Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Mot Korea!

Om två timmar hoppar jag in i en taxi till Arlanda med Freddie för att åka till Seoul i Korea. Vi har en riktigt trevlig monsterflight på 14 timmar framför oss. Jag ser faktiskt framemot flygresan. Får så mycket gjort när jag flyger, ska preppa massa härliga blogginlägg till er. Ni kommer ju självklart få hänga med på alla våra äventyr på resan.

Snart lanserar jag och Freddie vårt ”hemliga” projekt som jag pratat om ett bra tag nu. Jag är så nervös – men också väldigt förväntansfull. Vår fabrik ligger nere i Seoul, så vi ska ner och pilla med det sista inför leveransen. Hinner säkert med en uppdatering till innan vi lyfter.

Puss, puss, puss!

Jag och min resepartner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Petra,
  Vill du ha hjälp med skeppning såsom flyg eller sjö så hjälper jag dig gärna.
  Eller om du bara har frågor beträffande ovan.

  MVH
  Elin Söderberg
  Damco Sweden AB
  Elin.soderberg@damco.com

  Elin Söderberg 2017-05-16 21:40:23 http://damco.com
  Svara
 • Hej Petra!

  Väntar med spänning på lanseringen av erat projekt! Dock är jag intresserad av, och skulle vilja att du berättade lite mer om processen. Exemplevis varför ni valde en fabrik i Sydkorea? Hur kommer det sig? Var det endast ett ekonomiskt alternativ och hur ser ni på arbetsförhållandena där?
  Tänker att konsumenterna blir mer och mer krävande med sånt.

  Ha en fin resa!

  Alva 2017-05-15 15:57:13
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!