelsedagspresent? :) Det kanske var något foto som inte kom med på bloggen pga att jag surfat in på din blogg via mobilen? Anyway, vad fick han?? :D Ha en bra dag! :)

    Hanna 2017-05-10 11:54:38
    Svara
  • Vill bara tipsa dig om ett svinbra sätt att bota inflammationen i hålen i öronen! Har nämligen haft precis samma bekymmer. Dränk en bommunspad i alsolsprit och klipp till den innan i mindre storlek. Tejpa den runt hålet (ta ut örhänget), fram och baksida, med idrottstejp eller liknande, och sov med detta i 2 nätter. Min inflammation la sig efter detta och har inte kommit tillbaka. Örsnibben blir lite torr men det är det värt :)

    Clara 2017-05-10 11:19:29
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!