Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

PMS, Odugliga pojkar och Intimfrågor!

I-nöd-och-lust
Sommaren börjar närma sig! Men jag har förvandlats till ett monster, kastar vrålandes min telefon och sliter ut alla kläder ur garderoben! Linn förstår precis och är lika upprörd, fast på odugliga män. Varför finns dom? Jag avslöjar saker om mig själv som man kanske egentligen just borde hålla för sig själv. Vi pratar hygien. Behöver man verkligen duscha?

Japp, missa inte senaste utlämnande avsnittet av:

I Nöd och Lust – finns här! 

I-nöd-och-lust-

Haha, min roligaste bild som Lisa smygtog i fredags när Linn skulle knyta skorna och istället fick ett oväntat besök, ett litet nyp baktill. Ibland undrar man ju hur mogen man är som tycker det är så kul att busa med folk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej!
  Lyssnar i skrivande stund på senaste podavsnittet och fan vad underbart att höra dig prata om PMS.
  Jag tror vi är ungefär lika gamla, jag fyller 28 i år och i år började jag få påfrestande PMS och varje månad blir jag lika överraskad ”varför suger livet helt plötsligt?!” ”Jaha, min kropp straffar mig för att jag inte är gravid..”.

  Alexandra 2017-05-16 13:59:09
  Svara
 • har lyssnat på podden sen start och även följt dig en himla massa år och inspireras massor..men podden, tycker bara det är en av er som pratar, blir lite luddigt då kan jag tycka…:) KRAM

  Frida 2017-05-15 11:52:05
  Svara
 • Jag tycker inte heller om att duscha!! <3

  Elina 2017-05-15 09:37:43
  Svara
 • HahaHAHAHAhahahah alltså herregud vad underbar du är Petra! Varje gång jag ska duscha (MÅSTE duscha) så blir jag sur och grinig innan för tycker det är så JOBBIGT hahahahahaha!!! Jamen man FRYSER ju först, ju (om det inte är 40 gr varm sommarhetta) och man blir BLÖT och det är så sjuuukt jobbigt. Javisst, skönt när det sen är gjort, men sjukt tråkigt, kallt och jobbigt. Skönt sen att det är gjort…tills NÄSTA VECKA… hahahahahaha

  Kendra 2017-05-14 22:13:58
  Svara
 • Gillar att duscha MEN hatar allt som kommer efteråt, blött hår, smörja in sig, torka håret etc.Fy! När jag var mammaledig så duschade jag bara typ varannan dag haha.

  Camilla 2017-05-14 20:23:09
  Svara
 • Stort plus att du bjuder så på dig själv, även pinsamma grejor :) Skulle dock önska att podden skulle ha ett lite klarare tema/struktur, känns ofta som ni går in på nån random personlig story som lätt blir lite långrandig.

  Camilla 2017-05-14 19:53:08
  Svara
 • Sjukt roligt avsnitt!

  Astrid 2017-05-14 18:41:14
  Svara
 • Tack för er fina podd!! Och vill bara säga att det finns fler som inte gillar att duscha!!! Blött hår är de värsta som finns!! Kram❤

  Alma 2017-05-14 18:11:16
  Svara
 • Vart är din magiska klänning ifrån?

  Jessica 2017-05-14 15:06:11
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!