Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Poddinspelning, Middag på Lee, TV-projekt, Träning och Skrattanfall!

Podd

I onsdags poddade jag med min favorit Limpan. Missa inte dagens avsnitt på Itunes – klick här! Mer om dagens avsnitt senare idag.

Jossan

Sedan åkte jag till söder för att gå på Jossans middag för Lee. Där vi fick spana på den kommande höstkollektionen och äta en fantastisk middag från min favoritresturang Farang.

Alexia Joanna

Fick äran att sitta bredvid de här puddingarna.

Det skrattades en hel del under kvällen.

Efter middagen fick vi skjuts hem av Alexia!

Sturebadet

Dagen efter började jag dagen tidigt på Sturebadet och brände av ett gympass/möte med min vän tillika säljchef Daniel. Haha, under passet sprack ett par nya byxor – igen. Helt sjukt. Så fick gå runt med en liten handduk för stjärten.

Corinne-and-Friends

Sedan slank jag förbi premiären för nyöppnade Daisy Grace (gamla Corinne and Friends) i Sturegallerian. Ryan som är grym, la i en kallare toning och fönade till håret. Det hade ju blivit ganska gult i LA. Mitt hår har börjat bli så gult så fort jag är i solen.

Rödbetsbiff

Därefter hann jag med lite jobb innan det var dags för en spännande lunch på Riche om ett eventuellt kommande TV-projekt. Men det är först nästa år, så det är ett bra tag kvar och verkligen inget bestämt. Så mer ett spånarmöte.

Jag åt iallafall en helt magiskt rödbetsråbiff med pepparrotskräm.

Petra Tungården Styling

Sedan var jag tillbaka på kontoret igen och brände av en toalettselfie i min färglada stass dagen till ära.

perfect-clinic

Efter några timmars jobb väntade en aw på Perfect Clinic som vår kompis Anna driver.

Skratt

Anna är så härlig – och så duktigt! Skrattade så mycket!

Riche

Sedan bestämde vi oss för en tidig spontanmiddag på Riche som ligger runt hörnet från Perfect Clinic. Oj, vad vi skrattade. Älskar spontana kvällar. Sedan var jag duktigt och kastade in handduken vid halv elva.

St-Tropez

För fläckiga jag skulle som sagt upp och träna på morgonen. Haha, reminder to myself – aldrig mer brun utan sol direkt innan läggdags.

Fredagen och lördagen i bilder kommer i eftermiddag <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • New readers here! Can not understand I did not read your blog earlier :)

  delwein 2018-06-26 08:39:37 http://terrariumtvofficial.com/
  Svara
 • Men var är potatisen till köttbullarna ? ???
  /potatisälskar’n

  Rebecka 2017-05-14 18:05:10
  Svara
 • Var är din rosa tröja ifrån? Och solbrillor? ☺️ Alltid så snygg!

  Lina 2017-05-14 15:44:56
  Svara
 • Hej :-) vart är dina röd skinnbyxor (?) från ? :-)

  Annikwn 2017-05-14 15:02:51
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!