Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Vilken helg!

Jag ska inte sticka under stolen med att jag fortfarande är riktigt trött efter den här helgen. Det var som att 40 timmarnas flygresa rann över mig igår. Var så trött och sliten. Så igår blev det inte många knop gjorda. Känner mig fortfarande ganska dåsig.

Landade ju från Korea vid lunch i fredags, sedan fixade jag lite saker inför Markus överraskningsfest, sedan stod Kings årliga modefest på schemat och på lördagen vankades det brakfest för Markus på vår innergård. Han blev så överraskad.

Den här veckan måste jag verkligen återhämta mig. Eller har ganska mycket jobb, men lugn i övrigt. Ska bli så skönt att träna nu vid lunch.

Strax kommer massa festliga bilder från helgen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Petra Tungårdens webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!