Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Monday Blues

Frysboxa-I-nöd-och-lust

Blir så glad när jag ser den här bilden. Oj, vad livet lekte den dagen – allt var liksom på topp.

Haft en så rolig helg. Men idag leker inte livet lika mycket.

Är ganska stressad, har så mycket jobb och lösa trådar som jag måste ta tag i. Har skrivit en lista på allt som måste göras, så nu är det bara att försöka behålla fokus och pricka av allt. Får lätt en overload när jag är stressad och vill göra allt samtidigt, så du brukar det hjälpa att verkligen spalta ner vad som är prio, så är det mindre risk att drabbas av panik.

Imorgon bitti flyger jag till Borås tidigt för ett superspännande designmöte – så vill vara på topp då. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll och ladda batterierna.

Markus blir alltid så orolig för mig när jag inte är på topp, eftersom jag 99,9 % av tiden är genuint jävligt glad. Han märkte att jag var lite stressad och låg imorse så idag har han skickat bilder på glada flodhästar hela dagen och skrivit Happy as a Hippo. Då blir man lite gladare. Imorgon bitti är jag nog glad som en flodhäst igen.

Så nu ska jag ta ett djupt andetag och fortsätta.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hahaha skrattade så mycket åt Happy as a hippo. Fan vilken fin kille du har! Låter som något min kille också skulle kunna göra. Det är sånt där som gör att man inser att man träffat rätt kille!

  Isabella Nesi 2017-05-22 22:56:47 http://www.throughmydreams.devote.se
  Svara
 • Kram & var rädd om dig! Happy as a hippo- Finaste jag läst! His a keeper! <3

  Anna Persson 2017-05-22 20:20:58
  Svara
 • Åh välkommen till Borås!! kram

  Hanna 2017-05-22 16:57:51
  Svara
 • Vad fint med de glada flodhästarna ändå <3

  Edie 2017-05-22 16:02:12 http://edievie.blogspot.se
  Svara
 • Det kniviga med stress är att man känner inte att det är för mkt förrän det är det. Så det som ”bara” känns som shit stressig dag… när det blir många såna dagar o man ba äh men jag e fortfarande on top of it.. till slut smäller det, väggen. Och först då kan man känna det i kroppen. Att man hade behövt mkt mer återhämtning mkt oftare. Man kan inte lita på sin magkänsla ang stress. Man måste tänka rationellt. Jag som varit i lite samma sits som du förr med liknande yrke och så himla mkt pepp… jag blir orolig. Var rädd om dig.

  L 2017-05-22 15:06:21
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!