Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

PMS from Mars!


Åt upp Markus godisrester till frukost. Den nivån av PMS. Fick ett glatt mms precis. 


Okej, idag har jag haft PMS från en annan planet.
Alltså hell break down mensvärk. Det började redan för en vecka sedan, finnarna klampade in med bestämda steg och bredde ut sig i mitt ansikte, kroppen svullnade upp och idag bröt helvete ut. Varit så arg idag – på ingenting. Liksom nästan frustat som en tjur. Borde typ ha löneförhandlat idag för jag var på krigsstigen. Jag blir ju aldrig arg. Åldern för inte bara gott med sig. Den här förbannade PMS:en är en av sakerna. Blir lika chockerad varje gång.

Trillade ner från en pall rakt ner i marmorgolvet imorse för jag letade efter något som vanligt. Blir så frustrerad över att allt försvinner hela tiden. Är också så less på att leta efter saker. Ibland känns det som att det är det enda jag gör. Känns som att vår lägenhet är ett svart hål. Blev så arg så jag kastade massa saker i golvet.  Kändes ändå lite bättre då. Borde typ ha tävlat i marklyft idag. Jag hade gjort succé. Sedan tycker jag att det är så orimligt att man ska känna sig halväcklig två veckor i månaden.

Ingenting fungerade idag heller.

Hittade inte nyckeln till vårt källarförråd, den är borta – igen. Så kan inte bära ner alla resväskor och sommarkläder. Min plånbok är borta. Den har varit borta sedan innan LA – men jag tror fortfarande att den ligger någonstans hemma i någon stylingpåse. För jag bar hem så mycket kassar från kontoret till plåtningen kvällen innan jag reste. Jag hittar den verkligen inte, men jag vägrar ge upp hoppet. Glömde den säkert i taxin på väg hem från kontoret. Jag har lyckats spärra mitt ituneskonto och behöver mitt kontokort för att kunna komma in igen. Min mail slutade precis fungera både på telefonen och mobilen (!). Hur är det ens möjligt? Min mobil kämpar för sitt liv, hela skärmen är helt spräckt och högtalaren har slutat fungera. Min cykel har gått sönder hela bromsen bara hänger och släpar i marken.

En sådan dag ni vet…. Gaaaaaaaah!

Imorgon kommer jag säkert vakna med ett leende på läpparna. Men idag har varit kämpigt. Jag vet att det bara är riktigt ytliga problem och som tur är går allt att lösa.

Men tack gode gud för cola light dagar som denna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Åh du är för skön alltså! Tyvärr förstår jag dig precis.. Låt oss komma ur denna svacka snabbt!

  Marielle 2017-05-13 22:24:48
  Svara
 • ”Min mail slutade precis fungera både på telefonen OCH mobilen (!). Hur är det ens möjligt?” HHAHAHA keep up the good work! kämpa!

  Malin 2017-05-11 17:56:04
  Svara
 • Stackare <3 Det låter som att den där fullmånen som peakade igår hade lite påverkan på dig haha. (en av de starkaste detta året) HÅLL UT <3

  Anna 2017-05-11 14:29:39
  Svara
 • Alltså vi vet PRECIS hur det känns! Hoppas du mår bättre idag! Kram från oss!

  /Jenny & Charlie på PMS-Podden

  PMS-Podden 2017-05-11 11:07:14 http://pmspodden.libsyn.com/
  Svara
 • Haha känner igen mig såååå väl! Älskar såna här texter, mer ärliga vardagstexter for the win. Du är bäst! <3

  Julia 2017-05-11 10:56:51
  Svara
 • Är på väg in i denna underbara tid själv.. och jag har ett tips! Till er som har en vecka utan denna ilska och tänker ”Jamen alla har ju detta, det är väl bara att tänka positivt?” Titta bort! :)
  När denna otroliga PMS-ilska kommer över mig och allt bara är FEL, hormonerna leker hela havet stormar och jag vill kasta något.. jag kastar då isbitar!
  Det kanske låter knäppt, men jag kom på detta för några år sedan, de krasar härligt och går sönder, skadar inte golvet/ utomhus i processen och bevisen smälter undan så kan man bara torka bort vattnet, kanon!
  Tricket, den verkliga räddningen är att när man har kastat ett par isbitar och står där och skakar, då börjar man sakta le och inse hur urbota dumt det är ”men herregud, här står jag och kastar isbitar??” så då blir man ofta, inte alltid och kanske inte direkt, men ofta glad igen!
  Tillfredställer vreden utan att förstöra något och på köpet skratta åt sig själv för hur dumt det blev, värt att pröva.

  Frida 2017-05-11 08:45:16
  Svara
 • Hoppas du vaknar upp till en bättre dag Petra! ?

  M 2017-05-11 07:25:14
  Svara
 • skrattade högt Petra! Väldigt förlösande efter en deppig vecka. du är bäst.

  Rebecca Stark 2017-05-11 05:21:35
  Svara
 • Alltså jag känner igen mig SÅ mycket i det du säger!!! Letar alltid efter allt hemma, lägger saker på konstiga ställen o allt bara försvinner så måste jag leta ihjäl mig! O har också haft en riktig pms dag idag verkligen + att jag stukat foten o måste hoppa runt på kryckor överallt! Vi håller tummarna att vi båda vaknar upp o är svinglada imorn!!

  Kristina 2017-05-10 23:55:02 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
 • Har du adhd?! ?

  Clara 2017-05-10 23:29:59
  Svara
 • Kollat upp PMDS?
  Det är ju en värre värre variant av PMS mm.

  Smilla 2017-05-10 22:25:45
  Svara
 • Hög igenkänningsfaktor!

  Astrid 2017-05-10 22:04:00
  Svara
 • Ingen superdag direkt. Min var också kaos men ju längre dagen gick så har de blivit bättre.

  pilla 2017-05-10 21:56:25 http://utochspring.com
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!